Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: Nadi przeszedł przemianę z psa wiejskiego na mieszczucha 8)

ciezko mu sie do tego przyzwyczaic i chyba nie jest z tej przemiany zadowolony, ale wiejski burek szczeka na wszystko co sie rusza na kortarzu :evil:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: Nadi przeszedł przemianę z psa wiejskiego na mieszczucha 8)

ciezko mu sie do tego przyzwyczaic i chyba nie jest z tej przemiany zadowolony, ale wiejski burek szczeka na wszystko co sie rusza na kortarzu :evil:
:wink: ktoś cię musi pilnować 8)

Posted

Olcia napisał(a):
wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil:

a czemu na marne? :o

Jak pada to sie lepiej wyplukal :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):
wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil:

co fakt to fakt, bo byl prany w blokowej pralni na dywany :o

Posted

Olcia napisał(a):
PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):

Jednak? :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):
PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):

Jednak? :lol:

troche sciany pochlapal w pralni pani dozorczyni, ale co za osiolek pralnie maluje farba na ktorej zostaja mokre plamy :lol:

Posted

ech jak mi szkoda nadira caly czas spi i do greci teskni, ale za tydzien juz beda dwa misie w domku razem :lol: , musi chlopak tydzien pocierpiec :cry:

Posted

Maga100 napisał(a):
Olcia, ale dlaczego ty rodzieliłaś Nadusia z Grecią? :o jak mogłaś byc tak podła? :x

bo musze nadira poszczepic, a juz go nie bede wiozla na dzialke, bo za tydzien wraca greta i tak to tylko ja bede musiala wykapac a nadir bedzie juz czysty czekla na swoja "siostrzyczke"

Posted

Olcia napisał(a):
bo musze nadira poszczepic, a juz go nie bede wiozla na dzialke, bo za tydzien wraca greta i tak to tylko ja bede musiala wykapac a nadir bedzie juz czysty czekla na swoja "siostrzyczke"

co będzie robił na swoją siostrzyczkę? :o

i dlaczego on ma zielone oko? :o
Mnie sie to wszystko bardzo nie podoba :-? I już nie wiem, biec i ratować? :hmmmm:

Posted

Maga100 napisał(a):
Olcia napisał(a):

co będzie robił na swoją siostrzyczkę? :o

i dlaczego on ma zielone oko? :o
Mnie sie to wszystko bardzo nie podoba :-? I już nie wiem, biec i ratować? :hmmmm:

jak to co bedzie demolowac mieszkanie ze swoja siostrzyczka :lol:

a tego zielonego oka sama sie zaczynam bac chyba go juz zostawie w spokoju :o

Posted

Olcia napisał(a):

ty no, wygląda upiornie z tym okiem :o Nie kąp go więcej, albo nie rodzielaj, albo sama juz nie wiem co, w każdym razie nie rób tego, co zrobiłaś, że on ma takie oko :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Olcia napisał(a):

ty no, wygląda upiornie z tym okiem :o Nie kąp go więcej, albo nie rodzielaj, albo sama juz nie wiem co, w każdym razie nie rób tego, co zrobiłaś, że on ma takie oko :lol:

ja tez sie go boje i dlatego zostawilam juz w spokoju, w koncu on tez potencjalny bojowiec :lol: , wiec po co mam sie narazac a pozycji zolwia juz mi sie nie chce cwiczyc zbyt pozno jest :lol:

Posted

na wszelki wypadek zatarasuj się w łazience i śpij w wannie 8) Jeszcze ci tym okiem będzie świecił na zielono w ciemnościach :o
ja w każdym razie idę spać i życzę ci snu o zielonym oku w czarnym futrze :shocked!:

Posted

Maga100 napisał(a):
na wszelki wypadek zatarasuj się w łazience i śpij w wannie 8) Jeszcze ci tym okiem będzie świecił na zielono w ciemnościach :o
ja w każdym razie idę spać i życzę ci snu o zielonym oku w czarnym futrze :shocked!:

sam sie wymeldowal do przedpokoju :lol:

kolorowych