anushka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Maga100 napisał(a):Ania-k napisał(a):o czwartej :evilbat: jesssu :o Tak, Pika ma rację, idź już spać :lol: :lol: bez obawy kobietki po 8 latach pracy idzie dojśc do wprawy :evilbat: Quote
Olcia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 i juz prawie sprzatniete po remoncie skonczone , ale jestem tak padnieta ze nie mam sily jechac do misiow, a to zdjecia z dzisiejszego dnia smacznego:) Quote
Olcia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 slonce mnie razi oj czas sie rozebrac:) zosia samosia oj wysoko Quote
Olcia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 i zabawa skonczyla sie za kratkami :D Quote
Olcia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Agga napisał(a):OLa bo jeszcze zima nam przyjdzie... i dobrze bo w koncu moje lokomotywy beda mniej ziać :lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Olcia napisał(a):slonce mnie razi oj czas sie rozebrac:) zosia samosia oj wysoko Tytuł " Moje kochane ruskie misie"..... :roflt: Quote
Olcia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Pysia misie tak , kochane tak , a ze nie ruskie :lol: , no coz nie mozna miec wszystkiego Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Kacprowaty jest świetny Olcia , Zuzka jest do ciebie podobna / tylko włosy nie ten kolor :wink: / Quote
Pysia Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Olcia napisał(a):Pysia misie tak , kochane tak , a ze nie ruskie :lol: , no coz nie mozna miec wszystkiego Hihihihi :lol: Ciekawe co by powiedział mój syn jakbym go wsadziła w temat " Zmorka - niufka Pysi i jej szczeniaczki"....... :evilbat: Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Pysia, ale przeciez twój syn w twoim temacie jest :lol: Quote
Olcia Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Pysia napisał(a):Olcia napisał(a):Pysia misie tak , kochane tak , a ze nie ruskie :lol: , no coz nie mozna miec wszystkiego Hihihihi :lol: Ciekawe co by powiedział mój syn jakbym go wsadziła w temat " Zmorka - niufka Pysi i jej szczeniaczki"....... :evilbat: haha dlatego to sa zdjecia dzieciakow mojego brata, a zuzka czasami robi za grete i szczeka :lol: Quote
Olcia Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kacprowaty jest świetny Olcia , Zuzka jest do ciebie podobna / tylko włosy nie ten kolor :wink: / no wlasnie mnie tez to dziwi, bo coraz wiecej osob to mowi, a my z bratem to raczej malo podobni jestesmy :o Quote
Olcia Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 zobaczcie dziewczyny jaki jest final kladzenia sie o 22spac, jest godzina 4.30, a ja wyspana krece sie po domu :o Quote
Pysia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 asher napisał(a):Pysia, ale przeciez twój syn w twoim temacie jest :lol: Hihihi :) Ale nie bez psa :lol: Quote
Alka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Olcia napisał(a):zobaczcie dziewczyny jaki jest final kladzenia sie o 22spac, jest godzina 4.30, a ja wyspana krece sie po domu :o ja dzisiaj wstałam o 5.00 ,no ale kompa o tej porze nie włączałam, tylko pokręciłam się po kuchni,co nieco przyszykowałam i z powrotem do wyrka :wink: :D :D :D no , Olcia, podziwim Twoją kondycję :D Quote
PIKA Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Olcia napisał(a):zobaczcie dziewczyny jaki jest final kladzenia sie o 22spac, jest godzina 4.30, a ja wyspana krece sie po domu :o I się wysyla przed 10 rano sms-y do ludzi :roll: :wink: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):zobaczcie dziewczyny jaki jest final kladzenia sie o 22spac, jest godzina 4.30, a ja wyspana krece sie po domu :o I się wysyla przed 10 rano sms-y do ludzi :roll: :wink:dziwne :roll: do mnie dziś nie słała :-? :lol: PIKA czyżbyś miała już gotową klawiaturkę skoro miałaś SMSa :wink: Quote
PIKA Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):zobaczcie dziewczyny jaki jest final kladzenia sie o 22spac, jest godzina 4.30, a ja wyspana krece sie po domu :o I się wysyla przed 10 rano sms-y do ludzi :roll: :wink:dziwne :roll: do mnie dziś nie słała :-? :lol: PIKA czyżbyś miała już gotową klawiaturkę skoro miałaś SMSa :wink: Nie :lol: po prostu mnie poinformowala, że jest w moich okolicach :lol: Ale Olcia to nic, rekordziską jest asher, ktora mi sms-a wysłala kiedyś przed 5 rano :o Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 PIKA napisał(a): Ale Olcia to nic, rekordziską jest asher, ktora mi sms-a wysłala kiedyś przed 5 rano :o :o :o to ona nie wie, że cisza nocna się kończy o 6.00? :wink: Quote
PIKA Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): Ale Olcia to nic, rekordziską jest asher, ktora mi sms-a wysłala kiedyś przed 5 rano :o :o :o to ona nie wie, że cisza nocna się kończy o 6.00? :wink: ja tam nie wiem, czy ona wie, ale mnie poinformowala, ze ją głowa boli :o Quote
Olcia Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 a rezultat spotkania bedzie u Piki w topicu jesli tylko sie odezwie i da maila :D Quote
Recommended Posts