malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):Pika a powtykalas do konca zaskoczylo?? NO!! Bo to bardzo ważne jest, żeby zaskoczyło do końca jak się wetknie 8) Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):Pika a powtykalas do konca zaskoczylo?? NO!! Bo to bardzo ważne jest, żeby zaskoczyło do końca jak się wetknie 8) Waszka zboczku jeden malo piachu w gatkach?? :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 aga1215 napisał(a)::cry: gdzie czarne kudłaczki???????????????????????????? albo cos demoluja w drugim pokoju jak dziadek spi, albo spia przy kominku :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):Pika a powtykalas do konca zaskoczylo?? NO!! Bo to bardzo ważne jest, żeby zaskoczyło do końca jak się wetknie 8) Waszka zboczku jeden malo piachu w gatkach?? :lol: ano MAŁO!!! :evilbat: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 a misow w domu na razie nie bedzie bo np. moj pokoj obecnie wyglada wlasnie tak:) Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 wow a co tam w tych pudłach masz dla mnie :multi: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):Pika a powtykalas do konca zaskoczylo?? NO!! Bo to bardzo ważne jest, żeby zaskoczyło do końca jak się wetknie 8) Waszka zboczku jeden malo piachu w gatkach?? :lol: ano MAŁO!!! :evilbat: dzisiaj nie mam skad wziac piachu , ale na jutro obiecuje osttaniesz od cioci oli :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a):wow a co tam w tych pudłach masz dla mnie :multi: w jedym pudle czesci od kompa i serwerow w drugim torebki w trzecim zdjecia w czwartym ksiazki w piatym plyty bierz ktorze chcesz, byle nie z czesciami do komputerow, bo jak ja zarobie na zarelko dla misi :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 no to pewnie mi teraz napiszesz że w tych pudłach to właśnie ten piach dla mnie :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 łiii to biore książki :angel: :angel: :angel: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a):łiii to biore książki :angel: :angel: :angel: Waszunia ale obiecaj ze jak bedzie tam jakas ksiazka o sieciach to mi oddasz a reszte zabierej bede miala wiecej miejsca :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 spoko, spoko, ryb nie ławiam :evilbat: :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 malawaszka napisał(a):spoko, spoko, ryb nie ławiam :evilbat: :lol: dobrze ugodowa z Ciebie dziwczynka, to jak jeszcze znajde cos ciekawego to Ci oddam :lol: Quote
PIKA Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Olcia napisał(a):Pika a powtykalas do konca zaskoczylo?? Żeby nie wetknąc klawiszy do końca to szans nie ma :D takie to mondre, ale dzisiaj musze rozkręcić to jeszcze raz i wsadzić ta badziwiowata plastikową plachte :roll: malawaszka napisał(a):wow a co tam w tych pudłach masz dla mnie :multi: :o zbierasz rupiecie? :o To wpadnij do mnie :lol: Quote
Olcia Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 PIKA napisał(a): Żeby nie wetknąc klawiszy do końca to szans nie ma :D takie to mondre, ale dzisiaj musze rozkręcić to jeszcze raz i wsadzić ta badziwiowata plastikową plachte :roll: o prosze bardzo kolejna wazna czesc klawiatury sie znalazla Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 o matko , spłakana siedze przed kompem :lol: :lol: :lol: a pies na mnie łypie zdziwiony , bo pańcia chichra się jak /nie/normalna :lol: :lol: :lol: Przecież tego nie można przebrnac nie salwując smiechem :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 no to bedziecie teraz ode mnie opoczywac dzisiaj pakuje kompa :evil: , i pewnie wroce za jakis tydzien Quote
PIKA Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Olcia napisał(a):no to bedziecie teraz ode mnie opoczywac dzisiaj pakuje kompa :evil: , i pewnie wroce za jakis tydzien Olcia nieeeeee :cry: A mi klawiatura nie dziala :oops: :roll: :cry:a wsadzilam wszystko, teraz jestem pewna :oops: A jeszcze spadl mi pilot od telewizora i sie rosypal :-? Mnie chyba takie rzeczy nie lubiom :-? Quote
Olcia Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):no to bedziecie teraz ode mnie opoczywac dzisiaj pakuje kompa :evil: , i pewnie wroce za jakis tydzien Olcia nieeeeee :cry: A mi klawiatura nie dziala :oops: :roll: :cry:a wsadzilam wszystko, teraz jestem pewna :oops: A jeszcze spadl mi pilot od telewizora i sie rosypal :-? Mnie chyba takie rzeczy nie lubiom :-? o ktorej z Saba wychodzisz na spacer, to podjade i ta nieszczesna klawiature wezme i zrobie Ci biedaku Quote
PIKA Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Olcia napisał(a): o ktorej z Saba wychodzisz na spacer, to podjade i ta nieszczesna klawiature wezme i zrobie Ci biedaku koło 22 :oops: ale mogę o ktorej chce byle przed 24 :lol: Ale nie wiem, czy to jest sens, bo ja moglam cos po prostu uszkodzic :roll: Jedną z tych mądrych plytek na przyklad :roll: Quote
Maga100 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Pika, i po co było tą nieszczęsną klawiaturę rozkładac, a jeszcze wcześniej oblewać? :-? Ja kiedys też zalałam i trudno, klawisze troszkę ciężkawo chodziły, a jak wcisnęłam mocnej to miałam np. tysiąc jednej literki, ale co tam :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Maga100 napisał(a):Pika, i po co było tą nieszczęsną klawiaturę rozkładac, a jeszcze wcześniej oblewać? :-? Ja kiedys też zalałam i trudno, klawisze troszkę ciężkawo chodziły, a jak wcisnęłam mocnej to miałam np. tysiąc jednej literki, ale co tam :lol: :lol: i wszystko sie pewnie do niej kleilo :lol: nauczka na nastepny raz przy kompie i klawiaturze sie nie je i nie pije :lol: :lol: :lol: o to taka madrosc Olci po polnocy i motto na dzisiejszy poranek :evil: Quote
Olcia Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): o ktorej z Saba wychodzisz na spacer, to podjade i ta nieszczesna klawiature wezme i zrobie Ci biedaku koło 22 :oops: ale mogę o ktorej chce byle przed 24 :lol: Ale nie wiem, czy to jest sens, bo ja moglam cos po prostu uszkodzic :roll: Jedną z tych mądrych plytek na przyklad :roll: a tak wogole to nie wiem dlaczego powiadomien nie dostaje i dopiero teraz to czytam :o Quote
Olcia Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o matko , spłakana siedze przed kompem :lol: :lol: :lol: a pies na mnie łypie zdziwiony , bo pańcia chichra się jak /nie/normalna :lol: :lol: :lol: Przecież tego nie można przebrnac nie salwując smiechem :lol: :lol: :lol: Ala i nadis sie patrzy na Ciebie jakis dziwnie tym swoim krowim okiem :lol: Quote
PIKA Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Maga100 napisał(a):Pika, i po co było tą nieszczęsną klawiaturę rozkładac, a bo mnie to kleje wkurzało :evil: Olcia napisał(a): nauczka na nastepny raz przy kompie i klawiaturze sie nie je i nie pije :lol: :lol: :lol: taaa, ale jak to zrobic, jak się się siedzi przy kompie a pić się zachce? :-? Olcia napisał(a): o to taka madrosc Olci po polnocy i motto na dzisiejszy poranek :evil: A Olcia się do tego motta stosuje ? 8) Olcia napisał(a): a tak wogole to nie wiem dlaczego powiadomien nie dostaje i dopiero teraz to czytam :o moze trzeba coś rozkręcić? :o Quote
Recommended Posts