Maga100 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Olcia napisał(a): ta bo ona dba o cere :lol: ale jak na kobietę ma zbyt bujny zarost :-? Nie wiem, czy ona zdaje sobie z tego sprawę :wink: Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): ta bo ona dba o cere :lol: ale jak na kobietę ma zbyt bujny zarost :-? Nie wiem, czy ona zdaje sobie z tego sprawę :wink: :wink: nadmiar testosteronu 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 ja tak tylko na chwilke :lol: prosze jak nadus sie nauczyl od greci pic :evil: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 :o jaka skromna miseczka 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o jaka skromna miseczka 8) :lol: :lol: :lol: no 120 litrowa malutka miseczka :lol: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 nikt ci nie zarzuci przynajmniej, ze żałujesz psu wody 8) Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Maga100 napisał(a):nikt ci nie zarzuci przynajmniej, ze żałujesz psu wody 8) a i dla Olci starczy :wink: Quote
PIKA Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Nadir po tych 120 litrach to bedzie strasznie sikal? :o Quote
Olcia Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 PIKA napisał(a):Nadir po tych 120 litrach to bedzie strasznie sikal? :o Pika martwilabym sie jak by byl na brodnie, bo musialabym co chwile z nim biegac na dwor :lol: Quote
Olcia Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 a takie mam lapki po wyjsciu z beczki Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Olcia napisał(a):a takie mam lapki po wyjsciu z beczki no i jeszcze odrobinka piasku i mamy komplecik :wink: Quote
Olcia Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a takie mam lapki po wyjsciu z beczki no i jeszcze odrobinka piasku i mamy komplecik :wink: oczywiscie nie obylo sie bez :lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 :wink: a jak się otrzepie to spychacz w ruch :wink: Quote
PIKA Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::wink: a jak się otrzepie to spychacz w ruch :wink: Ale to dobrze, piach do budowy kurnika się przyda :lol: Quote
Olcia Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::wink: a jak się otrzepie to spychacz w ruch :wink: Ale to dobrze, piach do budowy kurnika się przyda :lol: ja juz widze mine nadusia jak kury bedzie mial na dzialce :o ,cos mi sie zdaje ze czesto rosol bedzie :D Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Olcia ale śliczne masz piechy :) Bardzo podobają mi się terierki rosyjskie - na moim osiedlu właśnie zamieszkał nowy przedstawiciel tej rasy ( już trzeci). Narazie jest małą, czarną włochatą kulką z długim ogonkiem :o Muszę przyznać, że całkiem mu z tym ogonem do twarzy :lol: Quote
Olcia Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 magda** napisał(a):Olcia ale śliczne masz piechy :) Bardzo podobają mi się terierki rosyjskie - na moim osiedlu właśnie zamieszkał nowy przedstawiciel tej rasy ( już trzeci). Narazie jest małą, czarną włochatą kulką z długim ogonkiem :o Muszę przyznać, że całkiem mu z tym ogonem do twarzy :lol: sliczne sa rusaczki z ogonkami, a szczegolnie szczeniury, takie nieporadne i nie za bardzo orientowane, do czego sluzy ogon :lol: ruskie staja sie coraz bardziej popularne, a to moim zdaniem raczej nie dobrze, bo juz coraz wiecej mozna ich spodkac w schronisku :cry: ucaluj malego szkraba od cioci oli i mafii :lol: Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Maluch faktycznie jest słodki - taka niezdarka z niego narazie :) Ucałuję Go Olu od Ciebie :) Niestety popularnośc rasy nigdy nie prowadzi do niczego dobrego :( Ruski dodatkowo nie zawsze są takimi słodkimi misiami na jakie wyglądają, ludzie często sugerują się tylko wygladem, a potem okazuje się, że jednak sobie z psem nie radzą :evil: To bardzo przykre :( Quote
Olcia Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 magda** napisał(a):Maluch faktycznie jest słodki - taka niezdarka z niego narazie :) Ucałuję Go Olu od Ciebie :) Niestety popularnośc rasy nigdy nie prowadzi do niczego dobrego :( Ruski dodatkowo nie zawsze są takimi słodkimi misiami na jakie wyglądają, ludzie często sugerują się tylko wygladem, a potem okazuje się, że jednak sobie z psem nie radzą :evil: To bardzo przykre :( oj tak slodkie to one sa do czasu, wiem cos o tym, malo przyjemne bylo by spotkanie z ponad 60kg bestia, a i takie egzemplarze sie zdarzaja :o Quote
magda** Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Olcia napisał(a):oj tak slodkie to one sa do czasu, wiem cos o tym, malo przyjemne bylo by spotkanie z ponad 60kg bestia, a i takie egzemplarze sie zdarzaja :o Ja miałam takie spotkanie, to znaczy dokładniej mówią to nie ja tylko moja sunia, z którą wtedy szłam. Rusek zaatakował ją niemal bezszelestnie - nie warczał, nie szczekał - nic nie zapowiadało ataku. Na szczęście nic się nie stało terierka była na smyczy i w kagańcu, mimo to właścicielka nie mogła jej utrzymać - dosłownie jechała ze nią na butach. No ale wszystko dobrze się skończyło, puściłam smycz i moja Shelbi uciekła, a właścicielka ruski doprowadziła ją do porządku. Quote
Siostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Och, jakie piękne te ruski, szkoda, że nie mogę mieć takiego :( . Olcia, miło popatrzeć na Twoje pociechy, pozdrawiam:)) Quote
Recommended Posts