Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 grecia przy wodopoju ps.Waszunia zobacz jak grecia juz zarosla :D Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 oczywiscie nadus jak zwykle na srodku drogi rozwalil sie Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 a teraz troche mojej tworczosci:), ruskie poszly spac wiec ja sobie pochodzilam po dzialce i oto takie efekty Quote
Hanna R. Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a):a teraz troche mojej tworczosci:), ruskie poszly spac wiec ja sobie pochodzilam po dzialce i oto takie efekty Hahaha, Olcia a czy ta twórczość sie lepi ? Ruskie są przepiekne :o Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Olcia napisał(a):a teraz troche mojej tworczosci:), ruskie poszly spac wiec ja sobie pochodzilam po dzialce i oto takie efekty Hahaha, Olcia a czy ta twórczość sie lepi ? Ruskie są przepiekne :o ano troszke sie lepi :lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow Olcia z zaskoczenia :wink: , teraz możemy kącik kulinarny kontynuować :wink: Olcia , że spytam czy tam pod choinką to leży to twoje łóżko polowe :wink: :lol: tak :evilbat:eee to na materacu lepiej się wyspisz :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow Olcia z zaskoczenia :wink: , teraz możemy kącik kulinarny kontynuować :wink: Olcia , że spytam czy tam pod choinką to leży to twoje łóżko polowe :wink: :lol: tak :evilbat:eee to na materacu lepiej się wyspisz :wink: :lol: :lol: :lol: napewno bedzie mniej piachu :lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wow Olcia z zaskoczenia :wink: , teraz możemy kącik kulinarny kontynuować :wink: Olcia , że spytam czy tam pod choinką to leży to twoje łóżko polowe :wink: :lol: tak :evilbat:eee to na materacu lepiej się wyspisz :wink: :lol: :lol: :lol: napewno bedzie mniej piachu :lol: bez piachu jest :evil: a muchy na lepie :x Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): muchy na lepie :x tam ich miejsce paskudy jedne :lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): muchy na lepie :x tam ich miejsce paskudy jedne :lol: z tym sie zgadzam / cholera a nie poda nas kto za to do TOZu :-? / Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 grubas zmienil miejsce tam gdzie chlodniej Quote
Camara Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a):grubas zmienil miejsce tam gdzie chlodniej ja nie mogę... ale futrzyska... :o ileż to piachu do wyra zniesie :lol: zdecydowanie lepiej wyglądaja nie strzyżone ! Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :lol: :lol: ale upiaszczone pyszczysko :wink: Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Camara napisał(a):Olcia napisał(a):grubas zmienil miejsce tam gdzie chlodniej ja nie mogę... ale futrzyska... :o ileż to piachu do wyra zniesie :lol: zdecydowanie lepiej wyglądaja nie strzyżone ! camara piach to maly pikus, one w futrze maja bardzo rozne rzeczy, ostatnio kawalek druta znalazlam, pare kwiatow, troche szyszek, jak siedza na dzialce, tak tego piachu nie widac, bo za duza powierzchnia, ale jak sa w warszawie, to jak nie przelece sie ze sztota pare razy dziennie, to na wieczor to bym juz piachu po kostki miala :lol: Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 kolejny mieszkaniec :lol: Agata chyba zamieszkala z nami na stale:) Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a):oczywiscie nadus jak zwykle na srodku drogi rozwalil sie Byłaś u mnie na działce ? :o Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):oczywiscie nadus jak zwykle na srodku drogi rozwalil sie Byłaś u mnie na działce ? :o haha zaraz sie okaze ze mam jeszcze siostre w postaci Piki do dzielnia majatku :lol: Quote
Camara Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a): camara piach to maly pikus, one w futrze maja bardzo rozne rzeczy, ostatnio kawalek druta znalazlam, pare kwiatow, troche szyszek ... to podpada pod nielegalne zbieractwo :wink: a ten drut... mogą się złomarzom narazić :lol: Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):oczywiscie nadus jak zwykle na srodku drogi rozwalil sie Byłaś u mnie na działce ? :o haha zaraz sie okaze ze mam jeszcze siostre w postaci Piki do dzielnia majatku :lol: No nie wiem :lol: Jakby ze zdjęcia wyciąć klabik z lewej strony, oraz chodniczek do domku to wypisz wymaluj moja działka :o Nawet brama, teren gdzie stoi autko i ten "pierdzielniczek" pod drzewkiem z prawej się zgadza :o Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):oczywiscie nadus jak zwykle na srodku drogi rozwalil sie Byłaś u mnie na działce ? :o haha zaraz sie okaze ze mam jeszcze siostre w postaci Piki do dzielnia majatku :lol: No nie wiem :lol: Jakby ze zdjęcia wyciąć klabik z lewej strony, oraz chodniczek do domku to wypisz wymaluj moja działka :o Nawet brama, teren gdzie stoi autko i ten "pierdzielniczek" pod drzewkiem z prawej się zgadza :o Pika 'pierdzielniczek" jest na calej dzialce, bo dziadek, wiecznie cos dobudowuje, bo inaczej chyba by sie zanudzil :lol: , teraz jest etap budowy nowej lazienki i kurnika dla kur czy czegos tam gdaczacego :o Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Olcia napisał(a): Pika 'pierdzielniczek" jest na calej dzialce, bo dziadek, wiecznie cos dobudowuje, bo inaczej chyba by sie zanudzil :lol: , teraz jest etap budowy nowej lazienki i kurnika dla kur czy czegos tam gdaczacego :o :roflt: :roflt: u mnie tez budowanko w toku :roflt: :roflt: i pierdzielniczek jest z tego samego powodu :roflt: :roflt: Ale kurnika nie budują :o Quote
Olcia Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 na razie tylko taka kaczuszka a za rok prawdziwe, juz kurnik czy jak to tam sie nazywa buduje:) Quote
Recommended Posts