Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):

nauczka na nastepny raz przy kompie i klawiaturze sie nie je i nie pije :lol: :lol: :lol:

no co ty :o
a poza tym ja mam świetną wymówkę, bo laptop stoi na kuchennym stole 8) a przy kuchennym stole właśnie się je i się pije 8)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Pika, i po co było tą nieszczęsną klawiaturę rozkładac, a jeszcze wcześniej oblewać? :-? Ja kiedys też zalałam i trudno, klawisze troszkę ciężkawo chodziły, a jak wcisnęłam mocnej to miałam np. tysiąc jednej literki, ale co tam :lol: :lol:

i wszystko sie pewnie do niej kleilo :lol:

nauczka na nastepny raz przy kompie i klawiaturze sie nie je i nie pije :lol: :lol: :lol:

o to taka madrosc Olci po polnocy i motto na dzisiejszy poranek :evil:

oj jakieś nierealne motto na te poranki i wieczorki , bo ja jak mam wolne to śniadanie jem przy kompie no i jak Kuba je kolację / przy TV / to ja myk do kompa :wink: Ale klawisze mi sie nie kleja tylko czasem deczko tłuste :oops: :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ale klawisze mi sie nie kleja tylko czasem deczko tłuste :oops: :wink:
Moje za to notorycznie obsypane popiołem z fajek :oops: A poprzednia klawiatura nosiła nawet bliznę po przypakeniu papierosem :oops: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Moje za to notorycznie obsypane popiołem z fajek :oops: A poprzednia klawiatura nosiła nawet bliznę po przypakeniu papierosem :oops: :lol:

a to raczej normalne :lol: Ta "popsuta" tez ma z deka stopiony klawisz spacji :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Olcia napisał(a):
mniam uwielbiam kanie a tak wygladala tuz przed przed trafieniem na patelnie:)
mniam jak orzeszkowy kotlecik smakuje :eating:
Ale Kacprowaty pocieszny :lol: