Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyzby nadir w dniu dzisiejszym mial nas tak dosc ze chcial popelnic samobojstwo poprzez uduszenie sie??, w takich pozycjach przespal prawie 2 godz

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne portreciki :loveu:

Olcia napisał(a):
no wlasnie sie nie ciesze, bo mam chwile, a te gowniane powiadomienia nie przychodza:angryy:

No nie wiem, czy bys się cieszyla, jakby Ci powiadomienia skrzynke zapchaly :evil_lol:

Posted

no i po godzinie dalam sobie spokoj, z szukaniem watkow ktore kiedys sledzilam, bo i tak prawie guzik znalazlam, tylko mi petelki brakuje:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']klepanie nieważne - moje piękne zdjęcia oglądaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haha nie ma jak dobra lanserka nie? :cool1:

Dawac mi tu Asher , ale zaraz w dziub zarobi za te platne studia:mad:

Posted

[quote name='Olcia']sznupie Waszka mozesz mi to z laski swojej wytlumaczyc?? tzn. przetlumaczyc na polski co robi Bolus??

no następna - a tak podobno ślunzoków lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sznupać to szukać, grzebać ciągle i wszędzie :lol: mordą w dodatku :evil_lol: bo sznupka na śląsku to też mordka:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no następna - a tak podobno ślunzoków lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sznupać to szukać, grzebać ciągle i wszędzie :lol: mordą w dodatku :evil_lol: bo sznupka na śląsku to też mordka:lol:

bo lubi a nawet KOCHA ale co z tego jak nie ma:placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no następna - a tak podobno ślunzoków lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sznupać to szukać, grzebać ciągle i wszędzie :lol: mordą w dodatku :evil_lol: bo sznupka na śląsku to też mordka:lol::mad:Olcia i ja ci miałam ślazaka załatwiać , a Waszka ci tu musi podstawy językowe tłumaczyć :shake:

Aleś sie rozszalała z fotkami , tzn ze znowu znikniesz na 3 miesiace :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia a u mnie nie bylaś :mad:

a ja sie zeberkowych dzieci spodziewam :evil_lol:

:angryy: szukam zdjec jajek:placz:

bylam bylam i pikne kwiatki widzialam:eviltong: