Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia']

Tadzio już nie lubi maty :cool1:
Lubił jakieś 3 tygodnie tylko :cool1:

W sumie jakby na to spojrzeć, to ja też się wysypiam, bo T budzi się raz - jeżeli nie wliczę karmienia o 23.30. Butlą :diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):

ja prawie codziennie słyszę .............o pies bedziesz musiała uważać, o pies pierdu pierdu a mój pies to nie pies to pippppa :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja mam kapę z tym bo ja jużwiem, że będę musiała uważać... zwłaszcza na Lunę :placz:

Posted

Waszunia nie wiem jak Luna traktuje Twoje siostrzane panienki , ale moja greta nie przepadała za dziećmi odkąd dostała parasolką od Zuźki praktycznie jako szczeniak, nadir też oberwał od Kacpra i jak przychodzą co jakiś czas to mają do nich dystans, a jak dzieciaki spędzają wakacje na działce to psy też zupełnie inaczej na nie reagują, teraz greta przez 3 tygodnie jest u mojej bratowej i nawet nie wiesz jakie było moje zdziwienie ,że zuźka odprowadzała mnie do samochodu z gretą i greta nawet nie próbowała wskoczyć do samochodu tylko wróciła grzecznie z Zuźką do domu, a mnie miała kompletnie w nosie:), jedyne co to niestety tęskni za nadirem a nadir za nią bo obydwa burki wyją jak zostają same w domu, co do tej pory się nie nigdy nie zdażało jako zostawały same w domu. Więc jak dorobisz się swoich bliźniaków, być może luna się zniemi dla swoich dzieci:), ale jedyny sposób na to to szybko sprawdzić:):evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
Waszunia nie wiem jak Luna traktuje Twoje siostrzane panienki , ale moja greta nie przepadała za dziećmi odkąd dostała parasolką od Zuźki praktycznie jako szczeniak, nadir też oberwał od Kacpra i jak przychodzą co jakiś czas to mają do nich dystans, a jak dzieciaki spędzają wakacje na działce to psy też zupełnie inaczej na nie reagują, teraz greta przez 3 tygodnie jest u mojej bratowej i nawet nie wiesz jakie było moje zdziwienie ,że zuźka odprowadzała mnie do samochodu z gretą i greta nawet nie próbowała wskoczyć do samochodu tylko wróciła grzecznie z Zuźką do domu, a mnie miała kompletnie w nosie:), jedyne co to niestety tęskni za nadirem a nadir za nią bo obydwa burki wyją jak zostają same w domu, co do tej pory się nie nigdy nie zdażało jako zostawały same w domu. Więc jak dorobisz się swoich bliźniaków, być może luna się zniemi dla swoich dzieci:), ale jedyny sposób na to to szybko sprawdzić:):evil_lol:

no niestety Luna użarła już kilka razy Oliwię... niby na dworze się bawią i jest ok, ale w domu Lunkowe pilnowanie swojego miejsca i innych pierdół jest okropne... jest już drugie dziecko w dmu a ona prawie nic lepiej... niereformowalny przypadek... po prostu musimy uważać zeby mała teraz nie pchała sie do Luny i nauczy się tak jak Oliwia jak postępować z małym snobkiem