PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [SIZE=3]:hmmmm: A moze trzeba ekipe poszukiwawczo - ratowniczą wyslać? Moze gdzies zasypani sniegiem siedzą :roll: Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 nie bo widziałam niedawno Olcie na gg i była na łyżwach!!!! :angryy: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka']nie bo widziałam niedawno Olcie na gg i była na łyżwach!!!! :angryy: :crazyeye: na łyzwach po gg jeździła? :crazyeye: Znaczy śmignęła Ci tylko :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 yhyyyy :-( a Ruskich jak nie było tak nie ma :shake: Olcia - to ja Ci pokażę jakiego ruska chcę - normalnie uparłam się i chcę znaleźć takiego buuuuuuu fot z Tchiornego od VanDog:loveu: Quote
anushka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 dzie Olcia??? wylazuj z krzaczorów......:placz: :placz: :placz: Quote
LAZY Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Jej to juz tutaj dawno nie było...:shake: Quote
malawaszka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ahhh moje marzenie tu jest :loveu: :loveu: :loveu: boszz gdzie ja Cie znajdę :placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ech Waszka straszie ukryte to marzenie i nie wiadomo gdzie szukac :shake: Quote
malawaszka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 no najgorsze jest to, że ja go nie ukrywam- trąbię wszem i wobec że nawet dziś biorę takiego psa i ECHO :placz: :placz: :placz: Quote
Olcia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 jak mnie tu dawno nie bylo, ale jakos nie podoba mi sie to nowe "ulepszenie" ciekawe czy poznacie kto to:) zabierz mnie od niej ona sie strasznie rozpycha taki mały a juz zamyslony:) Quote
Olcia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 sluzba oczyszczania osiedla z plastikowych butelek dziala:) Quote
Olcia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 potworek:) po co mi chusteczki:) norniki Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Olcia :crazyeye: Wrocilas? :multi: Mam nadzieję, ze na stale :multi: te ulepszenia nie są takie zle ;) Tylko się trzeba przyzwyczaic :lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :crazyeye: a ten mały koleś to jakiś taki rozgarnięty wygląda :crazyeye: a on chyba młodszy od Oliwkowej o ile dobrze pamiętam - ona tak mądrze nie wygląda :cool1: a Ruski ahh chyba jednak będzie Rusek :razz: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 ten wygladajacy na rozgarnietego urodzony w maju:) Waszka jak Ci zawsze mowilam ze rusek:) Ala zyje, ale jeszcze niestety nie bede miala czasu zagladac jak dawniej:placz: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 no mowilam ze ta nowa dogo mnie nie lubi dlaczego mi zadne powiadomienia nie przychodza, badziew jeden:angryy: Quote
PIKA Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Olcia napisał(a): dlaczego mi zadne powiadomienia nie przychodza, badziew jeden:angryy: Ty się z tego ciesz :evil_lol: Quote
Olcia Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 no wlasnie sie nie ciesze, bo mam chwile, a te gowniane powiadomienia nie przychodza:angryy: Quote
Recommended Posts