Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rodziłam na inflandzkiej wszystko super opieka położne, z tego byłam zadowolona, jedynie z czego nie to że trafiłam na osła lekarza który akurat miał dyżur i to on uparł się że mam rodzić naturalnie pomino tego że w 39 tyg. Alan ważył już ponad 4kg , skończył się dyżur zmienił się lekarz i natychmiast miałam cesarkę, ale cesarkę też miło wspominam bo wyjeli go o 00:05 na nogi stanełam o 6 a o 8 już po kortarzy śmigałam i do domu już byłam spakowana:p i byłam wściekła że mnie będą trzymać 3 dni, ale udało się już po 2 uciec:diabloti:

faktycznie jestem nieodpowiedzialna matka, bo nie dość że to co napisała debe to prawda to do tego jeszcze dochodzi: spanie psów i dziecka w jedym łóżku, przysłowiowe pies ci mordke lizał w tym przypadku Alan+ nadir:cool3:, pierwsze co zrobiłam po powrocie ze szpitala to dałam psom synka na pożarcie:evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
rodziłam na inflandzkiej wszystko super opieka położne, z tego byłam zadowolona, jedynie z czego nie to że trafiłam na osła lekarza który akurat miał dyżur i to on uparł się że mam rodzić naturalnie pomino tego że w 39 tyg. Alan ważył już ponad 4kg , skończył się dyżur zmienił się lekarz i natychmiast miałam cesarkę, ale cesarkę też miło wspominam bo wyjeli go o 00:05 na nogi stanełam o 6 a o 8 już po kortarzy śmigałam i do domu już byłam spakowana:p i byłam wściekła że mnie będą trzymać 3 dni, ale udało się już po 2 uciec:diabloti:

faktycznie jestem nieodpowiedzialna matka, bo nie dość że to co napisała debe to prawda to do tego jeszcze dochodzi: spanie psów i dziecka w jedym łóżku, przysłowiowe pies ci mordke lizał w tym przypadku Alan+ nadir:cool3:, pierwsze co zrobiłam po powrocie ze szpitala to dałam psom synka na pożarcie:evil_lol:

no właśnie lekarze :shake: czyli nie ma znaczenia gdzie jak sie ma trafić na cymbała to sie trafi :shake:

wejdź z tym na mamusiowe forum :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: opowiedz o pieskach małych zreszta nei to co Wasiowe brytany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
o tv i o takich i KONIECZNIE daj linka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chce zobaczyć jak zostana z ciebie strzępy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

debe na mamusiowych forach wogóle nic nie mówiłam , że mam psy, bo by mnie zjedli i rozszarpali, już miałam dość sąsiadów , który cały czas mi gadali że powinnam psy uspać bo nie mogą być z dzieckiem, a szczególnie tak agresywane jak moje i to w dodatku 2, że dziecko będzie wiecznie chore , jakoś 4 miesiące mineło a mały nie był ani razu chory, no coż faktycznie ma pełno włosów między palcami i na to muszę uważać, ale tak czasami ściśnie brody, że nie dziwię się że wyrywa masę futra. a już połowę podwórka było obużone jak to mogę z niemowlakiem paro dniowym w chuście na spacer z psami wychodzić wogólę jak mogę wychodzić powinnam z miesiąc w domu siedzieć!!!! i najlepiej pod kloszem sterylnym trzymać, teraz już z wózkiem wychodzę bo się w chuście od dawna nie mieści to teraz jest wielki szok jak to pies może morde w wózku trzymać:mad:,
ogólnie połowa ludzi myśli jak planujesz dziecko musisz pozbyć się wszystkich zwierząt:eviltong:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: jakiś czas temu też przerabiałam temat psa...że muszę go oddać czy coś tam, że dziecko zagryzie itd. że mam przecież psa mordercę (ast) :p trzeba oddać :stupid:
a o wychodzeniu z dzieckiem na dwór zanim skończy ileś tal m-cy czy latek albo o wyjazdach na wakacje jak dziecko skończy dopiero 3 latka też słyszałam :cool1: paranoja.....ja też jestem wyrodna :evil_lol: i dziecko pewnie też będzie buszowało z psem w legowisku, a pies będzie mył małego ozorem :evil_lol: zaoszczędzę na chusteczkach ;)

Posted

[quote name='dbsst']i niedługo Waszkę i Asherkę bo co innego wam teraz zostało :evil_lol:
Dozgonny celibat, żeby nie kusić złego? :hmmmm: :evil_lol:

[quote name='Olcia']debe na mamusiowych forach wogóle nic nie mówiłam , że mam psy, bo by mnie zjedli i rozszarpali
(...)
jakoś 4 miesiące mineło a mały nie był ani razu chory, no coż faktycznie ma pełno włosów między palcami i na to muszę uważać, ale tak czasami ściśnie brody, że nie dziwię się że wyrywa masę futra.
Ty uważaj co gdzie piszesz, bo zaraz cię rozniosą tutaj, że biedne pieski od 4 miesięcy nieludzko maltretowane są :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne nie znasz dnia ani godziny i celibat ci nie pomoże :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

asher napisał(a):

Ty uważaj co gdzie piszesz, bo zaraz cię rozniosą tutaj, że biedne pieski od 4 miesięcy nieludzko maltretowane są :evil_lol:

ups już się zamykam i zmykam gotować marchewkę:cool3:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nagotuj więcej ..na zapas :evil_lol:[/FONT]

a pewnie że nagotuję , bo szkoda mi stać przy garach wolę na dogo posiedzieć:diabloti:

matka na dogo siedzi a moje gady:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake:boshe ...porzucone dziecko widziałam :diabloti::evil_lol:[/FONT]

oj tam porzucone, niańka tyra za worek karmy:evil_lol:

Posted

Twój syn naprawdę ma cienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na każdym zdjęciu jakis czarny stwór się pojawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

debe i tak jest cały dzień nadir strasznie upierdliwy się zrobił pod tym względem , tam gdzie mały tam i on, raz próbował do łóżeczka się wepchać, i to wcale nie był śmieszne, bo przez pare dni bałam się go w łóżeczku zostawić żeby to małe cielątko nadir tam nie wlazło:mad:

Ala "wkładka" do żarcia musi być inaczej nie podchodzą nawet do michy

Posted

dzizys prawdziwy tatuś się z niego zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a jak reagował na dzieci zanim nie mieliście Alana ???
ja prawie codziennie słyszę .............o pies bedziesz musiała uważać, o pies pierdu pierdu a mój pies to nie pies to pippppa :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahah chociaż jedne tatuś:diabloti:
raz kacpra łapą trzasną, bo nasz kochany kacprowaty przywalił mu metalową rurą w łeb nie zauwazył że nadir za nim stoi:diabloti:
greta taka pipa jest i ma generalnie małego w nosie, nawet czasami mam wrażenie że wogóle nie zauważyła że pojawił się jakiś nowy człowiek w domu:)
co do nadira miała obawy, bo on ogólnie stał się bardzo nieufny do obcych, i 2 miesiące go przyzwyczajałam wsadzałam płaczącą lalkę w fotelik stawiałam na ziemi, pierwszego dnia wlazł na fotelik bo nie zauważył, później się interesował i wpychał mordę do fotelika, a jak już wróciłam ze szpitala to zero zaintereswania bo znał już nie była to żadna nowość.
dla mnie dość dziwnym zachowaniem jest że jak pojawia się dziecko psa się wyrzuca z pokoju gdzie dziecko się znajduje, taki pies głupieje bo tyle lat mógł tam być a tu nadle wynocha i moim zdaniem to powoduje zazdrość , nawet jak ustawiałam łóżeczko to tam gdzie psy żadko sypiały , leżały.

Posted

no u nas narazie łózeczko stoi na miejscu psa pies awansował i śpi przy R :evil_lol::evil_lol:
ale Szpilka i tak jest teraz chcąc nie chcąc "mniej ważna" nie mam tyle siły, żeby ją wybiegwać jak kiedyś :shake:
ale staramy się staramy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

heheh tylko nie zapomijcie spili nakarmić jak wrócicie ze szpitala bo u mnie tak sie wszyscy zajeli gnojkiem ze o moich kochanym mordkach zapomnieli:evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
heheh tylko nie zapomijcie spili nakarmić jak wrócicie ze szpitala bo u mnie tak sie wszyscy zajeli gnojkiem ze o moich kochanym mordkach zapomnieli:evil_lol:

hahahahah zapisze w przypomnieniu - tylko nie wiem czy ona będzie chciała jeść w końcu taka podnieta w domu małe wydaje dzwięki jak zabawka i pachnie jak człowiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
..... i pachnie jak człowiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o nie pachnie jak świeżo wydojone mleko:evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
o nie pachnie jak świeżo wydojone mleko:evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

ja jestem bardzo ciekawa reakcji swojego futrzaka na malucha :roll: mam nadzieję, że nie będzie chciał go zalizać na śmierć :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a nie jak mała , świeża qpka :hmmmm::evil_lol:[/FONT]

Aluś i to mnie właśnie fascynowało u takiego małego naleśnika, że tylko przytkał się do cycka i natychmiast robił w gacie, tym samym robiąc miejsce na więcej mlesia:lol:.
bo teraz to zanim się przytka to jeszcze musi konwersację z cyckiem przeprowadzić zanim się nim zatka:evil_lol: