Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
no szczegolnie umazane w smietanie gdzie jest moj aparat oddajcie mi aparat!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Tak to jest :roll: Nigdy nie ma aparatu wtedy kiedy jest naprawdę potrzebny :roll:
Nim go człowiek dorwie to już po ptokach :roll:

Posted

dokladnie
zaraz w wiadomosciach na tvn-nie beda cos mowic o psach
a dzisiaj w teleexpresie pokazywali najnowsza mode psow yorki z pasemkami na glowie :o

Posted

no kosmetyki to jedna sprawa :lol: ..ale koloryzacja to juz przesada :roll: ...ja tez nigdy tyle nie wydawalam na swoje szampony i odzywki-a teraz :roll: ..kupilam odzyweczke i szamponik-zaplacilam tyle co w jeden rok wydaje na swoje kosmetyki do wlosow :roll: ..i starczylo na 2 kapiele :lol: no ale przy obecnej pogodzie :roll:

Posted

a co najsmieszniejsze ze dostaly takiego lupiezu ze pol roku nie moglam sie go pozbyc, a teraz lecimy na zwyklym bambino dla dzieci i zadnego lupiezu uczulen

Posted

serio???? :o :o :o ..a ja mam bambino w domu :roll: ..dzis mi sie znowu uwalily w ziemi i wygladaja jak Twoje ruski(takie czarne) a szampon mi sie skonczyl :lol: ..moze wyprobuje :roll:

Posted

jak dla mnie jest rewelacyjny , nic sie nie drapia, tylko ja robie tak pol butelki bambino rozcienczam w 2 l. owdy i tym myje, i tak od roku :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
a co najsmieszniejsze ze dostaly takiego lupiezu ze pol roku nie moglam sie go pozbyc, a teraz lecimy na zwyklym bambino dla dzieci i zadnego lupiezu uczulen
Bambino mówisz? kurka może i ja spróbuję... U nas Gajka jak wróci czasami z ogrodu to normalnie tragedia :roll:

Posted

wczesniej uzywalam pierra czy jak to tam sie pisze pozniej specjalistycznego dla czarnych psow, ale albo matowe wychodzily a pozniej lupiez a czarny pies i lupiez ohydnie wyglada

Posted

kiedys nie bylo przeciez takich szamponow dla psow, to kapalismy psy w zwyklym szarym mydle startym na tarce a pozniej byly splukiwane woda z octem, ale nie pamietam w jakich proporcjach bo to ojciec robil

Posted

a ten ocet to dobry patent-bo jak farbowalam wlosy na rudo :-? ..a wlasciwie czerwono :lol: ...to tez potem zawsze plukalam w wodzie z octem i wlosy zawsze sie blyszczaly :lol: ...no i jak sie jajka maluje to tez dodaje sie octu....hm...trzeba by sprobowac :P

Posted

ja czasami dochodze do wniosku ze te wszystkie babcine sposoby na wyglad psa sa czasami o wiele lepsze i zdrowsze niz te co sa teraz

ale mam niewychowane psy bekaja po jedzeniu glosniej niz niejeden rodowity Niemiec :oops:

Posted

niech ktos sie zlituje i przyjedzie do mnie z aparatem, te dwa wstretne potowry zdemolowaly mi cale lozko, a posciel to moge sobie na szmatki wziac, ot taka zabawa dwoch wyspanych ruskow :D

Posted

Olcia napisał(a):
adda napisał(a):
dbsst napisał(a):
qrcze jaka ma cudowny tors wow
Olcia? :o

oj oj chyba nie ja bo ja sie dzisiaj nie rozbieralam :D

eeee to ja juz sobie chyba pojde ;)

extra sa te B&W foty

Posted

Olcia napisał(a):
niech ktos sie zlituje i przyjedzie do mnie z aparatem, te dwa wstretne potowry zdemolowaly mi cale lozko, a posciel to moge sobie na szmatki wziac, ot taka zabawa dwoch wyspanych ruskow :D

:o hahaha dobreeee :lol: to ja się już pakuję :lol: nie sprzątaj :evilbat:

Posted

Olcia napisał(a):
Hi hi, Lenka kiedyś poszatkowała mi pościel w eleganckie paseczki, takie frędzelki porobiła 8) A tak lubiłam tą pościel :roll:

Posted

no prosze kto sie pojawil :lol: , nawet nie zabralam poscieli bo nadi ma zabawe i wyciagani nitka po nitce, no coz jutro z samego rana randka z odkurzaczem , kurna jaka ja monotematyczna jestem :D