Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Olcia a Naduś to wodą z flachy zapija jedzonko :o :wink: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia a Naduś to wodą z flachy zapija jedzonko :o :wink: moja droga ta butleka spelnia bardzo wazna role w kuchni a zatem sluzy do podlewania jednego kwiatka jaki tam sie uchowal :lol: ,a ze nadir jest goscinny i pozwolil jej stam stac to butelka wykorzystuje Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 i jeszcze na koniec perypetnie nadisia przy wieczornym myciu brodki :lol: prosze tylko nie mycie brody Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 schowam sie moze mnie nie zobaczy:) Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 a jadnak powoli wkladam morde do wanny:( Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 a tu niespodzianka zmienilem zdanie Quote
malawaszka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 hahaha skąd ja to znam, z tym, że moje brody są mniejsze i wystarczy szmatką a nie od razu cała wanna wody :lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Olcia']i jeszcze na koniec perypetnie nadisia przy wieczornym myciu brodki :lol: prosze tylko nie mycie brody jakie malutki, śliczne biedactwo :puppydog: Olcia, nie myj bródki :-? Quote
PIKA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: [quote name='Maga100'][quote name='Olcia']i jeszcze na koniec perypetnie nadisia przy wieczornym myciu brodki :lol: prosze tylko nie mycie brody jakie malutki, śliczne biedactwo :puppydog: Olcia, nie myj bródki :-? podejrzewam, ze już za późno :-? Quote
Olcia Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 i on nie lubi i ja nie lubie, ale niestety tak sobie wybralam, a co do tego zielonego oka, to dzisiaj sie nadirowi przyjzalam w normalnym swietle i on faktycznie ma zrenice wpadajace w kolor bardzo ciemno zielony :o Quote
asher Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 PIKA napisał(a):Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-? Quote
Olcia Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='asher'][quote name='PIKA']Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-? na widoku to nie , ale pod lozko nie zagaladam bo sie boje, co tam moge znalesc :o Quote
asher Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='asher'][quote name='PIKA']Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-? na widoku to nie , ale pod lozko nie zagaladam bo sie boje, co tam moge znalesc :oTolepiej nie zaglądaj, bo i twoja się tam zacznie walać :roll: Quote
Olcia Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='asher'][quote name='Olcia'][quote name='asher'][quote name='PIKA']Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-? na widoku to nie , ale pod lozko nie zagaladam bo sie boje, co tam moge znalesc :oTolepiej nie zaglądaj, bo i twoja się tam zacznie walać :roll: wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol: Quote
LAZY Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Nadrobiłam zaleghłosci...bo cos dawno mnie tu nie było... :oops: Quote
Olcia Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 LAZY napisał(a):Nadrobiłam zaleghłosci...bo cos dawno mnie tu nie było... :oops: zaprasza w piatek wieczorem na HUCZNE powitanie greci :lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Olcia napisał(a):wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol: no i za 5 latek te głowy pod łóżkiem będą już maleńskie i zasuszone, takie makówki :lol: Quote
LAZY Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):Nadrobiłam zaleghłosci...bo cos dawno mnie tu nie było... :oops: zaprasza w piatek wieczorem na HUCZNE powitanie greci :lol: Będę!!! :D Quote
Olcia Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol: no i za 5 latek te głowy pod łóżkiem będą już maleńskie i zasuszone, takie makówki :lol: a ja pewnie powiem o jakie sliczne zasuszone tykwy :lol: Quote
asher Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol: no i za 5 latek te głowy pod łóżkiem będą już maleńskie i zasuszone, takie makówki :lol:Wystarczy poodkurzać i będzie po dowodzie zbrodni :lol: Quote
Olcia Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol: no i za 5 latek te głowy pod łóżkiem będą już maleńskie i zasuszone, takie makówki :lol:Wystarczy poodkurzać i będzie po dowodzie zbrodni :lol: ale kto to zrobi jak ewentualnie nadir mi glowe odgryzie??, bede chodzic bez glowy????, co nie bedzie zbyt dobre bo ja balaganiara jestem i bez glowy nie bede potrafila nic znalesc :lol: Quote
Recommended Posts