Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
ja niestety na spacer sie nie wybiore no chyba ze sama bez psow, biorac pod uwage jaka jest teraz pogoda, i widzac jak wygladaja wasze psy po tych charcach, to ja nawet nie chce wiedziec jak bedzie wygladal nadir :o caly w blocku, a ani on nie przepada za kompielami, ani ja tym bardziej za kompaniem jego, bo mi kregoslup wysiada

oj, no wiesz co :-? Nadirkowi odmówisz takich emocji i zabawy :( Przecież kiedyś się to błocko wykruszy :lol: :lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
Olcia napisał(a):
ja niestety na spacer sie nie wybiore no chyba ze sama bez psow, biorac pod uwage jaka jest teraz pogoda, i widzac jak wygladaja wasze psy po tych charcach, to ja nawet nie chce wiedziec jak bedzie wygladal nadir :o caly w blocku, a ani on nie przepada za kompielami, ani ja tym bardziej za kompaniem jego, bo mi kregoslup wysiada

oj, no wiesz co :-? Nadirkowi odmówisz takich emocji i zabawy :( Przecież kiedyś się to błocko wykruszy :lol: :lol:

A kto w ogóle powiedzial, ze bedzie jakies bloto ? :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
dopiero wstalam ale mnie łeb napier......, i to od rana zadne prochy mi nie pomagaja :evil:

łiiiiii TOFAM!!!!!!! :turn-l:

haha ja tez i ten piach po kostki ktory sie wlasnie w domu zaczyna i bedzie mi towarzyszyl hmm do kolejnych wakacji :evil: , poki nie pojada na dzialke

Posted

malawaszka napisał(a):
hihih ja mam małe pchły dwie i też mi piachu nawlokązawsze na łapach :roll:

to znasz moj bol tylko pomnoz do 10 razy :lol:

nadal chce zabrac ruskie do siebie??

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia :o Daaajj mi te noc! tę jedną noc!!! z ruskimi :angel: :angel: :angel: :lol:

Widzę, że i Tobie noc z ruskiem przypadła do gustu :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia :o Daaajj mi te noc! tę jedną noc!!! z ruskimi :angel: :angel: :angel: :lol:

powiem Ci jedno jakos malo wyspana wstaje :o

Posted

A ja przedwczoraj na spacerku pod lasem spotkałam uroczą grupkę: dwa mini sznaucie i rusek :D Rusek przepiekny i co ważniejsze bardzo zrównoważony. Grzecznie i spokojnie obwąchały się z moim Boogim (sznaucerki w te klocki nieco gorsze :wink: ).

Waszka pęknie z zazdrości :evil_lol: :evilbat:

• 2 weeks later...