malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Olcia napisał(a):WaszUnia te Twoje podle ruskie tak w swojego pańcia zapatrzone teraz ze nawet mnie maja gdzies:cool3: :placz:nie może być!!!! ale jakby mnie zobaczył to by na pewno we mni i tylko we mnie były wpatrzone :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: i żadnych przerw mi tu proszę nie robić :mad: Quote
LAZY Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witaj Olcia! Juz zapomniałąm jak ruskie wyglądają tak ich galerie zaniedbujesz!:mad: Quote
Camara Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Olciu - ja tu zaglądam :p i nadal ich nie rozróżniam :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 :pOlciu ...byłam w Warszawce ale cie nie spotkałam:razz: Quote
sandrulka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hej! Witamy się pierwszy raz ! Greta i Nadi są śliczne:loveu::loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas. Quote
ariss Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja też jestem pierwszy raz:diabloti:psiaki piekne!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że galeria znów nabierze życia:p Quote
alexandriota Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no to odświeżam galerię :razz: oto mój 10 miesięczny najukochańszy niedźwiadek :loveu: pozdrawiamy serdecznie czernyszomaniaków :razz::loveu: Quote
ariss Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no pięjności:loveu::loveu::loveu: mam nadzieję, że juz nie uciekniesz na tak długo i będę mogła Was częściej podziwiać:loveu: Quote
sandrulka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 śliczny niedzwiadek !! poprosimy o jeszcze więcej zdjęć:) Quote
Aga&Morka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Olcia pozdrowionka dla Aslanka:multi:zostanę chyba maniaczką roku,hihi,odbiło mi całkiem na tym punkcie:oops:I oczywiście pozdrawiam wszystkich innych maniaków i nie maniaków czernyszowych:multi: Quote
ariss Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 To jest prywatna galeria, ale Twoje ruskie też fajniusie:loveu: Quote
Aga&Morka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Mam nadzieje,że dobrze trafiłam i nie ładuję się komuś na prywatna galerię,bo już kiedyś walnęłam taką gafę:oops::oops: Ja też się troszeczkę pochwalę moim maleństwem:oops::lol: Quote
Aga&Morka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :oops:Przepraszam baaardzo,pierwszy raz tu zawitałam i tak nagle mnie natchnęło:oops:kolejna wpadka:nerwy:uciekam już;) Quote
ariss Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Aga&Morka napisał(a)::oops:Przepraszam baaardzo,pierwszy raz tu zawitałam i tak nagle mnie natchnęło:oops:kolejna wpadka:nerwy:uciekam już;) To nie moja galeria, ale nie przepraszaj tylko zrób swoją galerię...ja napewno będę Was odwiedzać:p Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ja też ja też :loveu::loveu::loveu: Olcia swoją galerię porzuciła i nas też więc się nie pogniewa na pewno :lol: Quote
alexandriota Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 o kurde :oops: wychodzi na to, że ja też źle wkeliłam :oops: ale nic to, Aga zakładamy galerie, bo coś tu mało zdjęć czarnych :evil_lol: Quote
Olcia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 powracam :) nie było mnie chyba tutaj ze 100 lat:):) moje stadko się z lekka powiększyło i wygląda teraz tak:) teraz będę zaglądać częściej:) Quote
asher Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Olcia']powracam :) nie było mnie chyba tutaj ze 100 lat:):) moje stadko się z lekka powiększyło i wygląda teraz tak:) teraz będę zaglądać częściej:):crazyeye: Olcia :crazyeye: A z tym powiększeniem stada, to się IDEALNIE wstrzeliłaś! :roflt: No nie mogę, następna! :roflt: Gratuluję, oczywiście :multi: Napisz coś więcej o tym "nowym nabytku" :loveu: No i witaj z powrotem! :multi: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 obiecanki cacanki :diabloti: a co ta fota taka mała??!!! :mad: a tak w ogóle to fajnie, że jestes :loveu::loveu::loveu: dawaj wiecej :loveu: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 asher napisał(a): A z tym powiększeniem stada, to się IDEALNIE wstrzeliłaś! :roflt: No nie mogę, następna! :roflt: hahaha bo to we warszawie jakaś epidemia - niemalże pandemia już :evil_lol: Quote
Olcia Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 nowy nabytek ma 4 miesiące:) ma na imię Alan i najlepszą zabawą jest ciąganie ruskich za brody, oczywiście ruskim to nie przeszkadza, greta ma generalnie w nosie wszystko, ale nadir pilnuje małego i do wózka nie pozwala nikomu obcemu podejść zasłania wózek swoim cielskiem:) Waszunia a nabytek z bliska wygląda tak:) oczywiście nadir wykorzystauje sytuację i zanim sięgnę po ścierkę to już nie ma co wycierać :) a kto jeszcze?? bo dopiero wlazłam na forum i trochę mi zejdzie zanim ogarnę wszystko Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 hahahah nabytek z bliska niesamowicie apetyczny :roflt: hahha a i zazdroszczę że ruskie takie kochane sa - moje nie są takie - małe wredne samolubne pipy :angryy::placz: a kto jeszcze :hmmmm: pewnie pominę kogoś haha - ale epidemia ogarnęła Magę100, debe, clockwork, Colę, no nawet Franio od Vectry ojcem został :roflt: :evil_lol: Quote
Recommended Posts