Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 ja chyba wezme na dwa naleśniczki... 8) masz priva Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):ja chyba wezme na dwa naleśniczki... 8) :lol: :lol: lakomczuch :lol: :lol: Quote
asher Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Evelina, a co ty taki tajniak jesteś :o Czemu nie masz pod nickiem informacji, żeś Mod? 8) Dziewczyny, ile w końcu en bilet kosztował? Ja niestety mimo lekkiego przypływu gotówki w końcu się nie wybrałam, bo wstałam jakoś koło 13 - tej :oops: :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):ja chyba wezme na dwa naleśniczki... 8) :lol: :lol: lakomczuch :lol: :lol: na naleśniczki to może i ja bym się wybrała :oops: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Evelina'] ale fajny :angel: [quote name='asher'] Evelina, a co ty taki tajniak jesteś :o Czemu nie masz pod nickiem informacji, żeś Mod? 8) Własnie :o [quote name='asher']Dziewczyny, ile w końcu en bilet kosztował? 15 zł 8) [quote name='asher']wstałam jakoś koło 13 - tej :oops: :lol: a to tylko 2 godziny później jak ja :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] na naleśniczki to może i ja bym się wybrała :oops: :lol: :lol: No to wskakuj w coś do jutra do 10 dojedziesz :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Evelina, ale na gelariach się najfajniej daga 8) Nie macie jakiegoś zdjęcia, bo ta kłódka wygląda groźnie :-? Olcia się nie ucieszy :wink: Alicja, ja mysle, że już w kuszetce siedziesz! Naleśniki są tego WARTE, ja jutro zjem dwa :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):Evelina, ale na gelariach się najfajniej daga 8) Nie macie jakiegoś zdjęcia, bo ta kłódka wygląda groźnie :-? Olcia się nie ucieszy :wink: Alicja, ja mysle, że już w kuszetce siedziesz! Naleśniki są tego WARTE, ja jutro zjem dwa :lol:Nie siedzę ani w kuszetce ani w intercity :evilbat: , JA chcę naleśniczka na ostro :evil: Evelina ma fajną torebkę :wink: widziałaś 8) w końcu co francuska moda to francuska :wink: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):[, JA chcę naleśniczka na ostro :evil: ale ja nie wiem w czym prtoblem, tam są też na ostro! :P Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[, JA chcę naleśniczka na ostro :evil: ale ja nie wiem w czym prtoblem, tam są też na ostro! :P no to tym bardziej chcę :( Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 I na ostro, i na słodko, i z owocami, i z polewami, i z serkiem, i bez serka, z bitą smietaną i nawet z żółtym serem :evilbat: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):I na ostro, i na słodko, i z owocami, i z polewami, i z serkiem, i bez serka, z bitą smietaną i nawet z żółtym serem :evilbat: nie kuś bo i tak nie dam rady przyjechać :cry: :cry: :cry: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): nie kuś bo i tak nie dam rady przyjechać :cry: :cry: :cry: a czemu? Jutro niedziela :roll: Przyjedziesz, zjesz i wrócisz :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): nie kuś bo i tak nie dam rady przyjechać :cry: :cry: :cry: i wszystko przyrządzają na miejscu i wszystko widzisz i stoisz w kolejce i slina ci zwisa do pasa :lol: Alicja, o 4.05 masz pkp do warszawy, pakuj się, o 10.00 odbierzemy cię z dworca, ja i Pika :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a): Alicja, o 4.05 masz pkp do warszawy, pakuj się, o 10.00 odbierzemy cię z dworca, ja i Pika :lol: :lol: :lol: :o a ta nawet rozklad sprawdziła :o :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): nie kuś bo i tak nie dam rady przyjechać :cry: :cry: :cry: i wszystko przyrządzają na miejscu i wszystko widzisz i stoisz w kolejce i slina ci zwisa do pasa :lol: Alicja, o 4.05 masz pkp do warszawy, pakuj się, o 10.00 odbierzemy cię z dworca, ja i Pika :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: kurde nie moge , bo se robote do domu przyniosłam :evil: Ale następnym razem nie odpuszczę :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 PIKA napisał(a): :o a ta nawet rozklad sprawdziła :o :roflt: :roflt: a co :evilbat: Poważnie do tematu podchodzę :lol: Alicjarydzewska napisał(a): kurde nie moge , bo se robote do domu przyniosłam :evil: dzieci do domu przyniosłaś? :o Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): :o a ta nawet rozklad sprawdziła :o :roflt: :roflt: a co :evilbat: Poważnie do tematu podchodzę :lol: Alicjarydzewska napisał(a): kurde nie moge , bo se robote do domu przyniosłam :evil: dzieci do domu przyniosłaś? :o broń cie opatrzności :roll: jeszcze mi cudzych brzdąców w domu potrzeba :evil: Pisaninę :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 PIKA napisał(a): :o a ta nawet rozklad sprawdziła :o :roflt: :roflt: a w ogóle to idź już spać, jutro wcześnie wstajesz :evilbat: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): :o a ta nawet rozklad sprawdziła :o :roflt: :roflt: a w ogóle to idź już spać, jutro wcześnie wstajesz :evilbat: jakie spać? :o z psem idę :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): :o a ta nawet rozklad sprawdziła :o :roflt: :roflt: a w ogóle to idź już spać, jutro wcześnie wstajesz :evilbat: jakie spać? :o z psem idę :lol:to się juz nie kładź bo na wystawę zaśpisz / a mogłabyś juz w kolejce po nalesniki stanąc :wink: / Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to się juz nie kładź bo na wystawę zaśpisz / a mogłabyś juz w kolejce po nalesniki stanąc :wink: / ta to ma łeb na karku :angel: Pika, ustaw się już pod tą budką, bedziemy jutrow pierwsze :angel: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):to się juz nie kładź bo na wystawę zaśpisz / a mogłabyś juz w kolejce po nalesniki stanąc :wink: / ta to ma łeb na karku :angel: Pika, ustaw się już pod tą budką, bedziemy jutrow pierwsze :angel: no kochana mając Astmana musisz być przewidujaca :wink: / więc staram się tę umiejętność wykorzystać w zyciu :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 a jakby tak twój astman stanął pod tą budką, to by już nigdy kolejki nie było :roll: Wsadzaj Ozzika do tego pociagu o 4.05! Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']to się juz nie kładź bo na wystawę zaśpisz / a mogłabyś juz w kolejce po nalesniki stanąc :wink: / ta to ma łeb na karku :angel: Pika, ustaw się już pod tą budką, bedziemy jutrow pierwsze :angel: taaa a potem usnę z twarzą w naleśniku :-? [quote name='Maga100']a jakby tak twój astman stanął pod tą budką, to by już nigdy kolejki nie było :roll: Wsadzaj Ozzika do tego pociagu o 4.05! Nie zapominaj, ze jutro Klubówka Molosów :roll: Quote
Recommended Posts