Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:o fuuuuuu toż niemal go utopił pewnie :lol:

a powiedz mi - Ty masz swoje ruski od szczeniaka? skąd je masz? bo ja chciałabym z jakiejś fajnej linii - nie eksterierowo tylko z dobrym łagodnym charakterem :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko boję czy Rusek jak urośnie nie zje mi Luny, która pewnie całe życie będzie testować jego cierpliwość :-?

Chcesz Grafa? :lol: Uwielbia małe pieski, w szczególności sznaucery miniaturki pieprzaki.

Posted

Moja córka Ci chętnie odda :lol: .

Już gdzieś kiedyś pisałam. Grafa mam od Pana, który się bał, że mu jego piekny, nowy ogród zadepcze:evil:. A jest z hodowli Testudo.

Posted

malawaszka napisał(a):
tylko boję czy Rusek jak urośnie nie zje mi Luny, która pewnie całe życie będzie testować jego cierpliwość :-?
A sznaucery niby cierpliwsze? :lol: Jak chcesz to mogę spytać tę pania od boskiej trójki skąd ma swojego ruska. Te dwa małe sznaucery to również samce, a widzi mi się, że charakterki mają z deczka lunowe :evilbat: A on w ogóle nie zwraca na nie uwagi :lol:

Posted

popytaj popytaj jak będziesz miała okazję :modla: tak luźno haha powiedz, że masz takąjedną znajomą co to ma taką małą paskudę :lol: ciekawa jestem bardzo czy pierwsze były maluchy u niej czy Rusek i jak to wszystko się odbywało :lol:

Posted

Rusek to mi na młodzika wygląda, małe paskudy chyba starsze :wink: Oprócz niego widziałam jeszcze na osiedlu trzy ruski, jeden stareńki, wcielenie spokoju, ale dawno go nie spotkałam, może już za TM :( Jeden młodzik, któremu na razie gęba sie do wszystkiego cieszy i jeden dośc młody, ale juz dojrzały, bardzo agresywny :-?

Posted

bleh właśnie tej agresji się boję i szukam hodowli gdzie nie muszą być najpiękniejsze, ale za to łagodne linie - mam jeszcze trochę czasu więc looz :lol:

szkoda mi bardzo bo jak pisałam wiele razy chciałam adoptować ze schronu olbrzyma lub dwa :roll: ale jest Oliwia i Luna i boję się, żebym nie narobniła bigosu tym, więc postanopwiłam, że adoptuję maluchy staruchy a dużego psa nabędę z hodowli

• 2 weeks later...