Maga100 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Olcia napisał(a): nauczka na nastepny raz przy kompie i klawiaturze sie nie je i nie pije :lol: :lol: :lol: no co ty :o a poza tym ja mam świetną wymówkę, bo laptop stoi na kuchennym stole 8) a przy kuchennym stole właśnie się je i się pije 8) Quote
Alicja Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Olcia napisał(a):Maga100 napisał(a):Pika, i po co było tą nieszczęsną klawiaturę rozkładac, a jeszcze wcześniej oblewać? :-? Ja kiedys też zalałam i trudno, klawisze troszkę ciężkawo chodziły, a jak wcisnęłam mocnej to miałam np. tysiąc jednej literki, ale co tam :lol: :lol: i wszystko sie pewnie do niej kleilo :lol: nauczka na nastepny raz przy kompie i klawiaturze sie nie je i nie pije :lol: :lol: :lol: o to taka madrosc Olci po polnocy i motto na dzisiejszy poranek :evil: oj jakieś nierealne motto na te poranki i wieczorki , bo ja jak mam wolne to śniadanie jem przy kompie no i jak Kuba je kolację / przy TV / to ja myk do kompa :wink: Ale klawisze mi sie nie kleja tylko czasem deczko tłuste :oops: :wink: Quote
asher Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale klawisze mi sie nie kleja tylko czasem deczko tłuste :oops: :wink:Moje za to notorycznie obsypane popiołem z fajek :oops: A poprzednia klawiatura nosiła nawet bliznę po przypakeniu papierosem :oops: :lol: Quote
PIKA Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 asher napisał(a): Moje za to notorycznie obsypane popiołem z fajek :oops: A poprzednia klawiatura nosiła nawet bliznę po przypakeniu papierosem :oops: :lol: a to raczej normalne :lol: Ta "popsuta" tez ma z deka stopiony klawisz spacji :lol: Quote
Olcia Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 hura udalo mi sie wpasc na chwile do warszawy i od razu do bratowego kompa zasiadlam :lol: Quote
Olcia Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 pilnujemy kominka coby go nikt nie ukradl Quote
Olcia Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 no co przeciez pilnujemy zeby nie zgaslo:) Quote
Olcia Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 zdjecie zrobione kilka dni temu dzisiaj wyladowala w moim brzuszku:) Quote
asher Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Kokietek z tego twojego bratanka :fadein: A kanie.... (bo to kania jest?) smazone... mmmmm pycha!!! :sabber: Quote
Maga100 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A mój TZ calkiem niedawno nazbierał wór kanii na fortach :o Zjedliśmy i żyjemy :lol: ja się nie grzybach nie znam, więc musiałam uwierzyć.... Quote
Olcia Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 mniam uwielbiam kanie a tak wygladala tuz przed przed trafieniem na patelnie:) Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Olcia napisał(a):mniam uwielbiam kanie a tak wygladala tuz przed przed trafieniem na patelnie:) mniam jak orzeszkowy kotlecik smakuje :eating: Ale Kacprowaty pocieszny :lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 łiiiii świetny dzidek :angel: :angel: :angel: a Kania :sabber: Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 znów nie wiem które stoi a które leży :evil: 8) :lol: Quote
Recommended Posts