Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: Nadi przeszedł przemianę z psa wiejskiego na mieszczucha 8) ciezko mu sie do tego przyzwyczaic i chyba nie jest z tej przemiany zadowolony, ale wiejski burek szczeka na wszystko co sie rusza na kortarzu :evil: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: Nadi przeszedł przemianę z psa wiejskiego na mieszczucha 8) ciezko mu sie do tego przyzwyczaic i chyba nie jest z tej przemiany zadowolony, ale wiejski burek szczeka na wszystko co sie rusza na kortarzu :evil: :wink: ktoś cię musi pilnować 8) Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a):wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil:u nas też 8) Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 chyba dzisiaj juz nici z dlugiego spacerku :evil: Quote
PIKA Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a):wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil: a czemu na marne? :o Jak pada to sie lepiej wyplukal :lol: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil: a czemu na marne? :o Jak pada to sie lepiej wyplukal :lol: co fakt to fakt, bo byl prany w blokowej pralni na dywany :o Quote
PIKA Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil: a czemu na marne? :o Jak pada to sie lepiej wyplukal :lol: co fakt to fakt, bo byl prany w blokowej pralni na dywany :o Jednak? :lol: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):wrr zla jestem bo cale moje pranie nadira poszlo na marne, bo wlasnie wrocilismy ze spaceru a na dowrzu pada :evil: a czemu na marne? :o Jak pada to sie lepiej wyplukal :lol: co fakt to fakt, bo byl prany w blokowej pralni na dywany :o Jednak? :lol: troche sciany pochlapal w pralni pani dozorczyni, ale co za osiolek pralnie maluje farba na ktorej zostaja mokre plamy :lol: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 ech jak mi szkoda nadira caly czas spi i do greci teskni, ale za tydzien juz beda dwa misie w domku razem :lol: , musi chlopak tydzien pocierpiec :cry: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Miłośc to ciezka sprawa :D ale za to grzywkę ma "wyczesaną" :wink: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Patka napisał(a):Miłośc to ciezka sprawa :D ale za to grzywkę ma "wyczesaną" :wink:no grzywa extra 8) :lol: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 etam beznadziejna byla jak tylko sie naladuja baterie zrobie zdjecie jaka ma teraz sliczna grzywe :lol: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 teraz to pewnie ma grzywke idelaną :wink: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia, ale dlaczego ty rodzieliłaś Nadusia z Grecią? :o jak mogłaś byc tak podła? :x Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 a teraz taka mam grzywe uła jakiego mam potwora Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia, ale dlaczego ty rodzieliłaś Nadusia z Grecią? :o jak mogłaś byc tak podła? :x bo musze nadira poszczepic, a juz go nie bede wiozla na dzialke, bo za tydzien wraca greta i tak to tylko ja bede musiala wykapac a nadir bedzie juz czysty czekla na swoja "siostrzyczke" Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a):bo musze nadira poszczepic, a juz go nie bede wiozla na dzialke, bo za tydzien wraca greta i tak to tylko ja bede musiala wykapac a nadir bedzie juz czysty czekla na swoja "siostrzyczke" co będzie robił na swoją siostrzyczkę? :o i dlaczego on ma zielone oko? :o Mnie sie to wszystko bardzo nie podoba :-? I już nie wiem, biec i ratować? :hmmmm: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):bo musze nadira poszczepic, a juz go nie bede wiozla na dzialke, bo za tydzien wraca greta i tak to tylko ja bede musiala wykapac a nadir bedzie juz czysty czekla na swoja "siostrzyczke" co będzie robił na swoją siostrzyczkę? :o i dlaczego on ma zielone oko? :o Mnie sie to wszystko bardzo nie podoba :-? I już nie wiem, biec i ratować? :hmmmm: jak to co bedzie demolowac mieszkanie ze swoja siostrzyczka :lol: a tego zielonego oka sama sie zaczynam bac chyba go juz zostawie w spokoju :o Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 halo halo kto ma taki zarosniety nosek:) no co za zloza spac mi nie daje(hmm tez mam zielone oko :o ) Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a): a tego zielonego oka sama sie zaczynam bac chyba go juz zostawie w spokoju :o ty no, wygląda upiornie z tym okiem :o Nie kąp go więcej, albo nie rodzielaj, albo sama juz nie wiem co, w każdym razie nie rób tego, co zrobiłaś, że on ma takie oko :lol: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): a tego zielonego oka sama sie zaczynam bac chyba go juz zostawie w spokoju :o ty no, wygląda upiornie z tym okiem :o Nie kąp go więcej, albo nie rodzielaj, albo sama juz nie wiem co, w każdym razie nie rób tego, co zrobiłaś, że on ma takie oko :lol: ja tez sie go boje i dlatego zostawilam juz w spokoju, w koncu on tez potencjalny bojowiec :lol: , wiec po co mam sie narazac a pozycji zolwia juz mi sie nie chce cwiczyc zbyt pozno jest :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 na wszelki wypadek zatarasuj się w łazience i śpij w wannie 8) Jeszcze ci tym okiem będzie świecił na zielono w ciemnościach :o ja w każdym razie idę spać i życzę ci snu o zielonym oku w czarnym futrze :shocked!: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):na wszelki wypadek zatarasuj się w łazience i śpij w wannie 8) Jeszcze ci tym okiem będzie świecił na zielono w ciemnościach :o ja w każdym razie idę spać i życzę ci snu o zielonym oku w czarnym futrze :shocked!: sam sie wymeldowal do przedpokoju :lol: kolorowych Quote
Recommended Posts