Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 przyjechal nowy fotel ciekawe czy da sie go troszke zjesc Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Zjeść może nie ale mordkę sobie powycieram :wink: a co :lol: Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Olcia']przyjechal nowy fotel ciekawe czy da sie go troszke zjesc :o taki maly? :o Przecież tam się nawet pól ruska nie zmieści :( Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 oen wola lozeczko :lol: jest wieksze Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Olcia']oen wola lozeczko :lol: jest wieksze :o ja się absolutnie nie chcę wtrącać, ale .............z kim Ty sypiasz? :o Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Olcia']oen wola lozeczko :lol: jest wieksze :o ja się absolutnie nie chcę wtrącać, ale .............z kim Ty sypiasz? :o no jak to z kim z oen-em :lol: a lozka maja do dyspozycji jedno 1,8cm i drugie 1,3cm jak sie wiesniaki nie mieszcza to ja im moge bude zalatwic :lol: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 a tak sobie wejscia do domku pilnowalem a teraz co? nawet szczekac nie pozwalaja, nie mowie nic o skakaniu na dzwi Quote
Alka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Olcia']ale jestem długi ale superaśny dywanik, jaki mięciutki :angel: cudne psiaki! Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Olcia']ale jestem długi ale superaśny dywanik, jaki mięciutki :angel: cudne psiaki! mozna po nim spokojnie chodzic nie gryzie, tylko trzeba uwazac zeby na jajeczka nie wejsc :lol: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Olcia'] co ty mu robisz, że on taki błyszczący? :o A jak zielone oko? Znikneło z rana? :wink: Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='PIKA'][quote name='Olcia']oen wola lozeczko :lol: jest wieksze :o ja się absolutnie nie chcę wtrącać, ale .............z kim Ty sypiasz? :o no jak to z kim z oen-em :lol: przedstawisz kiedyś tego gościa? :lol: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Olcia'] co ty mu robisz, że on taki błyszczący? :o A jak zielone oko? Znikneło z rana? :wink: no jak to co kapie go :lol: , nadir ma wlasnie taka jedwabista siersc, bo greta ma bardziej matowa wsypal sie chlopak i zielone oko zniknelo :lol: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Olcia'][quote name='PIKA'][quote name='Olcia']oen wola lozeczko :lol: jest wieksze :o ja się absolutnie nie chcę wtrącać, ale .............z kim Ty sypiasz? :o no jak to z kim z oen-em :lol: przedstawisz kiedyś tego gościa? :lol: nie lubie sie oen-em dzielic :lol: Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='PIKA'][quote name='Olcia'][quote name='PIKA'][quote name='Olcia']oen wola lozeczko :lol: jest wieksze :o ja się absolutnie nie chcę wtrącać, ale .............z kim Ty sypiasz? :o no jak to z kim z oen-em :lol: przedstawisz kiedyś tego gościa? :lol: nie lubie sie oen-em dzielic :lol: no zaraz dzielić się? :roll: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 dobra dzisiaj na spacerku przedstawie Ci oen-a :lol: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Olcia napisał(a): nie lubie sie oen-em dzielic :lol: a mnie zarzucała ogrodnodnictwo :roll: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 a co siem stało Nadusiowi że do weta??? :roll: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 malawaszka napisał(a):a co siem stało Nadusiowi że do weta??? :roll:to samo pytanko zadałam na GG i cisza . a nic Olcia rano nie mówiła :roll: Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):a co siem stało Nadusiowi że do weta??? :roll:to samo pytanko zadałam na GG i cisza . a nic Olcia rano nie mówiła :roll: Przeciez pisała, :roll: Olcia napisał(a): bo musze nadira poszczepic, Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):a co siem stało Nadusiowi że do weta??? :roll:to samo pytanko zadałam na GG i cisza . a nic Olcia rano nie mówiła :roll: Przeciez pisała, :roll: Olcia napisał(a): bo musze nadira poszczepic, siakoś mi umkło :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 a ja rano nie czytałam bom była niańką znuff :roll: :drinking: :drinking: :drinking: spałam do 10 a dziecko mi wrzeszczało i chicholiło do ucha bawiąc się zabawkami :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 malawaszka napisał(a):a ja rano nie czytałam bom była niańką znuff :roll: :drinking: :drinking: :drinking: spałam do 10 a dziecko mi wrzeszczało i chicholiło do ucha bawiąc się zabawkami :lol:no fajna niania :wink: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts