Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mnie tam się one podobają.... :megagrin: wydają mi się podobne do sznaucerów olbrzymów :lol: pewnie gdybym na żywo widziała takiego to bym stwierdziła,że to sznaucerek(brodacz czy jak mu tam... :o )

Posted

CTR-y są fajniejsze 8) Namawiam malawaszkę, żeby sobie kupiła CTR-a a nie sznaucera, jak już będzie miała ten dom w ugorach.

Posted

ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr ctr sznaucer to przy nim pikus :lol:

opuszczam Was na rzecz pijakow i kregli :lol:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='Olcia']greta

nadi z mailo

zawstydzony nadi

A tą sierść wykorzystujecie jakoś? :D

tak dla odstraszania sasiadow u Ludka na dzialce bo jak sie pala w ognisku to cholernie smierdza

spac juz idźcie bo ja musze wyjsc na nie dogo czytac :lol:

Posted

a mogę prosić...żebyście wkleiły CTR foteczkę i obok brodacza?? tak żebym looknęła czym one sie różnią??czy jest taka możliwośc/?? :oops: :bigcool:

Posted

w sumie może poczekamy na Olcię :o :o bo...no na tej pierwszej fotce światło przymulone jakieś jest...ogonki takie same,ucholki też,inne obcięcie troszkę mordeczki...ten krótszą ma sierść a ten ciut dłuższą...ale i tak dla mnie to wyglądają identyko...nawet bym niewiedzała tutuaj który jest który... :oops: :oops: :oops: :lol: ale dziękuję ci slicznie za fotki... :megagrin:

Posted

widziałam :angel: kiedyś już,taki nochalek mi się spodobał gdzieś na początku,ale po wadze jak piszesz idzie zaskoczyć,ja tego niewidzałam wcześniej, :lol:

Posted

zboki i nie wiem co jeszcze - pijoki - Olcia się pewnie bawi w najlepsze a ja już w domuuuu buuuuuuuuuu :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

a na ugorach będę miała to co będzie akurat w schronisku - sznaucer lub CTR

Posted

malawaszka napisał(a):
zboki i nie wiem co jeszcze - pijoki -
Aleś powiedziała :roll: Tam, u Katerinas PIKA zadaje mi strasznie trudne pytania na temat Twoich gaci... już nie nadążam :roll:

Posted

ech niestety wrocilam na troche nakarmic burki i wyjsc z nimi
]
sznaucer

Aniu masz racje wygladem niewiele sie roznia , jesli ktos ich nie zna to ma prawo je pomylic, rusek to taki napakowany sznaucer, ma kwadratowa budowe, zupelnie inne kufy maja rusek ma krotsza i masywniejsza

Posted

malawaszka napisał(a):
zboki i nie wiem co jeszcze - pijoki - Olcia się pewnie bawi w najlepsze a ja już w domuuuu buuuuuuuuuu :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

a na ugorach będę miała to co będzie akurat w schronisku - sznaucer lub CTR

o odezwala sie ta to pewnie z "uwierania wrocila", dzien dobry zbokom i pijakom, ja czuje sie rewelacyjnie dzisiaj powtorka z rozrywki :D

Posted

[quote name='Olcia']ech niestety wrocilam na troche nakarmic burki i wyjsc z nimi
]
na tej fotce widać doskonale,że CTR to taki wypasiony byczek :o :o ,nigdy niewidziałam tych psów "razem" więc dla mnie trudne są do odróżnienia,ale teraz to już wiem,całe życie człowiek się uczy... :shocked!:
a do Olci mam pytanie: jak wrażenia???