Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
Olcia napisał(a):

ta bo ona dba o cere :lol:

ale jak na kobietę ma zbyt bujny zarost :-? Nie wiem, czy ona zdaje sobie z tego sprawę :wink:

:wink: nadmiar testosteronu 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Nadir po tych 120 litrach to bedzie strasznie sikal? :o

Pika martwilabym sie jak by byl na brodnie, bo musialabym co chwile z nim biegac na dwor :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia napisał(a):
a takie mam lapki po wyjsciu z beczki

no i jeszcze odrobinka piasku i mamy komplecik :wink:

oczywiscie nie obylo sie bez :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
:wink: a jak się otrzepie to spychacz w ruch :wink:

Ale to dobrze, piach do budowy kurnika się przyda :lol:

ja juz widze mine nadusia jak kury bedzie mial na dzialce :o ,cos mi sie zdaje ze czesto rosol bedzie :D

Posted

Olcia ale śliczne masz piechy :) Bardzo podobają mi się terierki rosyjskie - na moim osiedlu właśnie zamieszkał nowy przedstawiciel tej rasy ( już trzeci). Narazie jest małą, czarną włochatą kulką z długim ogonkiem :o Muszę przyznać, że całkiem mu z tym ogonem do twarzy :lol:

Posted

magda** napisał(a):
Olcia ale śliczne masz piechy :) Bardzo podobają mi się terierki rosyjskie - na moim osiedlu właśnie zamieszkał nowy przedstawiciel tej rasy ( już trzeci). Narazie jest małą, czarną włochatą kulką z długim ogonkiem :o Muszę przyznać, że całkiem mu z tym ogonem do twarzy :lol:

sliczne sa rusaczki z ogonkami, a szczegolnie szczeniury, takie nieporadne i nie za bardzo orientowane, do czego sluzy ogon :lol:

ruskie staja sie coraz bardziej popularne, a to moim zdaniem raczej nie dobrze, bo juz coraz wiecej mozna ich spodkac w schronisku :cry:

ucaluj malego szkraba od cioci oli i mafii :lol:

Posted

Maluch faktycznie jest słodki - taka niezdarka z niego narazie :) Ucałuję Go Olu od Ciebie :)

Niestety popularnośc rasy nigdy nie prowadzi do niczego dobrego :( Ruski dodatkowo nie zawsze są takimi słodkimi misiami na jakie wyglądają, ludzie często sugerują się tylko wygladem, a potem okazuje się, że jednak sobie z psem nie radzą :evil: To bardzo przykre :(

Posted

magda** napisał(a):
Maluch faktycznie jest słodki - taka niezdarka z niego narazie :) Ucałuję Go Olu od Ciebie :)

Niestety popularnośc rasy nigdy nie prowadzi do niczego dobrego :( Ruski dodatkowo nie zawsze są takimi słodkimi misiami na jakie wyglądają, ludzie często sugerują się tylko wygladem, a potem okazuje się, że jednak sobie z psem nie radzą :evil: To bardzo przykre :(

oj tak slodkie to one sa do czasu, wiem cos o tym, malo przyjemne bylo by spotkanie z ponad 60kg bestia, a i takie egzemplarze sie zdarzaja :o

Posted

Olcia napisał(a):
oj tak slodkie to one sa do czasu, wiem cos o tym, malo przyjemne bylo by spotkanie z ponad 60kg bestia, a i takie egzemplarze sie zdarzaja :o

Ja miałam takie spotkanie, to znaczy dokładniej mówią to nie ja tylko moja sunia, z którą wtedy szłam. Rusek zaatakował ją niemal bezszelestnie - nie warczał, nie szczekał - nic nie zapowiadało ataku. Na szczęście nic się nie stało terierka była na smyczy i w kagańcu, mimo to właścicielka nie mogła jej utrzymać - dosłownie jechała ze nią na butach. No ale wszystko dobrze się skończyło, puściłam smycz i moja Shelbi uciekła, a właścicielka ruski doprowadziła ją do porządku.