PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a): a zapomnialam Ci pwiedziec zebys wszystkie guziki najlepiej do miski wrzucila to sie nie pogubia :oops: sama na to wpadłam, :lol: ale nie zdązylam tej kalwiatury w całości do miski donieśc :lol: Klawisze z literkami nie powypadaly bo sa wciskane :lol: Tylko tam jest strasznie duzo jakichś dziwnych gumek :roll: a tego doopka znalazłam :roll: Ham na stole sie leżał zakopany w tych dziwnych gumkach :evil: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a zapomnialam Ci pwiedziec zebys wszystkie guziki najlepiej do miski wrzucila to sie nie pogubia :oops: sama na to wpadłam, :lol: ale nie zdązylam tej kalwiatury w całości do miski donieśc :lol: Klawisze z literkami nie powypadaly bo sa wciskane :lol: Tylko tam jest strasznie duzo jakichś dziwnych gumek :roll: a tego doopka znalazłam :roll: Ham na stole sie leżał zakopany w tych dziwnych gumkach :evil: Pika te wszystkie gumki sa potrzebne, to nie tak jak z budzikiem, ze jak rozlozysz i zostana czesci to on dziala nadal :lol: gumki sa potrzebne i wymyj klawiature w srodku, ale bardzo malo wilgotna scierka Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: :multi: :multi: :multi: zgadłam :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):PIKA, ty sie ciesz!!! Ja mam laptopa. Ciekawe co by było, jakbym wpadła na pomysł, żeby go rozkręcić :o ja też mam. I mam podłączona drugą, normalna klawiaturę, bo ta laptopowa mnie wnerwia :-? Ale jak się jedna zepsuje, to zawsze na podorędziu mam drugą :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: :multi: :multi: :multi: zgadłam :wink: :lol: Alus dla Ciebie w nagrode :drinking: a niedlugo w realu :lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: :multi: :multi: :multi: zgadłam :wink: :lol: Alus dla Ciebie w nagrode :drinking: a niedlugo w realu :lol: za rychłe spotkanko :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: :multi: :multi: :multi: zgadłam :wink: :lol: Alus dla Ciebie w nagrode :drinking: a niedlugo w realu :lol: za rychłe spotkanko :wink: :drinking: :drinking: :drinking: ta tylko szofera trzeba bedzie szukac po takiej dawce :lol: Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: :multi: :multi: :multi: zgadłam :wink: :lol: Alus dla Ciebie w nagrode :drinking: a niedlugo w realu :lol: ja też zgadłam i co :huh: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Camara napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: :multi: :multi: :multi: zgadłam :wink: :lol: Alus dla Ciebie w nagrode :drinking: a niedlugo w realu :lol: ja też zgadłam i co :huh: :oops: :oops: :beerchug: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Camara napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: :multi: :multi: :multi: zgadłam :wink: :lol: Alus dla Ciebie w nagrode :drinking: a niedlugo w realu :lol: ja też zgadłam i co :huh: :wink: to wpadniemy z pielgrzymką :lol: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PIKA napisał(a):Ham na stole sie leżał zakopany w tych dziwnych gumkach :evil:A po jakie licho ty sobie szynkę w gumkach zakopujesz? :o I że też te gumki takie dziwne... :oops: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):PIKA napisał(a):Ham na stole sie leżał zakopany w tych dziwnych gumkach :evil:A po jakie licho ty sobie szynkę w gumkach zakopujesz? :o I że też te gumki takie dziwne... :oops: czy ja dziennie musze myć monitor :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 asher napisał(a):PIKA napisał(a):Ham na stole sie leżał zakopany w tych dziwnych gumkach :evil:A po jakie licho ty sobie szynkę w gumkach zakopujesz? :o I że też te gumki takie dziwne... :oops: rany boskie Asher jaka szynka :o :o :o :o cos Ty dziewczyno dzisiaj juz pila??? Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):asher napisał(a):PIKA napisał(a):Ham na stole sie leżał zakopany w tych dziwnych gumkach :evil:A po jakie licho ty sobie szynkę w gumkach zakopujesz? :o I że też te gumki takie dziwne... :oops: rany boskie Asher jaka szynka :o :o :o :o cos Ty dziewczyno dzisiaj juz pila???A trzeba się było języków obcych uczyć ham, to po angielsku szynka. A zwykłego polskiego chama to się przez "ch" pisze :wink: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):asher napisał(a):PIKA napisał(a):Ham na stole sie leżał zakopany w tych dziwnych gumkach :evil:A po jakie licho ty sobie szynkę w gumkach zakopujesz? :o I że też te gumki takie dziwne... :oops: rany boskie Asher jaka szynka :o :o :o :o cos Ty dziewczyno dzisiaj juz pila???no HAM :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 i tak nie kumam o co chodzi :oops: i ta szynka :cry: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia na puszkach z szynką Krakus tez pisze HAM 8) :lol: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):i tak nie kumam o co chodzi :oops: i ta szynka :cry: dwa posty wczesniej asher napisał(a):ham, to po angielsku szynka. A zwykłego polskiego chama to się przez "ch" pisze Olcia, coś ty dzisiaj piła :question: :lol: Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a): ham, to po angielsku szynka. A zwykłego polskiego chama to się przez "ch" pisze :wink: się nie smiac stara kalwiatura zamienna nie najlepszej jakości i nie wszystko chce wchodzic jak powinno :evil: Kalwiature w remocie zlozylam, :D wszystko wsadzilam na swoje miejsce, :D nic mi nie brakowało, :o :angel: nic mi nie zostało :o :angel: ............................................. a nie działa :o :cry: Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):Olcia napisał(a):i tak nie kumam o co chodzi :oops: i ta szynka :cry: dwa posty wczesniej asher napisał(a):ham, to po angielsku szynka. A zwykłego polskiego chama to się przez "ch" pisze Olcia, coś ty dzisiaj piła :question: :lol: no własnie może nic :-? Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 No dobra, za szynkę obwiniamy klawiaturę, masz odpuszczone. Ale ty nam sie lepiej wytłumacz po co ci te gumki i dlaczego one są dziwne? :oops: Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a): Ale ty nam sie lepiej wytłumacz po co ci te gumki i dlaczego one są dziwne? :oops: dziwne, bo wyglądają jak krotkie kondomiki :roll: i mnie one nie potrzebne, tylko kalwiaturze, ale po co? :niewiem: klawiatury zapytaj :roll: Tylko nie wiem, czy Ci odpowie, bo nie chce zadzialać :evil: EDIT ---------------------- znalazlam teraz na fotelu jakies plastikowe badziewie ze środka klawiatury :oops: Quote
Maga100 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Dziewczyny, ja was błagam :lol: :lol: :lol: :lol: szynki, hamy i małe kondomki :lol: :lol: nie wytrzymam :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 jak to pisaleyscie to jeszcze nic nie pilam, bo teraz to juz jestem po zaje..... chorwackim piwku i winku :lol: Pika a powtykalas do konca zaskoczylo?? Quote
aga1215 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :cry: gdzie czarne kudłaczki???????????????????????????? Quote
Recommended Posts