Maga100 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Olcia'] i po długich namowach pani na chwile zdjeła parawan i widziałam co robią:):) choć nie powiem dziwne uczucie. :shocked!: :mdleje: :mdleje: :mdleje: never, never, never Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Maga100']:shocked!: :mdleje: :mdleje: :mdleje: never, never, never Maga prawie całą ciążę miałam głupkowate sny , ale to pewnie jak połowa kobitek, ostatnim snem było że oczywiście jechałam do szpiatala i stałam w cholernym korku, siedziałam na przednim siedzeniu i nagle rączka wypadła a ja na siłe zaczełam ją wpychać bo nie mogłam wyjść z samochodu jak tak wisiała:):) a za parawanem widziałam doopcie i rączke:) Quote
malawaszka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 o matko :mdleje: no i mogłam iść do wyra a nie czytać i teraz będe miała snyyy oj będę miała bogato w nocy :lol: ale z ciebie twarda babka!!! Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 malawaszka napisał(a):o matko :mdleje: no i mogłam iść do wyra a nie czytać i teraz będe miała snyyy oj będę miała bogato w nocy :lol: ale z ciebie twarda babka!!! oj tam taka mała wprawa przed Twoimi bliźniakami:) a moja kolejna twardość będzie miała okazję się ujawnić 17 grudnia:) Quote
Maga100 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Olcia'] a moja kolejna twardość będzie miała okazję się ujawnić 17 grudnia:) nie rozumieć Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Maga100']nie rozumieć mam kolejną cudną rozprawę rozwodową:) Quote
malawaszka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Olcia napisał(a):oj tam taka mała wprawa przed Twoimi bliźniakami:) a moja kolejna twardość będzie miała okazję się ujawnić 17 grudnia:) już tam cisza z tymi bliźniakami :lol: nie mam genów bliźniaczych w rodzinie a za resztę trzymam :kciuki: Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 malawaszka napisał(a): nie mam genów bliźniaczych w rodzinie ktoś musi rozpocząć tradycję rodzinną:) Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 a tak z innej beczki dlaczego nikt nie wymyślił "murzyna" do wyjmowania garów ze zmywarki?? Quote
Maga100 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 no tak, na brak urozmaicenia w życiu narzekać nie możesz :mdleje: Ale to chyba ostateczna będzie? Quote
malawaszka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Olcia napisał(a):ktoś musi rozpocząć tradycję rodzinną:) obym to nie była ja :lol: a z tymi garami to mówisz, że taki problem jest? bo ja jak na zmiłowanie czekam na podłączenie zmywarki i miałam nadzieję, ze to będzie koniec moich kłopotów :lol: Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Maga100'] no tak, na brak urozmaicenia w życiu narzekać nie możesz :mdleje: Ale to chyba ostateczna będzie? o tak urozmaicone mam od paru ładnych miesięcy mam :), niestety tego nie wiem, bo mój przecudny Tz sam nie wie czego chce i ma ciągłe zaćmienie mózgu:) Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 malawaszka napisał(a):obym to nie była ja :lol: a z tymi garami to mówisz, że taki problem jest? bo ja jak na zmiłowanie czekam na podłączenie zmywarki i miałam nadzieję, ze to będzie koniec moich kłopotów :lol: Waszka powiem tak ja się cieszyłam i też czekałam na podłączenie jak głupek, a teraz gary i tak lądują w zlewie leżą cały dzień i dopiero wieczorem łaskawie je schowam do zmywarki, a wyjęcie to już ciężka praca i już nie raz się zdarzyło, że te same gary były myte jeszcze raz:), bo łatwiej było włożyć brudne niż najpierw wyjąć czyste a później wsadzić brudne:) Quote
Alicja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Olcia']mam kolejną cudną rozprawę rozwodową:) [FONT=Arial]cholerka powiedz mi jak to jest ze zawsze Ci sie taki matoł trafi ... a tak na marginesie to Twoje chorowanie może wpłynąć na pogrążenie finansowe tatusia Alanowego :diabloti:, w końcu on i tobie musi zapewnić byt , niech mosiek płaci :mad:[/FONT] [quote name='Olcia']a tak z innej beczki dlaczego nikt nie wymyślił "murzyna" do wyjmowania garów ze zmywarki?? [FONT=Arial]a to nie dają ze zmywarką murzyna :hmmmm: a ja w poniedziałek mam jechać kupić :cool3:[/FONT] [FONT=Arial] Kurde patrze na Alanka i ryje z tych jego pultynków ...zajebioza ... dzieciaki są zabójcze :loveu::lol:[/FONT] Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Aluś no właśnie zapomniał za co walizki wystawiłam za dzwi, ot takie zaśmienie umysłu, którego notabene nie ma:) niestety u mnie nie było murzyna w promocji:( zaraz Wam coś wkleję po kim Alan takie poliki ma:) Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 kurna nie mogę edytować postów:(, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, może w końcu będę miała tego swojego wyczekiwanego ślązaka:) Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 już nie będę wytykała palcami kto miał mi go załatwić:) Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 nasz Kapsel dokładnie w wieku Alana, a teraz ma prawie 5 lat, jak dobrze sobie przypominam to na dogo czekałysmy na jego narodziny:) Quote
Alicja Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Olcia']kurna nie mogę edytować postów:(, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, może w końcu będę miała tego swojego wyczekiwanego ślązaka:) [quote name='Olcia']już nie będę wytykała palcami kto miał mi go załatwić:) nie przyjechałas będąc w Rybcu ... ile można z towarem czekać ;P No właśnie miałam pytać czy Kacprowaty nie jest do Alana podobny i prosze ;) Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 ale śmiechu jest najwięcej bo Alan jest tak podobny do mojego brata , że gdyby ktoś nie wiedział że to moje, to by nie miał wątpliwości że to mojego brata synek, o boszzzzzzzzz jaka patologia:) Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Alicja']nie przyjechałas będąc w Rybcu ... ile można z towarem czekać ;P No właśnie miałam pytać czy Kacprowaty nie jest do Alana podobny i prosze ;) aż monitor oplułam , aleś się szybko przyznała bez bicia:), kilka tekstów i zachowań Kacpra: jesteśmy w sklepie ja mówię do Kacpra żeby poczekał, bo mi się znowu siku chce i musze iść do łazienki, a Kacper na to dobrze ja poczekam i też zrób kupe, bo dzidzia połknie twoją kupe i sie udusi:) jak już miałam spory brzuch, to kacper do ucha wkładał mi śpiochy, żeby dzidzie ubrać bo jej tam zimno jest. a teraz jest krzyk Olaaaaaaaaaaaaaa on znowu jęczy:) Quote
Maga100 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='malawaszka'] a z tymi garami to mówisz, że taki problem jest? bo ja jak na zmiłowanie czekam na podłączenie zmywarki i miałam nadzieję, ze to będzie koniec moich kłopotów :lol: problem to ci się dopiero zacznie wiecznie śmierdząca zmywarka wieczny problem, kto ma ją rozpakować wieczny problem, bo nie ma już ani jednego czystego widelca, bo wszystkie są w zaśmiardłej zmywarce a jak już chcesz ją nastawić, to okazuje się, że na połowę garów nie ma miejsca i i tak musisz zmywać ręcznie :evil_lol: Olcia, a dlaczego ja nic nie wiem o Kacperku? :hmmmm: Gdzie zdjęcia? Quote
Olcia Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Maga100'] problem to ci się dopiero zacznie wiecznie śmierdząca zmywarka wieczny problem, kto ma ją rozpakować wieczny problem, bo nie ma już ani jednego czystego widelca, bo wszystkie są w zaśmiardłej zmywarce a jak już chcesz ją nastawić, to okazuje się, że na połowę garów nie ma miejsca i i tak musisz zmywać ręcznie :evil_lol: Olcia, a dlaczego ja nic nie wiem o Kacperku? :hmmmm: Gdzie zdjęcia? AMEN!!!!!!!!!!!!! już teraz bym chyba nie wydałą tyle kasy na zmywarkę:) Jak to nie wiesz Kacper się prawie rodził na forumie:) dokładnie 19 maja 2005, Twa pamięć szwankuje, ale wybaczam ja także straciłam pamięć po ciąży:) Quote
Alicja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Olcia']AMEN!!!!!!!!!!!!! już teraz bym chyba nie wydałą tyle kasy na zmywarkę:) Jak to nie wiesz Kacper się prawie rodził na forumie:) dokładnie 19 maja 2005, Twa pamięć szwankuje, ale wybaczam ja także straciłam pamięć po ciąży:) [FONT=Arial] dokładnie to był chyba 1 wspólny poród na dogo ;) Kurcze to ja sie do zakupy zmywary szykuje bo u mnie nawet zmywać nie ma komu:mad:[/FONT] Quote
Recommended Posts