Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 czyzby nadir w dniu dzisiejszym mial nas tak dosc ze chcial popelnic samobojstwo poprzez uduszenie sie??, w takich pozycjach przespal prawie 2 godz Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 w koncu greta zaczela powoli sprawdzac nadirowe "zwloki" Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 haahah małe troskliwe misie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 malawaszka napisał(a):haahah małe troskliwe misie :loveu: :loveu: :loveu: One wciaz na Ciebie Waszuniu czekaja Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ahhh ale bym chciała się do nich poprzytulać i zobaczyć czy nie mam alergii :lol: :lol: :lol: kurde tylko czemu mieszkacie tak daleko??? :placz: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 jak sie do nich raz przytulisz, a pozniej pojedziesz do domu, to wtedy bedzie dopiero wielka alergia na brak ruskow:lol: Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Śliczne portreciki :loveu: Olcia napisał(a):no wlasnie sie nie ciesze, bo mam chwile, a te gowniane powiadomienia nie przychodza:angryy: No nie wiem, czy bys się cieszyla, jakby Ci powiadomienia skrzynke zapchaly :evil_lol: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 no i po godzinie dalam sobie spokoj, z szukaniem watkow ktore kiedys sledzilam, bo i tak prawie guzik znalazlam, tylko mi petelki brakuje:cool3: Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10925&page=158 proszę uprzejmie :evil_lol: dodaj do listy subskrybcji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ahhhh ale Ci pomogłam nieprawdaż?? :lol: :lol: :lol: :cool1: Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Olcia'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ma nieświeży oddech :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Waszka!!!!!!!!!!!!:angryy: jak moglas doposcic, zeby Ci az 400 glupot naklepali kiedy ja to wszystko nadrobie?? Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 klepanie nieważne - moje piękne zdjęcia oglądaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha nie ma jak dobra lanserka nie? :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Olcia, czy Ty bedziesz jakiegos miska wystawiała w K-ce ?? Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='malawaszka']klepanie nieważne - moje piękne zdjęcia oglądaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha nie ma jak dobra lanserka nie? :cool1: Dawac mi tu Asher , ale zaraz w dziub zarobi za te platne studia:mad: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Olcia, czy Ty bedziesz jakiegos miska wystawiała w K-ce ?? -K-Ce czym????:oops: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 sznupie Waszka mozesz mi to z laski swojej wytlumaczyc?? tzn. przetlumaczyc na polski co robi Bolus?? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Olcia']-K-Ce czym????:oops: w Katowicach na wystawie marocwej :cool3: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']w Katowicach na wystawie marocwej :cool3: nie nie nie moje miski sie czym innym trudnia Quote
malawaszka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Olcia']sznupie Waszka mozesz mi to z laski swojej wytlumaczyc?? tzn. przetlumaczyc na polski co robi Bolus?? no następna - a tak podobno ślunzoków lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sznupać to szukać, grzebać ciągle i wszędzie :lol: mordą w dodatku :evil_lol: bo sznupka na śląsku to też mordka:lol: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 [quote name='malawaszka']no następna - a tak podobno ślunzoków lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sznupać to szukać, grzebać ciągle i wszędzie :lol: mordą w dodatku :evil_lol: bo sznupka na śląsku to też mordka:lol: bo lubi a nawet KOCHA ale co z tego jak nie ma:placz: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='malawaszka']no następna - a tak podobno ślunzoków lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sznupać to szukać, grzebać ciągle i wszędzie :lol: mordą w dodatku :evil_lol: bo sznupka na śląsku to też mordka:lol::mad:Olcia i ja ci miałam ślazaka załatwiać , a Waszka ci tu musi podstawy językowe tłumaczyć :shake: Aleś sie rozszalała z fotkami , tzn ze znowu znikniesz na 3 miesiace :shake: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 bo jak na dogo mnie tyle nie bylo to i slazackiego sie zapomnialo:oops: no niestety od poniedzialku znowu znikam:-( Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Olcia a u mnie nie bylaś :mad: a ja sie zeberkowych dzieci spodziewam :evil_lol: Quote
Olcia Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 PIKA napisał(a):Olcia a u mnie nie bylaś :mad: a ja sie zeberkowych dzieci spodziewam :evil_lol: :angryy: szukam zdjec jajek:placz: bylam bylam i pikne kwiatki widzialam:eviltong: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Olcia napisał(a)::angryy: szukam zdjec jajek:placz: zdjęc jajek nie ma :shake: Quote
Recommended Posts