Olcia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 no to ja w takim razie szukam wrazen i kwadratowych jajec jakby rzekl moj tata:cool3: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Olcia napisał(a):no to ja w takim razie szukam wrazen i kwadratowych jajec jakby rzekl moj tata:cool3: przypomnialo mi sie :diabloti: sa zdjęcia jajkow.................. kurzych :evil_lol: Quote
Olcia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 PIKA napisał(a):przypomnialo mi sie :diabloti: sa zdjęcia jajkow.................. kurzych :evil_lol: to kury tez w domu trzymasz??:crazyeye: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Olcia napisał(a):to kury tez w domu trzymasz??:crazyeye: a gdzie ?:crazyeye: na dworzu nie mozna :evil_lol: ptasia grypa szlaleje :evil_lol: Quote
Olcia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 ostatnia sesja i zmykam:eviltong: spotkanie oko w oko:) zabierz go stad on mi zajal miejsce:) jednak telefon okazal sie ciekawszy od wielkiego kudlatego stwora:) ale fajne:) grecia ide do ciebie no chodz kochana chodz Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 aaaaaaaaa jak bosko :loveu: :loveu: :loveu: jak misie reagują na malucha??? Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 o rany ale Kacprowaty wyrósł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Olcia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaa jak bosko :loveu: :loveu: :loveu: jak misie reagują na malucha??? totalny luzik, dzisiaj Kacper wyrwal nadirowi troche grzywki a ten bawol nic nawet go nie zabolalo i sam leb nadstawial, zeby go ciagnal:evil_lol: Quote
Olcia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany ale Kacprowaty wyrósł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Alus gdyby to nie byla moja rodzina to normalnie poczekalabym na niego:eviltong: Waszka szykuj Oliwke:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Olcia napisał(a):Waszka szykuj Oliwke:evil_lol: hihihih OK!!! :multi: Quote
LAZY Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 O...Olcia wróciła!!! Witaj kochana. Opowiadaj co u Ciebie słychac? Dobrze ze chociaz duzo fot wstawilas. Quote
Olcia Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 LAZY napisał(a):O...Olcia wróciła!!! Witaj kochana. Opowiadaj co u Ciebie słychac? Dobrze ze chociaz duzo fot wstawilas. Paulinko bardzo mi przykro z powodu Lazy:-(, u mnie nic tez szczegolnego sie nie dzieje , caly tydzien spedzilam prawie non stop w klinice, bo nadir ma babeszioze i dzisiaj dopiero pierwszy dzien czuje sie jako tako, ze moglam wyjsc z nimi troche dalej niz przed dom na trawnik Quote
LAZY Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Babejszoza...brzmi groznie!!! A jak on sie czuje? Wyjdzie z tego bez szwanku?? Quote
r_2005 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ucałuj Nadira i niech zdrowieje szybciorkiem:cool1: Quote
Olcia Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 [LEFT]juz dzisiaj jest troszke lepiej, Lazy to swinstwo jest od kleszczy i zbyt pozno wylapana prowadzi do szybkiej smierci psa, na szczescie ostatnie wyniki pokazaly ze nie ma uszkodzonych nerek ani watroby za buziaki dziekujemy:lol: [/LEFT] Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Olcia napisał(a):juz dzisiaj jest troszke lepiej, Lazy to swinstwo jest od kleszczy i zbyt pozno wylapana prowadzi do szybkiej smierci psa, na szczescie ostatnie wyniki pokazaly ze nie ma uszkodzonych nerek ani watroby za buziaki dziekujemy:lol: oj Olcia , ucałuj psiunka :razz: no i pogodnych świat Quote
Olcia Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Alus bardzo dziekuje i wzajemnie a powiedz mi jedno dlaczego to Twoje jajko ma takie wielkie oczy:crazyeye::lol: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 bo tak Olcia bo tak! :evil_lol: a wogóle to musimy pogadać :cool1: :p :diabloti: :placz: :eviltong: sama nie wiem jaki emot pasuje do tego :shake: bom zła :angryy: Quote
agabass Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 cudne fotoski rewelacja psiaki fantastyczne bobasek śliczny Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 No masz Olcia wpada jak po ogien :shake: i do tego z chorym Nadusiem :-( ale wstawia cudne :razz: przerobione :razz: zdjecia :razz: Wycaluj ten chory czarny nochal od ciotki Piki i zolzy Saby :buzi: Quote
Recommended Posts