Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 ale na poczatek zeby sie ruszyc trzeba przejsc zapore anty ruskowa Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 specjalnie dla Cioci Wasi, zobacz jaka mam sliczna morde zarosnieta :D Quote
Maga100 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Olcia']ale na poczatek zeby sie ruszyc trzeba przejsc zapore anty ruskowa ja naprawdę nie wiem, gdzie przód, gdzie tył i którego psa :-? Quote
malawaszka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Olcia']specjalnie dla Cioci Wasi, zobacz jaka mam sliczna morde zarosnieta :D :calus: :angel: Quote
Alicja Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Olcia zostaw na zimę kudłatą Grecię 8) Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 mowie ci jak bylo mi smutno bez ciebie :oops: no patrz nawet nam pogadac :evil: Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia zostaw na zimę kudłatą Grecię 8) nie :evilbat: Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Olcia']ale na poczatek zeby sie ruszyc trzeba przejsc zapore anty ruskowa ja naprawdę nie wiem, gdzie przód, gdzie tył i którego psa :-? no jak to?? w lewej strony grecia z głową do przodu z prawej nadir z głową w dół Quote
Alicja Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia zostaw na zimę kudłatą Grecię 8) nie :evilbat: :pissed: Quote
Maga100 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Maga100'][quote name='Olcia']ale na poczatek zeby sie ruszyc trzeba przejsc zapore anty ruskowa ja naprawdę nie wiem, gdzie przód, gdzie tył i którego psa :-? no jak to?? w lewej strony grecia z głową do przodu z prawej nadir z głową w dół a ja sobie wmówiłam, że one na pewno leżą głowami w tę samą stronę, więc mi nie pasowało :-? Jak już wypatrzyłam, że czarny z lewej raczej ma głowę na górze, to nijak to na górze, czarnemu z prawej, nie pasowało mi na głowę :oops: :lol: Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Olcia'][quote name='Maga100'][quote name='Olcia']ale na poczatek zeby sie ruszyc trzeba przejsc zapore anty ruskowa ja naprawdę nie wiem, gdzie przód, gdzie tył i którego psa :-? no jak to?? w lewej strony grecia z głową do przodu z prawej nadir z głową w dół a ja sobie wmówiłam, że one na pewno leżą głowami w tę samą stronę, więc mi nie pasowało :-? Jak już wypatrzyłam, że czarny z lewej raczej ma głowę na górze, to nijak to na górze, czarnemu z prawej, nie pasowało mi na głowę :oops: :lol: Maga nie przejmu sie bo jak bym ich nie znala, to dla mnie to by byla czarna plama, a nie lezace psy :lol: Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia zostaw na zimę kudłatą Grecię 8) nie :evilbat: :pissed: no wiesz jesli by Ci samolot nie uciekla to iina by byla rozmowa :D Quote
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Oluś, te Twoje czarne misie są przekochane, ale bym się do nich wtuliła, zwłaszcza teraz kiedy idą mroźne dni ... buziaczek dla każdego :) Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Oluś, te Twoje czarne misie są przekochane, ale bym się do nich wtuliła, zwłaszcza teraz kiedy idą mroźne dni ... buziaczek dla każdego :) oj Daga zebys wiedziala dzisiaj w nocy grecia spala ze mna pod koldra, oczywiscie ucaluje, ale nie steraz bo wlasnie skonczyly pic i maja troszke mala powódź przy brodach :D Quote
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Daga&Oskar']Oluś, te Twoje czarne misie są przekochane, ale bym się do nich wtuliła, zwłaszcza teraz kiedy idą mroźne dni ... buziaczek dla każdego :) oj Daga zebys wiedziala dzisiaj w nocy grecia spala ze mna pod koldra, oczywiscie ucaluje, ale nie steraz bo wlasnie skonczyly pic i maja troszke mala powódź przy brodach :D Ale ci zazdroszczę :oops: musiało być cieplutko. Mnie mój już grzeje jak się tak porządnie wtuli,a co dopiero takie większe misiowate :iloveyou: a może da się wypozyczyc na 1 noc takiego misia :D :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 cuudnaa moldunia :iloveyou: Daj mi :angel: :daj mi :angel: paździoszki Quote
anushka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Olcia'] buahahaha a co to jest ??? :o :o Quote
Guest bernulka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Olcia'] buahahaha a co to jest ??? :o :o dywanik z czrnej owcy :lol: :lol: :lol: padzioszki Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='Olcia'][quote name='Daga&Oskar']Oluś, te Twoje czarne misie są przekochane, ale bym się do nich wtuliła, zwłaszcza teraz kiedy idą mroźne dni ... buziaczek dla każdego :) oj Daga zebys wiedziala dzisiaj w nocy grecia spala ze mna pod koldra, oczywiscie ucaluje, ale nie steraz bo wlasnie skonczyly pic i maja troszke mala powódź przy brodach :D Ale ci zazdroszczę :oops: musiało być cieplutko. Mnie mój już grzeje jak się tak porządnie wtuli,a co dopiero takie większe misiowate :iloveyou: a może da się wypozyczyc na 1 noc takiego misia :D :lol: bardzo chetnie zabieraj kiedy chcesz Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='bernulka'] cuudnaa moldunia :iloveyou: Daj mi :angel: :daj mi :angel: paździoszki sa dwa dla wszystkich starczy :lol: Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Olcia'] buahahaha a co to jest ??? :o :o no niestety greta w mniejszy klebek nie umie sie zwinac :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Olcia'][quote name='Daga&Oskar']Oluś, te Twoje czarne misie są przekochane, ale bym się do nich wtuliła, zwłaszcza teraz kiedy idą mroźne dni ... buziaczek dla każdego :) oj Daga zebys wiedziala dzisiaj w nocy grecia spala ze mna pod koldra, oczywiscie ucaluje, ale nie steraz bo wlasnie skonczyly pic i maja troszke mala powódź przy brodach :D Ale ci zazdroszczę :oops: musiało być cieplutko. Mnie mój już grzeje jak się tak porządnie wtuli,a co dopiero takie większe misiowate :iloveyou: a może da się wypozyczyc na 1 noc takiego misia :D :lol: bardzo chetnie zabieraj kiedy chcesz to super! Bardzo sie ciesze :lol: w takim razie wsiadam w pociąg :D :lol: Quote
anetta Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Ania-k'][quote name='Olcia'] buahahaha a co to jest ??? :o :o no niestety greta w mniejszy klebek nie umie sie zwinac :oops: Ale i tak slicznie wyglada :angel: Wybaczymy 8) Quote
Olcia Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 a w nocy po dlugiej podrozy z Wilna zastalam taki widok i nawet zadne nie chcialo sie ruszyc zeby puscic na lozko swoja pancie, ktora ledwo na nozkach stala Quote
Recommended Posts