Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
WaszUnia te Twoje podle ruskie tak w swojego pańcia zapatrzone teraz ze nawet mnie maja gdzies:cool3:

:placz:nie może być!!!! ale jakby mnie zobaczył to by na pewno we mni i tylko we mnie były wpatrzone :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:

i żadnych przerw mi tu proszę nie robić :mad:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Olcia pozdrowionka dla Aslanka:multi:zostanę chyba maniaczką roku,hihi,odbiło mi całkiem na tym punkcie:oops:I oczywiście pozdrawiam wszystkich innych maniaków i nie maniaków czernyszowych:multi:

Posted

Mam nadzieje,że dobrze trafiłam i nie ładuję się komuś na prywatna galerię,bo już kiedyś walnęłam taką gafę:oops::oops:
Ja też się troszeczkę pochwalę moim maleństwem:oops::lol:

Posted

Aga&Morka napisał(a):
:oops:Przepraszam baaardzo,pierwszy raz tu zawitałam i tak nagle mnie natchnęło:oops:kolejna wpadka:nerwy:uciekam już;)

To nie moja galeria, ale nie przepraszaj tylko zrób swoją galerię...ja napewno będę Was odwiedzać:p

• 6 months later...
Posted

powracam :) nie było mnie chyba tutaj ze 100 lat:):)

moje stadko się z lekka powiększyło i wygląda teraz tak:)

teraz będę zaglądać częściej:)

Posted

[quote name='Olcia']powracam :) nie było mnie chyba tutaj ze 100 lat:):)

moje stadko się z lekka powiększyło i wygląda teraz tak:)

teraz będę zaglądać częściej:):crazyeye: Olcia :crazyeye:

A z tym powiększeniem stada, to się IDEALNIE wstrzeliłaś! :roflt: No nie mogę, następna! :roflt:

Gratuluję, oczywiście :multi: Napisz coś więcej o tym "nowym nabytku" :loveu:
No i witaj z powrotem! :multi:

Posted

nowy nabytek ma 4 miesiące:) ma na imię Alan i najlepszą zabawą jest ciąganie ruskich za brody, oczywiście ruskim to nie przeszkadza, greta ma generalnie w nosie wszystko, ale nadir pilnuje małego i do wózka nie pozwala nikomu obcemu podejść zasłania wózek swoim cielskiem:)

Waszunia a nabytek z bliska wygląda tak:)

oczywiście nadir wykorzystauje sytuację i zanim sięgnę po ścierkę to już nie ma co wycierać :)

a kto jeszcze?? bo dopiero wlazłam na forum i trochę mi zejdzie zanim ogarnę wszystko

Posted

hahahah nabytek z bliska niesamowicie apetyczny :roflt: hahha

a i zazdroszczę że ruskie takie kochane sa - moje nie są takie - małe wredne samolubne pipy :angryy::placz:

a kto jeszcze :hmmmm: pewnie pominę kogoś haha - ale epidemia ogarnęła Magę100, debe, clockwork, Colę, no nawet Franio od Vectry ojcem został :roflt: :evil_lol: