Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
http://img691.imageshack.us/img691/9743/81176595.jpg

Mam deja vu, Waszka, ty też? :roflt:

Olciu, niejaka Maga100 wstawiłą dzisiaj prawie identyczne zdjęcie :lol:
;)

Olcia napisał(a):
a kto jeszcze?? bo dopiero wlazłam na forum i trochę mi zejdzie zanim ogarnę wszystko
Łatwiej wymienić kto nie. Ja i Waszka nie :diabloti: :lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Mam deja vu, Waszka, ty też? :roflt:

Olciu, niejaka Maga100 wstawiłą dzisiaj prawie identyczne zdjęcie :lol:
;)

Łatwiej wymienić kto nie. Ja i Waszka nie :diabloti: :lol:

hahahaha idę spac już bo zmarszczki mi się pogłębiają i utrwalają i już nic nie widzę przez łzy :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jakoś miałam obawy czy ruskie nie zjedzą gamonia małego ,bo on taki tłuściutki:), ale jakoś na razie nie zjadły.
a jeszcze stado rodzinne sie powiększyło o westa u Zuźki i Kacpra, ale niestety ruskich z westem nie dało się nijak przyzwyczaić do siebie

buuu nic na tym forum nie mogę znaleść:angryy:

Posted

[quote name='Olcia']
moje stadko się z lekka powiększyło i wygląda teraz tak:)

[quote name='Olcia']nowy nabytek ma 4 miesiące:)

hahaha, pandemia, PANDEMIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A kiedy się urodził dokładnie? Bo mam nieodparte wrażenie, ze w podobnym czasie co Tadzio :evil_lol:

Weszko i Aszerku :diabloti::diabloti:

Posted

wycofuje co napisałam o ruskich nadir dzisiaj przeszedł samego siebie musiałam wyjść na cały dzień z domu, a nadir WYŁ cały dzień, współczuje swoim sąsiadom:evil_lol:
Maga widziałam Twój "dorobek" wczoraj i o tym samym pomyślałam, mój 6 lipiec urodzony w wielkich trudach i zmaganiach:angryy:

Posted

[quote name='Olcia']Maga widziałam Twój "dorobek" wczoraj i o tym samym pomyślałam, mój 6 lipiec urodzony w wielkich trudach i zmaganiach:angryy:

mogłaś się jeszcze trochę pomęczyć i poczekać 4 dni ;)

Tadzio urodzony 10 lipca, lekko i łatwo wyciągnięty z mego brzucha przez zespół zielonych ludków w maskach :evil_lol:

Posted

Maga u mnie też w końcu po ponad 18 godzinach panowie w maskach się zlitowali a sama cesarka trwała prawie 40 min bo klocek się tak zaklinował :angryy: i nawet sobie nie wyobrażasz jaką miałam minę jak zobaczyłam klocka z naburmuszoną miną i na dodatek blondyna jaśniutkiego:evil_lol:, gdzie my czarni i jak na razie nie zapowiada się żeby kolor włosów zmienił:evil_lol:, i Alan po domowemu nazywa się "bucek" bo właśnie z taką miną bucka i czkawką go w końcu wyjeli:multi:
a czytałam u Ciebie o podawaniu leków ja swojemu daje po palcu ze strzykawki i nie ma problemu.

Waszka mi na początku lekarz sugerował bliźniaki a ja chodziłam jak na szpilkach do pierwszego usg i nawet nie wiesz jaka była radość że tylko jedno;)

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to babiszony nie wiedziały że WAS przybyło :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bowski Alanek taki umorusany :loveu::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']noo prawie i byliby bliźniaki :lol:

bliźniaki, Waszeniu, zostawimy dla ciebie :diabloti::loveu::diabloti:

[quote name='Olcia']Maga u mnie też w końcu po ponad 18 godzinach

czyli przeżyłaś i jedno i drugie, innymi słowy męczylaś się i przed i po, nic tylko współczuć :shake:

Ja miałam zaplanowane cc...:p

[quote name='Olcia']
a czytałam u Ciebie o podawaniu leków ja swojemu daje po palcu ze strzykawki i nie ma problemu.

to działało, jak Tadzio miał 4 tygodnie :cool1:
ale, tak generalnie i w dużym skrócie, Tadzio jest dość problemtyczny ze wszystkim :evil_lol::evil_lol::placz::placz::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to babiszony nie wiedziały że WAS przybyło :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

ja wiedziałam :diabloti:

[quote name='Maga100']bliźniaki, Waszeniu, zostawimy dla ciebie :diabloti::loveu::diabloti:

i przestań mnie już wyzywać :angryy:

ale, tak generalnie i w dużym skrócie, Tadzio jest dość problemtyczny ze wszystkim :evil_lol::evil_lol::placz::placz::diabloti:

po mamuni :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ja wiedziałam :diabloti:

[FONT=Arial]bo Ci powiedziałam :diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]z ust mi to wyjęłaś :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

niestety to moja wina bo mi kompa spaliło i nie miałam kontaktów:oops:, ale wczoraj wieczorem postanowiłam wrócić:evil_lol:
Maga to nie zazdroszczę mi się trafił bezproblemowy egzemplarz , bez płaczu bez kolek,bez konieczności wiecznego noszenia na rękach, bez problemów z jedzeniem o czym świadczy waga prawie 10 kg:evil_lol:

o tak też jestem za waszkowymi bliźniakami, ewentualnie Waszunia może podzielić się z Asherką:).

Posted

[quote name='malawaszka']

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]z ust mi to wyjęłaś :diabloti::evil_lol:[/FONT]

a odwalcie się, co :diabloti:
Pomyślałby kto, że tak znają mnie dogłębnie :cool1:
A doglębnie to ja jestem inna niż wam się wydaje :diabloti: Zapytajcie się A., na pewno potwierdzi, jaka ze mnie kochana dzieweczka :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']a odwalcie się, co :diabloti:
A doglębnie to ja jestem inna niż wam się wydaje :diabloti: Zapytajcie się A., na pewno potwierdzi, jaka ze mnie kochana dzieweczka :loveu:

[FONT=Arial]czym zetrzeć Coca Cole z ekranu :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

a co ma innego powiedzieć:evil_lol:

Posted

moje kochane dupcie:evil_lol:

i było jeszcze takie stadko, ale niestety jedna się utopiła:crazyeye:, jedną nadir pomylił z piłką:placz: a 2 oddałam bo też by pewnie źle skończyły przy tych moich osłach

Posted

[quote name='Olcia']mi się trafił bezproblemowy egzemplarz , bez płaczu bez kolek,bez konieczności wiecznego noszenia na rękach, bez problemów z jedzeniem o czym świadczy waga prawie 10 kg:evil_lol:

.

pozostaje mi paść z zazdrości :placz:
Tadzio ma ciężki charakterek :cool1: Po swoim tatusiu oczywiście :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy ty aby za bardzo nie wykorzystujesz psa :mad::evil_lol:[/FONT]

niech zarabia na żarcie, i tak długo go utrzymywałam za free:p

Posted

Olcia napisał(a):
mi się trafił bezproblemowy egzemplarz , bez płaczu bez kolek,bez konieczności wiecznego noszenia na rękach, bez problemów z jedzeniem o czym świadczy waga prawie 10 kg:evil_lol:

ja też takiego poproszę :p inaczej złożę reklamację :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']
A z tym powiększeniem stada, to się IDEALNIE wstrzeliłaś! :roflt:

i o czym będziecie niedługo z nami gadać :evil_lol:

[quote name='malawaszka']hahaha bo to we warszawie jakaś epidemia - niemalże pandemia już :evil_lol:
i dlatego ty i Ala R. tak omijacie stolyce :evil_lol:

[quote name='Olcia']nowy nabytek ma 4 miesiącema na imię Alan i najlepszą zabawą jest ciąganie ruskich za brody, oczywiście ruskim to nie przeszkadza, greta ma generalnie w nosie wszystko, ale nadir pilnuje małego i do wózka nie pozwala nikomu obcemu podejść zasłania wózek swoim cielskiem

Waszunia a nabytek z bliska wygląda tak

nie no padłam
1. masz psy i dziecko - nieodpowiedzalna :evil_lol:
2. masz brudne dziecko - nieodpowiedzialna :evil_lol:
3. wracasz na dg - nieodpowiedzialna :evil_lol:
[quote name='malawaszka']

a kto jeszcze :hmmmm: pewnie pominę kogoś haha - ale epidemia ogarnęła Magę100, debe, clockwork, Colę, no nawet Franio od Vectry ojcem został :roflt: :evil_lol:

i niedługo Waszkę i Asherkę bo co innego wam teraz zostało :evil_lol:

[quote name='Olcia']
Maga widziałam Twój "dorobek" wczoraj i o tym samym pomyślałam, mój 6 lipiec urodzony w wielkich trudach i zmaganiach:angryy:

:evil_lol: kolejny brat Tadzika :evil_lol:
[quote name='Maga100']mogłaś się jeszcze trochę pomęczyć i poczekać 4 dni ;)

Tadzio urodzony 10 lipca, lekko i łatwo wyciągnięty z mego brzucha przez zespół zielonych ludków w maskach :evil_lol:

ma starszego czyli madrzejszego czy jak to szło :evil_lol:

[quote name='Olcia']
o tak też jestem za waszkowymi bliźniakami, ewentualnie Waszunia może podzielić się z Asherką:).
nie ja jestem za bliźniakami dla Waszki i za bliźniakami dla Asherki prosze proszę proszę :evil_lol:

taaaaaaak a świstak siedzi i ładuje ta zabę aż jej oczy wychodzą :evil_lol:

[quote name='Maga100']pozostaje mi paść z zazdrości :placz:
Tadzio ma ciężki charakterek :cool1: Po swoim tatusiu oczywiście :diabloti:

oczywiscie :evil_lol:

Olcia jeszcze raz GRATULUJE i brecht z wstrzelenia sie w "powroty" ha ha ha

pytanie - gdzie rodziłaś :cool1: