Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a):oskubana Greta stoi :evilbat: :o :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a):oskubana Greta stoi :evilbat: moja kochana grecia za pare dni znowu wedruje pod maszynke :lol: Quote
anetta Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Oskubana powiadasz... :o tiaaaaa :lol: :lol: Quote
Olcia Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a)::motz: Waszunia nie denerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi :lol: moje drogie Panie w czwartek wracam do domu i robimy konkurs ile wytrzyma moj nowy dywan z bambusa, i bedziemy obstawiac ktore pierwsze zacznie go jesc :lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Stawiam na Gretę - rzuci się na niego i zniszczy za to, że ją opitolisz :evilbat: Quote
Olcia Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 malawaszka napisał(a):Stawiam na Gretę - rzuci się na niego i zniszczy za to, że ją opitolisz :evilbat: to grecia wtedy zmieni meldunek do Ciebie :lol: Quote
Olcia Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 hejka cala nocka roboty i jeden pokoj zrobiony od jutra zaczynamy konkurs czy nadir zje bambusa :lol: glowna nagorda w konkursie dla zwyciezscy jest przemeldowanie tego misia ktory zje dywan :lol: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Olcia a do kogo bedziesz meldować misia? :lol: Quote
Siostra Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Olcia napisał(a):hejka cala nocka roboty i jeden pokoj zrobiony od jutra zaczynamy konkurs czy nadir zje bambusa :lol: glowna nagorda w konkursie dla zwyciezscy jest przemeldowanie tego misia ktory zje dywan :lol: Ja chcę, ja chcę :multi: Quote
Olcia Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Olcia a do kogo bedziesz meldować misia? :lol: do tego kto pierwszy zgadnie ktore mi zjadlo dywan, bo dlugieo zywota mu nie wroze :evil: jutro wraca nadir, wiec od jutra zaczynamy obstawianie :lol: szkoda ze nie bylo wiecej dywanow, bo bym wziela na zapas :D Quote
malawaszka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Stawiam na Gretę - rzuci się na niego i zniszczy za to, że ją opitolisz :evilbat: to grecia wtedy zmieni meldunek do Ciebie :lol: yyeeaaahhhh :laola: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: za 200 stronkę :wink: Quote
Olcia Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 łaaaaaaaaaaaaa no to zdrowko :drinking: a to tak dla przypomnienia co nas niedlugo czeka :D trzej muszkieterowie i panienka na uboczu :lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 OLCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już mi zimno :evil: Quote
Olcia Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):OLCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już mi zimno :evil: a ja nie moge zarzekac bo lubie zime :lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OLCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już mi zimno :evil: a ja nie moge zarzekac bo lubie zime :lol:lubię ale jak nie muszę o 5 rano wyprowadzać piesa :evil: Quote
anushka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 malawaszka napisał(a):a po co o 5?? :o o tej porze to ja już na autobus pruję :angel: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 malawaszka napisał(a):a po co o 5?? :o :evilbat: 2 razy w tygodniu zaczynam pracę o 6 i muszę być punktualnie :-? , chocież tyle że woźny otwiera i rozświetla wszystko bo sama bym nie weszła o tej porze :roll: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia a do kogo bedziesz meldować misia? :lol: do tego kto pierwszy zgadnie ktore mi zjadlo dywan, bo dlugieo zywota mu nie wroze :evil: Ja bym przjęła misia, ale nie mam takich dywaników do jedzenia :cry: Ania-k napisał(a):malawaszka napisał(a):a po co o 5?? :o o tej porze to ja już na autobus pruję :angel: :o to o ktorej Ty wstajesz? :o Quote
anushka Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Ania-k napisał(a):malawaszka napisał(a):a po co o 5?? :o o tej porze to ja już na autobus pruję :angel: :o to o ktorej Ty wstajesz? :o o czwartej :evilbat: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ania-k napisał(a):PIKA napisał(a):Ania-k napisał(a):malawaszka napisał(a):a po co o 5?? :o o tej porze to ja już na autobus pruję :angel: :o to o ktorej Ty wstajesz? :o o czwartej :evilbat: :o to Ty może idź juz spać :-? Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ania-k napisał(a):o czwartej :evilbat: jesssu :o Tak, Pika ma rację, idź już spać :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):Ania-k napisał(a):o czwartej :evilbat: jesssu :o Tak, Pika ma rację, idź już spać :lol: :lol: :o ale cię Maga zmroziło :-? :lol: Quote
Recommended Posts