PIKA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Olcia napisał(a):asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol: no i za 5 latek te głowy pod łóżkiem będą już maleńskie i zasuszone, takie makówki :lol:Wystarczy poodkurzać i będzie po dowodzie zbrodni :lol: ale kto to zrobi jak ewentualnie nadir mi glowe odgryzie??, bede chodzic bez glowy????, co nie bedzie zbyt dobre bo ja balaganiara jestem i bez glowy nie bede potrafila nic znalesc :lol: Ważne, żebys glowe szybko znalazła, to się ją przyszyje Quote
Alicja Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 No i do czego to doszło , posadzać Nadusia o takie rzeczy :evil: , Olcia tak roztrzepana że piesek nie będzie musiał odgryzać bo pańcia sama ją gdzieś zostawi 8) Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Olcia tak roztrzepana że aż jej topic spadł na drugą stronę :o Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: :wink: Grecia Quote
LAZY Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: To mordka PUDLA olbrzymiego... :lol: :wink: Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 ukradlam nadisiowi pilke babci kapcia i ulozylam sie u panci pod kompem :D i na dzisiaj mowie Wam dobranoc Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: To mordka PUDLA olbrzymiego... :lol: :wink: lazy brawo to duzy pudel DOWODNY :lol: Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Maga100 napisał(a):zadała zagadkę i zniknęła :-? bo mi burki juz pol mieszkania zdemolowaly i caly czas sie kotluja , nadir troche przesadza i greta go gryzie :o Quote
LAZY Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='LAZY'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: To mordka PUDLA olbrzymiego... :lol: :wink: lazy brawo to duzy pudel DOWODNY :lol: Wiedziałam, że Perełkowe szkolenie w zakresie rozpoznawania ras nie poszło na marne! Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: :wink: Grecia Alus a dla Ciebie nagorda specjalna :lol: natychmiastowy przylot do wawki w celu rozczesania gretulca :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Olcia napisał(a): bo mi burki juz pol mieszkania zdemolowaly i caly czas sie kotluja , nadir troche przesadza i greta go gryzie :o się stęsknił chłopak :lol: i daje temu wyraz 8) Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 i jeszcze to kraczace cos do mnie sie wmeldowalo na noc, ale cale szczescie ze jutro juz wraca na zoliborz, bo ryja drze niesamowicie, ech dobrze wychowana papuga po pobycie po roku na wsi zmienila sie w wiejskiego wrzeszczacego burka :o Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: :wink: Grecia Alus a dla Ciebie nagorda specjalna :lol: natychmiastowy przylot do wawki w celu rozczesania gretulca :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: samolot mi uciekł :wink: 8) Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: :wink: Grecia Alus a dla Ciebie nagorda specjalna :lol: natychmiastowy przylot do wawki w celu rozczesania gretulca :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: samolot mi uciekł :wink: 8) nie wykrecaj sie tylko zabierz zapas szczotek bo podejrzewam ze jedna nie wytrzyma :lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: :wink: Grecia Alus a dla Ciebie nagorda specjalna :lol: natychmiastowy przylot do wawki w celu rozczesania gretulca :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: samolot mi uciekł :wink: 8) nie wykrecaj sie tylko zabierz zapas szczotek bo podejrzewam ze jedna nie wytrzyma :lol:mam grabie w bagażniku :wink: i grackę :wink: 8) , przywiozę , nieznisczalne 8) :lol: Quote
Olcia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: :wink: Grecia Alus a dla Ciebie nagorda specjalna :lol: natychmiastowy przylot do wawki w celu rozczesania gretulca :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: samolot mi uciekł :wink: 8) nie wykrecaj sie tylko zabierz zapas szczotek bo podejrzewam ze jedna nie wytrzyma :lol:mam grabie w bagażniku :wink: i grackę :wink: 8) , przywiozę , nieznisczalne 8) :lol: zaczynam sie bac co to???? Quote
malawaszka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hahah jaki papug fajny :lol: no i udam, że nie widzę przygotowań do ogołocenia i zeszpoecenia Greci :evilbat: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']a zgadnijcie czyja to piekna mordka po kapaniu :lol: :wink: Grecia Alus a dla Ciebie nagorda specjalna :lol: natychmiastowy przylot do wawki w celu rozczesania gretulca :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: samolot mi uciekł :wink: 8) nie wykrecaj sie tylko zabierz zapas szczotek bo podejrzewam ze jedna nie wytrzyma :lol:mam grabie w bagażniku :wink: i grackę :wink: 8) , przywiozę , nieznisczalne 8) :lol: zaczynam sie bac co to????no Olcia 8) narzędzie rolnicze :wink: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Olcia, to widzę, że fajnie masz w domu :lol: Pośpisz dzisiaj troszkę? 8) Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia, to widzę, że fajnie masz w domu :lol: Pośpisz dzisiaj troszkę? 8) troche sie udalo ale nie duzo :evil: a dzisiaj to samo :evil: Quote
Maga100 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Olcia napisał(a): troche sie udalo ale nie duzo :evil: a dzisiaj to samo :evil: Olcia, masz dwa wyjscia 8) zamknąć ruskie w łazience, albo sama się tam zamknąć :lol: Wybór należy do ciebie :wink: Quote
Alicja Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): troche sie udalo ale nie duzo :evil: a dzisiaj to samo :evil: Olcia, masz dwa wyjscia 8) zamknąć ruskie w łazience, albo sama się tam zamknąć :lol: Wybór należy do ciebie :wink: 8) i spać w wannie :wink: Quote
Olcia Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): troche sie udalo ale nie duzo :evil: a dzisiaj to samo :evil: Olcia, masz dwa wyjscia 8) zamknąć ruskie w łazience, albo sama się tam zamknąć :lol: Wybór należy do ciebie :wink: to ja wybieram to drugie rozwiazanie Quote
Recommended Posts