Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
haha czy to znaczy, że od dwóch lat jestem w ciąży??? :mdleje: Pepa też tak ma a teraz jeszcze Marcel - mam dwa cienie :roflt:

tak...ale urojonej :D

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
haha czy to znaczy, że od dwóch lat jestem w ciąży??? :mdleje: Pepa też tak ma a teraz jeszcze Marcel - mam dwa cienie :roflt:

kto tam cię wie może nosisz jak jakiś słoń ciąż e:D

Posted

Debe burki są nie do zniesienia, a najbardziej szlak mnie trafia jak wstaję w nocy i muszę się ściany trzymać żeby któremuś na łeb nie wejść i chodzę jak bocian we własnym domu:)

No to moje Panienki możemy się umówić, tylko jak już pisałam po 27 bo ten baranek wyje a jednak trochę szkoda mi sąsiadów:).
Moja droga Mago skoro od Tarchomina to do mnie masz rzut beretem mieszkam prawie czy samej trasie toruńskiej, i beznadziejnym grota, który pozamykany z każdej możliwej strony i na żoliborz jadę teraz godzine a nie jak zawsze 10 min

Posted

[quote name='Olcia']Zawsze może Cię waszka pokierować bo była:)

taaaa... Ona, Waszka, będzie mnie kierować ze swojego zadupia, jak z mojego zadupia dojechać na Targówek w sytuacji, gdy wjazdy na most są pozamykane :diabloti:

noo, to jak pogoda będzie nie beznadziejna, to się jakoś zgadamy i przybędę w twoje okolice.
:p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A myślisz że Waszka sie odważy pojechać do waszego Bocianowa :grins:[/FONT]

ja na jej miejscu zapierałabym się nogami i rękami o wszelakie framugi :evil_lol: jeszcze by się zapatrzyła i gotowe :knuje::megagrin:

Posted

[quote name='Cola']ja na jej miejscu zapierałabym się nogami i rękami o wszelakie framugi :evil_lol: jeszcze by się zapatrzyła i gotowe :knuje::megagrin:

[FONT=Arial]ku Naszej uciesze ....zresztą :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]ku Naszej uciesze ....zresztą :grins:[/FONT]

Aluś a czy przypadkiem Twoja latorośl nie zbliża się do "wieku rozrodczego" :):):)???

Patka witaj
moje dopiero zaczyna, a dzisiaj w nocy chciałam wystawić normalnie na klatke, bo spał w nocy 2 godziny !!!!!!!!! wnerw maksymalny

Posted

[quote name='Olcia']Aluś a czy przypadkiem Twoja latorośl nie zbliża się do "wieku rozrodczego" :):):)???
[FONT=Arial]
[/FONT] [FONT=Arial]nie nie nie ...on ma dopiero 20 lat [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]

Patka witaj
moje dopiero zaczyna, a dzisiaj w nocy chciałam wystawić normalnie na klatke, bo spał w nocy 2 godziny !!!!!!!!! wnerw maksymalny
[FONT=Arial]
wystaw wystaw :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Olcia']mega brzucho ostatni dzień ciąży:)
oj było co dźwigać:)

dlaczego ja nie widziałam tych postów wcześniej :angryy: czy tez tak macie, że nie widzicie postów potem wchodzicie i są :angryy:

taki brzuch to ja mam teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PIKA']Bozesztymoj.. ja chyba trafilam na siakies mamusiowe forum :cool1:
Już wiem, czemu ta dogomania taka biala się zrobiła.. sterylna :diabloti:

bo to jest nowa szata nowego forum mamuśmania :cool1:
[quote name='Maga100']
Ja nie mam zdjęć w ciąży, zabroniłam innym robić, utyłam straszliwie (TU JEST EMOTKA WŚCIEKŁOŚCI).

a ta zaczyna pierdzielenie - nie wierz jej wyglądała SUPER nie wiem czy nie lepiej niż teraz przynajmniej miała coś w środku a teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]A myślisz że Waszka sie odważy pojechać do waszego Bocianowa :grins:[/FONT]

a TY się odważysz :eviltong:

heloł

Posted

[quote name='Patka']rzadko zaglądam a tu taka niespodzianka jakie stadko !! Moje ma juz 2 lata i jest coraz gorsze ale przestało gryźć ;)

ooo, Patka, jesteś, jesteś :p

[quote name='Olcia']moje dopiero zaczyna, a dzisiaj w nocy chciałam wystawić normalnie na klatke, bo spał w nocy 2 godziny !!!!!!!!! wnerw maksymalny

taaa? a ja słyszalam, że bezproblemowy aniołeczek :diabloti:
A. zabrał dzisiaj Tadzia nad ranem i ja spałam snem nieprzerwanym do 11.00 :crazyeye:

[quote name='dbsst']
a ta zaczyna pierdzielenie - nie wierz jej wyglądała SUPER nie wiem czy nie lepiej niż teraz przynajmniej miała coś w środku a teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja rozumiem, ze ty czujesz się zobowiązana i wdzięczna za wszystko, co dla ciebie robię, ale opanuj się :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

ja rozumiem, ze ty czujesz się zobowiązana i wdzięczna za wszystko, co dla ciebie robię, ale opanuj się :diabloti::diabloti:

nigdy przy tobie nie moge sie opanować działasz na mnie jak................a tu se wymyśl jak co :diabloti:

[quote name='malawaszka']noo meldować się proszę!!!! bo teraz to ja się będę martwić czy u dzieciaków dogomaniackich OK :lol:

bosh chodzisz i się martwisz zupełnie jak moja Mama :shake::evil_lol:
jednak sa w tobie jakies instynkta :p

czesc Olciu od grubaśnego Alana :diabloti: