Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 a tylko podejdz to bede gryzl!!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Olcia napisał(a): dzisiaj nadir z lekka przekotlowal podworkowego biszkopda, ale on chyba nie byl z tego powodu zadowolony :o ale Saba to dama i o to w tym wszystkim chodzi :wink: nie dziwne, ze podwórkowy biszkopt był niezadolony, musiałby byc odmiennej orientacji 8) Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Olcia'] Olcia, on ma seksapil . Wdzięk, szyk - etc, etc... Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 a ja na każdym zdjęciu wypatruję zielonego oka :lol: :lol: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Maga100 napisał(a):a ja na każdym zdjęciu wypatruję zielonego oka :lol: :lol: no wlasnie sama nie wiem dlaczego robi sie zielone a nie np. czerwone Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Olcia'] Olcia, on ma seksapil . Wdzięk, szyk - etc, etc... :o :o przeciez to koopa siersci i jedno zielone oko :evilbat: powinnam raczej miec jakies lyse pieski ladniej by mi noze na zdjeciach wychodzily :evil: , no ale coz baletnicy to... wszystko przeszkadza :D Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 :o :o :o zielone oko to byl tylko wstep :-? Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Olcia , witamy wśród żywych :angel: Aleś się rozszalała z tymi fotkami 8) Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , witamy wśród żywych :angel: Aleś się rozszalała z tymi fotkami 8) oj nie takich zywych nadal miska jest moim najlepszym przyjacielem :cry: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 agabass napisał(a):smakowite pierogi jeden pierog :cry: , drugio wraca w piatek :drinking: Quote
malawaszka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 ahhh Nadiś jest taki piękny - a to futro!!!! :angel: :angel: :angel: a Grecię już oszpeciłaś??? :evil: 0X Quote
Hanna R. Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Olcia'] Olcia, on ma seksapil . Wdzięk, szyk - etc, etc... :o :o przeciez to koopa siersci i jedno zielone oko :evilbat: powinnam raczej miec jakies lyse pieski ladniej by mi noze na zdjeciach wychodzily :evil: , no ale coz baletnicy to... wszystko przeszkadza :D No wiesz co ? Przecież seksapil nie jest odwrotnie proporcjonalny do seksapilu :o :lol: :o Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh Nadiś jest taki piękny - a to futro!!!! :angel: :angel: :angel: a Grecię już oszpeciłaś??? :evil: 0X ta przyjemnosc czeka mnie i grecie w piatek :evilbat: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Olcia'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Olcia'] Olcia, on ma seksapil . Wdzięk, szyk - etc, etc... :o :o przeciez to koopa siersci i jedno zielone oko :evilbat: powinnam raczej miec jakies lyse pieski ladniej by mi noze na zdjeciach wychodzily :evil: , no ale coz baletnicy to... wszystko przeszkadza :D No wiesz co ? Przecież seksapil nie jest odwrotnie proporcjonalny do seksapilu :o :lol: :o ja tak juz mam w jednego konca na frugi nigdy nic po srodku :evilbat: Quote
malawaszka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):ahhh Nadiś jest taki piękny - a to futro!!!! :angel: :angel: :angel: a Grecię już oszpeciłaś??? :evil: 0X ta przyjemnosc czeka mnie i grecie w piatek :evilbat: ohhh boże boże jaka niesprawiedliwość na tym świecie czyha na biedną Grecię :placz: :motz: :bigcry: cóże mam zrobić, żeby Ci to ze łba wybić??? :modla: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']ahhh Nadiś jest taki piękny - a to futro!!!! :angel: :angel: :angel: a Grecię już oszpeciłaś??? :evil: 0X ta przyjemnosc czeka mnie i grecie w piatek :evilbat: ohhh boże boże jaka niesprawiedliwość na tym świecie czyha na biedną Grecię :placz: :motz: :bigcry: cóże mam zrobić, żeby Ci to ze łba wybić??? :modla: po 8 miesiacach bycia na dzialce , wyczesanie jej i pozbycie sie ton piachu :lol: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 poslismy na kolacje :lol: gotowe glupi babsztyl zamiast jesc dac to zdjecia robi :evil: (a tak swoja droga jaki on ma wielki leb :o ) nareszcie wyjdz :evil: Quote
malawaszka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 a Nadira to się dało wykąpać??? :evil: ja Ci tego nigdy nie wybaczę - biedna Grecia buuuuhuuuuu :cry: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 malawaszka napisał(a):a Nadira to się dało wykąpać??? :evil: ja Ci tego nigdy nie wybaczę - biedna Grecia buuuuhuuuuu :cry: Waszunia nadir ma zupelnie inna siersc a poprostu KOCHA czesanie, a histeryczka jak widzi szczotke to jej juz jej nie ma :evil: Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Olcia'] glupi babsztyl zamiast jesc dac to zdjecia robi :evil: (a tak swoja droga jaki on ma wielki leb :o ) i jakie malunie nóżki :lol: :lol: wyjdz :evil: zielone oko się uaktywnia coraz bardziej :o Olcia, ratuj się :smhair2: Quote
Olcia Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Olcia'] glupi babsztyl zamiast jesc dac to zdjecia robi :evil: (a tak swoja droga jaki on ma wielki leb :o ) i jakie malunie nóżki :lol: :lol: wyjdz :evil: zielone oko się uaktywnia coraz bardziej :o Olcia, ratuj się :smhair2: juz uciekam papapapa :lol: Quote
Recommended Posts