Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka napisał(a):
No wiesz co za poligamista, a ja myslałam, że to miłosc po grzywkę :lol:

on jak typowy facet poki jego panienka nie wroci zadowoli sie inna, rownie ladna :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Olcia']a wiczorek spedzilem sobie o tak

jaki nadirek tutaj malusi i biednusi :puppydog: taka mała czarna kupka :( :lol: :lol: wygląda jak pudelek miniaturka :wink: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Olcia']a wiczorek spedzilem sobie o tak

jaki nadirek tutaj malusi i biednusi :puppydog: taka mała czarna kupka :( :lol: :lol: wygląda jak pudelek miniaturka :wink: :lol: :lol:

oj czepiacie sie futro sie zlalo i jedna calosc i nadis za pudla troche robi :lol:

a tak na powarznie to Saba zjadla polowe nadira na kolacje :evilbat:

Posted

Olcia napisał(a):
a dzisiaj moja koopa pudla pod nieobecnosc nikogo w domu zjadla domofon :evil:
widocznie go ktoś denerwował jak wydzwaniał 8) / Olcia jak będę wymieniać domofon na nowy to ci stary poślę dla Nadiego :wink: /

Posted

Ja kciałam zdementowac te fstrentne pogloski jakoby Saba zeżarła jakikolwiek fragment Nadiego :evilbat:

Obwarkiwała go tylko, ale Naduś to jakis sado-macho :o Czym bardziej na niego warczała, tym bardziej on do niej lazł :o

Posted

PIKA napisał(a):
Ja kciałam zdementowac te fstrentne pogloski jakoby Saba zeżarła jakikolwiek fragment Nadiego :evilbat:

Obwarkiwała go tylko, ale Naduś to jakis sado-macho :o Czym bardziej na niego warczała, tym bardziej on do niej lazł :o
Sie goopio dziwisz, zna sie na babach i tyle :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
haha kręcą go ostre babki :lol:

ale Saba musi cos w sobie mieć 8) Leon też był przeszczęśliwy jak go przekotłowała :o

dzisiaj nadir z lekka przekotlowal podworkowego biszkopda, ale on chyba nie byl z tego powodu zadowolony :o