Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia a Naduś to wodą z flachy zapija jedzonko :o :wink:

moja droga ta butleka spelnia bardzo wazna role w kuchni a zatem sluzy do podlewania jednego kwiatka jaki tam sie uchowal :lol: ,a ze nadir jest goscinny i pozwolil jej stam stac to butelka wykorzystuje

Posted

[quote name='Olcia']i jeszcze na koniec perypetnie nadisia przy wieczornym myciu brodki :lol:

prosze tylko nie mycie brody

jakie malutki, śliczne biedactwo :puppydog: Olcia, nie myj bródki :-?

Posted

Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol:

[quote name='Maga100'][quote name='Olcia']i jeszcze na koniec perypetnie nadisia przy wieczornym myciu brodki :lol:

prosze tylko nie mycie brody

jakie malutki, śliczne biedactwo :puppydog: Olcia, nie myj bródki :-?
podejrzewam, ze już za późno :-?

Posted

i on nie lubi i ja nie lubie, ale niestety tak sobie wybralam, a co do tego zielonego oka, to dzisiaj sie nadirowi przyjzalam w normalnym swietle i on faktycznie ma zrenice wpadajace w kolor bardzo ciemno zielony :o

Posted

PIKA napisał(a):
Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol:
Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-?

Posted

[quote name='asher'][quote name='PIKA']Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-?

na widoku to nie , ale pod lozko nie zagaladam bo sie boje, co tam moge znalesc :o

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='asher'][quote name='PIKA']Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-?

na widoku to nie , ale pod lozko nie zagaladam bo sie boje, co tam moge znalesc :oTolepiej nie zaglądaj, bo i twoja się tam zacznie walać :roll:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Olcia'][quote name='asher'][quote name='PIKA']Aaaa Naduś ma teraz ksywke "zielone oko" lub "brudna broda" :lol: Może też być Zielonooki Brudnobrody :o Olcia, ty lepiej bądź czujna, bo jesli w praprzodka Sinobrodego się Naduś wdał, to możesz mieć kłopoty. Nie walają ci się po mieszkaniu jakies obcięte głowy? :-?

na widoku to nie , ale pod lozko nie zagaladam bo sie boje, co tam moge znalesc :oTolepiej nie zaglądaj, bo i twoja się tam zacznie walać :roll:

wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
wcale nie zamierzam, nastepy raz jak tam zajrze to pewnie bedzie kolejne cyklinowanie czyli za jakies 5 latek, a za 5 latek to nadis bedzie juz dostojnym starszawym panem, a grecia babcia na emeryturze wiec nie mam sie czego obawiac :lol:

no i za 5 latek te głowy pod łóżkiem będą już maleńskie i zasuszone, takie makówki :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):
Nadrobiłam zaleghłosci...bo cos dawno mnie tu nie było... :oops:

zaprasza w piatek wieczorem na HUCZNE powitanie greci :lol:

Będę!!! :D

Posted

Maga100 napisał(a):
Olcia napisał(a):

no i za 5 latek te głowy pod łóżkiem będą już maleńskie i zasuszone, takie makówki :lol:

a ja pewnie powiem o jakie sliczne zasuszone tykwy :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Olcia napisał(a):

Wystarczy poodkurzać i będzie po dowodzie zbrodni :lol:

Posted

asher napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Olcia napisał(a):

Wystarczy poodkurzać i będzie po dowodzie zbrodni :lol:

ale kto to zrobi jak ewentualnie nadir mi glowe odgryzie??, bede chodzic bez glowy????, co nie bedzie zbyt dobre bo ja balaganiara jestem i bez glowy nie bede potrafila nic znalesc :lol: