Olcia Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 grecia nie moze sobie znalesc miejsca i kreci sie jak smrod po gatkach:) i biedula sie zmeczyla tym mysleniem az sobie usiadla Quote
Olcia Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 nadus zaczal wypatrywac rowrzystow jednak tym razem zadnego nie upolowal Quote
Maga100 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Olcia napisał(a):nadus zaczal wypatrywac rowrzystow jednak tym razem zadnego nie upolowal a jak upoluje, to przynosi i zakopuje w ogródku? :o Quote
Olcia Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):nadus zaczal wypatrywac rowrzystow jednak tym razem zadnego nie upolowal a jak upoluje, to przynosi i zakopuje w ogródku? :o od kopiania w ogrodku to jest greta :lol: , nadus tylko przynosi, jak to w mafii pelna wspolpraca :lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Olcia napisał(a):Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):nadus zaczal wypatrywac rowrzystow jednak tym razem zadnego nie upolowal a jak upoluje, to przynosi i zakopuje w ogródku? :o od kopiania w ogrodku to jest greta :lol: , nadus tylko przynosi, jak to w mafii pelna wspolpraca :lol: a co robicie z rowerami :wink: :roll: Quote
Olcia Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): a co robicie z rowerami :wink: :roll: jak to co wypozyczalnie niedlugo otworzymy :lol: Quote
Olcia Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 a takie cos rosnie do tzw."dziadkowego balona" Quote
PIKA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Mniam Winogronka :eating: Chociaż to z balona bedzie lepsze :lol: Quote
Olcia Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 PIKA napisał(a):Mniam Winogronka :eating: Chociaż to z balona bedzie lepsze :lol: Pika wiec czuj sie zaproszona o ile wytrzyma do konca bo w tamtym roku ciezko bylo, zeby sie do konca zrobilo :lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Mniam Winogronka :eating: Chociaż to z balona bedzie lepsze :lol: Pika wiec czuj sie zaproszona o ile wytrzyma do konca bo w tamtym roku ciezko bylo, zeby sie do konca zrobilo :lol: tysz siem wpraszam 8) :lol: Quote
PIKA Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Olcia napisał(a): Pika wiec czuj sie zaproszona o ile wytrzyma do konca bo w tamtym roku ciezko bylo, zeby sie do konca zrobilo :lol: No trudno :roll: to tylko owocki zjem :roll: Quote
Maga100 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ach, czyli naduś odwala czarną robotę? Olcia napisał(a): jak to co wypozyczalnie niedlugo otworzymy :lol: to już wiadomo, skąd było cię stać na remont auta :-? :lol: Quote
Hanna R. Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Olcia, rowery, pijalnia wina - no no, majętna potencjalnie jesteś :lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Olcia, rowery, pijalnia wina - no no, majętna potencjalnie jesteś :lol: dobra partia :wink: Quote
Olcia Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Moje drogie Panie poniewaz ja sie wynosze od siebie z domku na 2 tygodnie, zdjec nie bedzie, wiec prosze mi tu nie rozrabiac, zebym znowu Eweliny na kolanach nie musiala prosic o zdejmowanie klodek :lol: :lol: i na odchodne a to jest jedyne miejsce gdzie nie wolno wchodzic psom ze wzgledu bezpieczenstwa,a jadnak Quote
Olcia Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siakoś mało :wink: nie marudz dopiero kompa sobie ustawiam :lol: i gg niedlugo bedzie :lol: Quote
PIKA Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Olcia a kto Ci powzolił oddalić się aż na dwa tygodnie ? :evil: I co ty ciągle z tym kompem szalejesz? :o Quote
Olcia Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a):Olcia a kto Ci powzolił oddalić się aż na dwa tygodnie ? :evil: I co ty ciągle z tym kompem szalejesz? :o bo tu nie mam swojego kompa, ale juz obecnego przerobilam troszku na swoje potrzeby :lol: w sobote pewnie bede na dzialce to wskocze do domicu i fotki wrzuce :lol: , Pika przenos sie na grochow bo mi sie tu nudzi troszke samej :evil: Quote
PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Olcia napisał(a): PIKA napisał(a):Olcia a kto Ci powzolił oddalić się aż na dwa tygodnie ? :evil: bo tu nie mam swojego kompa, :lol: wyjeżdzasz na dwa tygodnie, żeby swojego kompa odwiedzic? :o Olcia napisał(a):Pika przenos sie na grochow bo mi sie tu nudzi troszke samej :evil: To może Ty na Bielany sie przeprowadzisz 8) Tu nas więcej jest 8) Quote
Olcia Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 Pika nie ma problemu zaraz pakuje manatki i wynosze sie na bielany szykuj wycieraczke dla cioci Oli :lol: Quote
PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Olcia napisał(a):Pika nie ma problemu zaraz pakuje manatki i wynosze sie na bielany szykuj wycieraczke dla cioci Oli :lol: A po co wycieraczka :D Ja mam jeden pokój wolny :lol: Quote
Olcia Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):Pika nie ma problemu zaraz pakuje manatki i wynosze sie na bielany szykuj wycieraczke dla cioci Oli :lol: A po co wycieraczka :D Ja mam jeden pokój wolny :lol: o to az taka dobra bedziesz ze pokoj mi odstapisz????? Quote
Recommended Posts