Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia'] i po długich namowach pani na chwile zdjeła parawan i widziałam co robią:):) choć nie powiem dziwne uczucie.

:shocked!: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
never, never, never

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']:shocked!: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
never, never, never

Maga prawie całą ciążę miałam głupkowate sny , ale to pewnie jak połowa kobitek, ostatnim snem było że oczywiście jechałam do szpiatala i stałam w cholernym korku, siedziałam na przednim siedzeniu i nagle rączka wypadła a ja na siłe zaczełam ją wpychać bo nie mogłam wyjść z samochodu jak tak wisiała:):) a za parawanem widziałam doopcie i rączke:)

Posted

malawaszka napisał(a):
o matko :mdleje: no i mogłam iść do wyra a nie czytać i teraz będe miała snyyy oj będę miała bogato w nocy :lol:

ale z ciebie twarda babka!!!

oj tam taka mała wprawa przed Twoimi bliźniakami:) a moja kolejna twardość będzie miała okazję się ujawnić 17 grudnia:)

Posted

Olcia napisał(a):
oj tam taka mała wprawa przed Twoimi bliźniakami:) a moja kolejna twardość będzie miała okazję się ujawnić 17 grudnia:)

już tam cisza z tymi bliźniakami :lol: nie mam genów bliźniaczych w rodzinie

a za resztę trzymam :kciuki:

Posted

Olcia napisał(a):
ktoś musi rozpocząć tradycję rodzinną:)

obym to nie była ja :lol:

a z tymi garami to mówisz, że taki problem jest? bo ja jak na zmiłowanie czekam na podłączenie zmywarki i miałam nadzieję, ze to będzie koniec moich kłopotów :lol:

Posted

[quote name='Maga100'] no tak, na brak urozmaicenia w życiu narzekać nie możesz :mdleje:
Ale to chyba ostateczna będzie?

o tak urozmaicone mam od paru ładnych miesięcy mam :), niestety tego nie wiem, bo mój przecudny Tz sam nie wie czego chce i ma ciągłe zaćmienie mózgu:)

Posted

malawaszka napisał(a):
obym to nie była ja :lol:

a z tymi garami to mówisz, że taki problem jest? bo ja jak na zmiłowanie czekam na podłączenie zmywarki i miałam nadzieję, ze to będzie koniec moich kłopotów :lol:

Waszka powiem tak ja się cieszyłam i też czekałam na podłączenie jak głupek, a teraz gary i tak lądują w zlewie leżą cały dzień i dopiero wieczorem łaskawie je schowam do zmywarki, a wyjęcie to już ciężka praca i już nie raz się zdarzyło, że te same gary były myte jeszcze raz:), bo łatwiej było włożyć brudne niż najpierw wyjąć czyste a później wsadzić brudne:)

Posted

[quote name='Olcia']mam kolejną cudną rozprawę rozwodową:)

[FONT=Arial]cholerka powiedz mi jak to jest ze zawsze Ci sie taki matoł trafi ...
a tak na marginesie to Twoje chorowanie może wpłynąć na pogrążenie finansowe tatusia Alanowego :diabloti:, w końcu on i tobie musi zapewnić byt , niech mosiek płaci :mad:[/FONT]

[quote name='Olcia']a tak z innej beczki dlaczego nikt nie wymyślił "murzyna" do wyjmowania garów ze zmywarki??

[FONT=Arial]a to nie dają ze zmywarką murzyna :hmmmm: a ja w poniedziałek mam jechać kupić :cool3:[/FONT]

[FONT=Arial]
Kurde patrze na Alanka i ryje z tych jego pultynków ...zajebioza ... dzieciaki są zabójcze :loveu::lol:
[/FONT]

Posted

Aluś no właśnie zapomniał za co walizki wystawiłam za dzwi, ot takie zaśmienie umysłu, którego notabene nie ma:)
niestety u mnie nie było murzyna w promocji:(

zaraz Wam coś wkleję po kim Alan takie poliki ma:)

Posted

kurna nie mogę edytować postów:(, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, może w końcu będę miała tego swojego wyczekiwanego ślązaka:)

Posted

[quote name='Olcia']kurna nie mogę edytować postów:(, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, może w końcu będę miała tego swojego wyczekiwanego ślązaka:)

[quote name='Olcia']już nie będę wytykała palcami kto miał mi go załatwić:)

nie przyjechałas będąc w Rybcu ... ile można z towarem czekać ;P

No właśnie miałam pytać czy Kacprowaty nie jest do Alana podobny i prosze ;)

Posted

ale śmiechu jest najwięcej bo Alan jest tak podobny do mojego brata , że gdyby ktoś nie wiedział że to moje, to by nie miał wątpliwości że to mojego brata synek, o boszzzzzzzzz jaka patologia:)

Posted

[quote name='Alicja']nie przyjechałas będąc w Rybcu ... ile można z towarem czekać ;P

No właśnie miałam pytać czy Kacprowaty nie jest do Alana podobny i prosze ;)

aż monitor oplułam , aleś się szybko przyznała bez bicia:),

kilka tekstów i zachowań Kacpra:
jesteśmy w sklepie ja mówię do Kacpra żeby poczekał, bo mi się znowu siku chce i musze iść do łazienki, a Kacper na to dobrze ja poczekam i też zrób kupe, bo dzidzia połknie twoją kupe i sie udusi:)

jak już miałam spory brzuch, to kacper do ucha wkładał mi śpiochy, żeby dzidzie ubrać bo jej tam zimno jest.

a teraz jest
krzyk Olaaaaaaaaaaaaaa on znowu jęczy:)

Posted

[quote name='malawaszka']

problem to ci się dopiero zacznie
wiecznie śmierdząca zmywarka
wieczny problem, kto ma ją rozpakować
wieczny problem, bo nie ma już ani jednego czystego widelca, bo wszystkie są w zaśmiardłej zmywarce
a jak już chcesz ją nastawić, to okazuje się, że na połowę garów nie ma miejsca i i tak musisz zmywać ręcznie :evil_lol:

Olcia, a dlaczego ja nic nie wiem o Kacperku? :hmmmm: Gdzie zdjęcia?

Posted

[quote name='Maga100'] problem to ci się dopiero zacznie
wiecznie śmierdząca zmywarka
wieczny problem, kto ma ją rozpakować
wieczny problem, bo nie ma już ani jednego czystego widelca, bo wszystkie są w zaśmiardłej zmywarce
a jak już chcesz ją nastawić, to okazuje się, że na połowę garów nie ma miejsca i i tak musisz zmywać ręcznie :evil_lol:

Olcia, a dlaczego ja nic nie wiem o Kacperku? :hmmmm: Gdzie zdjęcia?

AMEN!!!!!!!!!!!!!
już teraz bym chyba nie wydałą tyle kasy na zmywarkę:)

Jak to nie wiesz Kacper się prawie rodził na forumie:) dokładnie 19 maja 2005, Twa pamięć szwankuje, ale wybaczam ja także straciłam pamięć po ciąży:)

Posted

[quote name='Olcia']AMEN!!!!!!!!!!!!!
już teraz bym chyba nie wydałą tyle kasy na zmywarkę:)

Jak to nie wiesz Kacper się prawie rodził na forumie:) dokładnie 19 maja 2005, Twa pamięć szwankuje, ale wybaczam ja także straciłam pamięć po ciąży:)
[FONT=Arial]
dokładnie to był chyba 1 wspólny poród na dogo ;)

Kurcze to ja sie do zakupy zmywary szykuje bo u mnie nawet zmywać nie ma komu:mad:
[/FONT]