Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w zaleznosci co masz na mysli :oops:
ale owszem bardziej preferuje nocy tryb zycia niz dzienny, a szczegolnie ranny gdy musze wstac rano poprostu jest wtedy tragedia :evil:

Posted

adda napisał(a):
Ja też jak rano wstaję to traktuję to jak wielgachną karę :roll: Nie cierpię :evil:

łączę się z Tobą w bólu :cry:

Posted

Olcia napisał(a):
łączę się z Tobą w bólu :cry:
Ale ja nie muszę często o jakimś dzikim świcie wstawać, ufff... oby tak dalej 8)
Ale było, że i o szóstej wstawałam, i nawet wcześniej :evilbat: Zgroza!!!

Posted

adda napisał(a):
A co ona taka malutka, skulona na tym łóżku? Bijesz ją? :wink:

oj biedna ona byla wtedy bo byly zawsze ja w sciane wbijal jak sie na wyrku rozwalil a maly to on nie byl :D

Posted

Olcia - Super są te Twoje piechy :D :D

A co do rannego wstawania, tyż łączę się w bólu... tymbardziej, że teraz mały Michaś robi nam pobudkę 5.00 rano i uważa że to dobra godzina na zabawę :roll:

Posted

Olcia napisał(a):
oj biedna ona byla wtedy bo byly zawsze ja w sciane wbijal jak sie na wyrku rozwalil a maly to on nie byl :D
Mam nadzieję, że zmieniłaś na chudszy model, żeby się Greta wysypiała :D

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Mam nadzieję, że zmieniłaś na chudszy model, żeby się Greta wysypiała :D

chudszy byl za bardzo koscisty i tez poszedl w odstawke, i teraz mamy czas zeby sie dwie w koncu wyspac :D

Posted

[quote name='Katerinas']Olcia - Super są te Twoje piechy :D :D

A co do rannego wstawania, tyż łączę się w bólu... tymbardziej, że teraz mały Michaś robi nam pobudkę 5.00 rano i uważa że to dobra godzina na zabawę :roll:

oj nie ladnie ze strony Michasia,ale wiesz co przypomnij mu to za jakies 15 lat :D i wtedy Ty mu zacznij robic pobudke o 5 gwarantuje ze nie bedzie zadowolony :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
chudszy byl za bardzo koscisty i tez poszedl w odstawke, i teraz mamy czas zeby sie dwie w koncu wyspac :D
O ja.... nikt Ci nie marudzi...

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
O ja.... nikt Ci nie marudzi...

nio po tylu latach to normalnie do tej pory nie moge wyjsc z szoku, ze nie slysze co wieczor"wez to bydle z lozka bo znowu w piaskownicy bede spal"

Posted

Olcia napisał(a):
nio po tylu latach to normalnie do tej pory nie moge wyjsc z szoku, ze nie slysze co wieczor"wez to bydle z lozka bo znowu w piaskownicy bede spal"
I takiego trzymałaś kilka lat? :o

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
I takiego trzymałaś kilka lat? :o

troche trzeba bylo w koncu grete kupil :lol: na prezent slubny :lol:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
troche trzeba bylo w koncu grete kupil :lol: na prezent slubny :lol:
:o Dobre :D

ale najzabawniejsze jest to ze na prezencie slubnym sie skonczylo :lol: , ciekawe dlaczego prezentu nie odebral przeciez kochal piasek :lol: