Maga100 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Olcia napisał(a):ja niestety na spacer sie nie wybiore no chyba ze sama bez psow, biorac pod uwage jaka jest teraz pogoda, i widzac jak wygladaja wasze psy po tych charcach, to ja nawet nie chce wiedziec jak bedzie wygladal nadir :o caly w blocku, a ani on nie przepada za kompielami, ani ja tym bardziej za kompaniem jego, bo mi kregoslup wysiada oj, no wiesz co :-? Nadirkowi odmówisz takich emocji i zabawy :( Przecież kiedyś się to błocko wykruszy :lol: :lol: Quote
PIKA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):ja niestety na spacer sie nie wybiore no chyba ze sama bez psow, biorac pod uwage jaka jest teraz pogoda, i widzac jak wygladaja wasze psy po tych charcach, to ja nawet nie chce wiedziec jak bedzie wygladal nadir :o caly w blocku, a ani on nie przepada za kompielami, ani ja tym bardziej za kompaniem jego, bo mi kregoslup wysiada oj, no wiesz co :-? Nadirkowi odmówisz takich emocji i zabawy :( Przecież kiedyś się to błocko wykruszy :lol: :lol: A kto w ogóle powiedzial, ze bedzie jakies bloto ? :niewiem: Quote
Olcia Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 dopiero wstalam ale mnie łeb napier......, i to od rana zadne prochy mi nie pomagaja :evil: Quote
Olcia Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):G A D U ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ Y Debe dobrze ze chociaz nie pija jak w co poniektorych topicach :evilbat: Quote
asher Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Olcia, akurat to nie jest trudne do nadrobienia. Więc nie kuś licha 8) Quote
Olcia Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 asher napisał(a):Olcia, akurat to nie jest trudne do nadrobienia. Więc nie kuś licha 8) juz sie nie odzywam :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Olcia napisał(a):dopiero wstalam ale mnie łeb napier......, i to od rana zadne prochy mi nie pomagaja :evil: łiiiiii TOFAM!!!!!!! :turn-l: Quote
Olcia Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):dopiero wstalam ale mnie łeb napier......, i to od rana zadne prochy mi nie pomagaja :evil: łiiiiii TOFAM!!!!!!! :turn-l: haha ja tez i ten piach po kostki ktory sie wlasnie w domu zaczyna i bedzie mi towarzyszyl hmm do kolejnych wakacji :evil: , poki nie pojada na dzialke Quote
malawaszka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 hihih ja mam małe pchły dwie i też mi piachu nawlokązawsze na łapach :roll: Quote
Olcia Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 malawaszka napisał(a):hihih ja mam małe pchły dwie i też mi piachu nawlokązawsze na łapach :roll: to znasz moj bol tylko pomnoz do 10 razy :lol: nadal chce zabrac ruskie do siebie?? Quote
Olcia Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 ja tylko na chwile wpadlem sie przywitac gdzie jest zimna strasznie mi goraco:( Quote
malawaszka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Olcia :o Daaajj mi te noc! tę jedną noc!!! z ruskimi :angel: :angel: :angel: :lol: Quote
LAZY Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia :o Daaajj mi te noc! tę jedną noc!!! z ruskimi :angel: :angel: :angel: :lol: Widzę, że i Tobie noc z ruskiem przypadła do gustu :wink: Quote
Olcia Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia :o Daaajj mi te noc! tę jedną noc!!! z ruskimi :angel: :angel: :angel: :lol: powiem Ci jedno jakos malo wyspana wstaje :o Quote
malawaszka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 ale za to jaka wygrzana :angel: 8) Quote
asher Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A ja przedwczoraj na spacerku pod lasem spotkałam uroczą grupkę: dwa mini sznaucie i rusek :D Rusek przepiekny i co ważniejsze bardzo zrównoważony. Grzecznie i spokojnie obwąchały się z moim Boogim (sznaucerki w te klocki nieco gorsze :wink: ). Waszka pęknie z zazdrości :evil_lol: :evilbat: Quote
LAZY Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 malawaszka napisał(a)::grab: Fcale NIE!!!! :evilbat: :cunao: Quote
Olcia Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 my tak tylko na chwile i znowu zmykamy na dluzej :hand: :hand: Quote
Olcia Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a)::grab: Fcale NIE!!!! :evilbat: Waszunia juz sie tak nie wsciekaj z tym sztucrami juz tak jest :evilbat: Quote
Recommended Posts