malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 tylko boję czy Rusek jak urośnie nie zje mi Luny, która pewnie całe życie będzie testować jego cierpliwość :-? Quote
Olcia Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 jak bedzie z nim od malego to nie zje, a zreszta one z gory nie widza malych szczekajacych :evilbat: i sie nimi nie interesuja Quote
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 a małych kąsających po kostkach też nie widzą?? :lol: Quote
Olcia Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 malawaszka napisał(a):a małych kąsających po kostkach też nie widzą?? :lol: nadir pare dni temu osikal wrzeszczacego pekinczyka :o Quote
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 :o fuuuuuu toż niemal go utopił pewnie :lol: a powiedz mi - Ty masz swoje ruski od szczeniaka? skąd je masz? bo ja chciałabym z jakiejś fajnej linii - nie eksterierowo tylko z dobrym łagodnym charakterem :oops: Quote
Olcia Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 pekinczyk sie nie utopil, bo nadus malo sika :lol: a mam je z mafii rosyjskiej :evilbat: krwiorzercze bestie zjadajace wszystko co sie rusza :lol: Quote
Ludek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 malawaszka napisał(a):tylko boję czy Rusek jak urośnie nie zje mi Luny, która pewnie całe życie będzie testować jego cierpliwość :-? Chcesz Grafa? :lol: Uwielbia małe pieski, w szczególności sznaucery miniaturki pieprzaki. Quote
malawaszka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 chcem 8) z jakiej hodowli masz Grafa? Quote
Ludek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Moja córka Ci chętnie odda :lol: . Już gdzieś kiedyś pisałam. Grafa mam od Pana, który się bał, że mu jego piekny, nowy ogród zadepcze:evil:. A jest z hodowli Testudo. Quote
asher Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 malawaszka napisał(a):tylko boję czy Rusek jak urośnie nie zje mi Luny, która pewnie całe życie będzie testować jego cierpliwość :-?A sznaucery niby cierpliwsze? :lol: Jak chcesz to mogę spytać tę pania od boskiej trójki skąd ma swojego ruska. Te dwa małe sznaucery to również samce, a widzi mi się, że charakterki mają z deczka lunowe :evilbat: A on w ogóle nie zwraca na nie uwagi :lol: Quote
malawaszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 popytaj popytaj jak będziesz miała okazję :modla: tak luźno haha powiedz, że masz takąjedną znajomą co to ma taką małą paskudę :lol: ciekawa jestem bardzo czy pierwsze były maluchy u niej czy Rusek i jak to wszystko się odbywało :lol: Quote
asher Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Rusek to mi na młodzika wygląda, małe paskudy chyba starsze :wink: Oprócz niego widziałam jeszcze na osiedlu trzy ruski, jeden stareńki, wcielenie spokoju, ale dawno go nie spotkałam, może już za TM :( Jeden młodzik, któremu na razie gęba sie do wszystkiego cieszy i jeden dośc młody, ale juz dojrzały, bardzo agresywny :-? Quote
malawaszka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 bleh właśnie tej agresji się boję i szukam hodowli gdzie nie muszą być najpiękniejsze, ale za to łagodne linie - mam jeszcze trochę czasu więc looz :lol: szkoda mi bardzo bo jak pisałam wiele razy chciałam adoptować ze schronu olbrzyma lub dwa :roll: ale jest Oliwia i Luna i boję się, żebym nie narobniła bigosu tym, więc postanopwiłam, że adoptuję maluchy staruchy a dużego psa nabędę z hodowli Quote
PIKA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ŚWIATECZNE ŻYCZENIA DLA RUSKIEJ MAFII PRZESYLA SABA I ZIUTA Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 hop hooooppppppp gdzie są moje ulubione czarnuchy????? :-( :-( :-( Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='malawaszka']hop hooooppppppp gdzie są moje ulubione czarnuchy????? :-( :-( :-(pewnie grzeja poopy przy kominku :angryy: Quote
Recommended Posts