Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh koffam KOFFAMMM Waszunia to specjalnie dla Ciebie za wyrazy miłości Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia napisał(a):i na koniec powieje romantycznym nadirem :lol: jaaaaaaaaaaakie cudo Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia witaj wsróg żywych 8) Ruskie nadal czarne :o , a tak dawno was tu nie było :wink: :lol: Quote
Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):i na koniec powieje romantycznym nadirem :lol: jaaaaaaaaaaakie cudo :oops: Quote
Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia witaj wsróg żywych 8) Ruskie nadal czarne :o , a tak dawno was tu nie było :wink: :lol: Alus wrocilam, bylam u Ciebie w tym"menelowym " topicu, ale tam jakies pijanstwo sie odbywa a zreszta mam do nadrobienia 185 stron :evil: gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia witaj wsróg żywych 8) Ruskie nadal czarne :o , a tak dawno was tu nie było :wink: :lol: Alus wrocilam, bylam u Ciebie w tym"menelowym " topicu, ale tam jakies pijanstwo sie odbywa a zreszta mam do nadrobienia 185 stron :evil: gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o hahaha dobrze ze sie w tych topikach sama nie rozpilas :lol: Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):ahhh koffam KOFFAMMM Waszunia to specjalnie dla Ciebie za wyrazy miłości ahh dziękuję Quote
Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia witaj wsróg żywych 8) Ruskie nadal czarne :o , a tak dawno was tu nie było :wink: :lol: Alus wrocilam, bylam u Ciebie w tym"menelowym " topicu, ale tam jakies pijanstwo sie odbywa a zreszta mam do nadrobienia 185 stron :evil: gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o hahaha dobrze ze sie w tych topikach sama nie rozpilas :lol: Debe bo mnie nie bylo prawie 2 tygodnie, a jakbym byla to pewnie juz powoli bym sie na odwyk pakowala :lol: Quote
Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 i jeszcze ogloszenie z mojej wsi Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia witaj wsróg żywych 8) Ruskie nadal czarne :o , a tak dawno was tu nie było :wink: :lol: Alus wrocilam, bylam u Ciebie w tym"menelowym " topicu, ale tam jakies pijanstwo sie odbywa a zreszta mam do nadrobienia 185 stron :evil: gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o hahaha dobrze ze sie w tych topikach sama nie rozpilas :lol: Debe bo mnie nie bylo prawie 2 tygodnie, a jakbym byla to pewnie juz powoli bym sie na odwyk pakowala :lol:Olcia to razem do AA wstąpimy :lol: / w Raciborzu byłam :wink: / Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia Witaj :D Olcia napisał(a): gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o :o A gdzie u nas sa wiśniowki? :o Ja nic nie wiem :o Quote
Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 PIKA napisał(a):Olcia Witaj :D Olcia napisał(a): gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o :o A gdzie u nas sa wiśniowki? :o Ja nic nie wiem :o no napewno w tych stronach ktorych powstalo TYSIACE od mojej nieobecnosci :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 o Olcia i żyje :o :angel: no, pare rzeczy się u nas pozmieniało, a przede wszystkim to (mówię w wielkiej tajemnicy), że Alicja R. się strasznie rozpiła - mówię ci 8) Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia Witaj :D Olcia napisał(a): gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o :o A gdzie u nas sa wiśniowki? :o Ja nic nie wiem :o no napewno w tych stronach ktorych powstalo TYSIACE od mojej nieobecnosci :evilbat: A fcale nie :evilbat: Na tych stronach sa foty robione nowymi apracikami 8) Moim i Magi 8) Quote
Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Maga100 napisał(a):o Olcia i żyje :o :angel: no, pare rzeczy się u nas pozmieniało, a przede wszystkim to (mówię w wielkiej tajemnicy), że Alicja R. się strasznie rozpiła - mówię ci 8) dlatego dzisiaj Ozulca omijam wielkim lukiem , bo rano musze wstac :evilbat: Quote
Olcia Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia Witaj :D Olcia napisał(a): gdzies Ty sie po wystawach szlajalas chcialam doczytac, ale tam nic procz wisniowek, i innych nie moge znalesc, to samo w topicu Magi i Piki :o :o A gdzie u nas sa wiśniowki? :o Ja nic nie wiem :o no napewno w tych stronach ktorych powstalo TYSIACE od mojej nieobecnosci :evilbat: A fcale nie :evilbat: Na tych stronach sa foty robione nowymi apracikami 8) Moim i Magi 8) ech zanim dojde do fot to jeszcze troche minie :cry: Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Olcia napisał(a): ech zanim dojde do fot to jeszcze troche minie :cry: Moje możesz zacząc tutaj :lol: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ooooo, Olcia, jesteś :multi: idziesz z nami na spacerek w weekend? 8) Chooodź, fajnie będzie :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Maga100 napisał(a):o Olcia i żyje :o :angel: no, pare rzeczy się u nas pozmieniało, a przede wszystkim to (mówię w wielkiej tajemnicy), że Alicja R. się strasznie rozpiła - mówię ci 8)Maga :evilbat: to nie Alicja się rozpiła tylko jakieś dogomaniaczki zrobiły sobie libację w Galerii Ozzulca :evil: Olcia a na spacer to musisz sie zaopatrzyć w złocisty trunek , bo to spacer z Tymi co na drina wpadają do Ozzulca :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):o Olcia i żyje :o :angel: no, pare rzeczy się u nas pozmieniało, a przede wszystkim to (mówię w wielkiej tajemnicy), że Alicja R. się strasznie rozpiła - mówię ci 8)Maga :evilbat: to nie Alicja się rozpiła tylko jakieś dogomaniaczki zrobiły sobie libację w Galerii Ozzulca :evil:Bo jakieś dogomaniaczki mondre som i wiedzą do kogo iśc pić 8) Quote
Olcia Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ja niestety na spacer sie nie wybiore no chyba ze sama bez psow, biorac pod uwage jaka jest teraz pogoda, i widzac jak wygladaja wasze psy po tych charcach, to ja nawet nie chce wiedziec jak bedzie wygladal nadir :o caly w blocku, a ani on nie przepada za kompielami, ani ja tym bardziej za kompaniem jego, bo mi kregoslup wysiada a jak prowadze to nie pije :cry: Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Olcia, to zostawisz do obeschnięcia i wyczeszesz :wink: Quote
Olcia Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 asher napisał(a):Olcia, to zostawisz do obeschnięcia i wyczeszesz :wink: ech gdyby to takie latwe bylo :x Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Olcia napisał(a):asher napisał(a):Olcia, to zostawisz do obeschnięcia i wyczeszesz :wink: ech gdyby to takie latwe bylo :x :wink: to wytrzepiesz jak obeschną 8) :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 albo zastawisz i saaamo się wykruszy :lol: Quote
Recommended Posts