Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):przy Was to nic nie jest jasne :lol: :lol: szczególnie w piątek wieczór :wink: :lol: a pijesz cosik? :wink: dzisiaj to cię chyba synuś nie wyrzuca , co? w koncu jutro nie idzie do szkoły :-? jeszcze nie wiem bo w niedzielę chce jechać do Opola a w poniedziałek ma test z niemca i miał zakuwać :evil: Głupia szkoła :evilbat: :lol: :lol: Piję sobie Martini z lodzikiem i ananaskiem bo piffo wyszło :-? :wink: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): jeszcze nie wiem bo w niedzielę chce jechać do Opola a w poniedziałek ma test z niemca i miał zakuwać :evil: Głupia szkoła :evilbat: :lol: :lol: Piję sobie Martini z lodzikiem i ananaskiem bo piffo wyszło :-? :wink: ja też uważam, że edukacje powinien na podstawówce skonczyć :lol: Bianco? :o Daj :angel: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): jeszcze nie wiem bo w niedzielę chce jechać do Opola a w poniedziałek ma test z niemca i miał zakuwać :evil: Głupia szkoła :evilbat: :lol: :lol: Piję sobie Martini z lodzikiem i ananaskiem bo piffo wyszło :-? :wink: ja też uważam, że edukacje powinien na podstawówce skonczyć :lol: Bianco? :o Daj :angel: Maga on już w liceum :evil: /widzisz że już 10 lat od zerówki sie mecze :evilbat: / BIANCO :D :drink_2: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga on już w liceum :evil: /widzisz że już 10 lat od zerówki sie mecze :evilbat: / BIANCO :D :drink_2: no i po co ci taki wykształcony syn, po co? :-? tylko sie wymądrza :-? wysyłaj to bianco, byleby schłodzone 8) Ja pije piffo (w tym domu nic porządnego nie ma), a napiłabym się bailey`sa 8) Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga on już w liceum :evil: /widzisz że już 10 lat od zerówki sie mecze :evilbat: / BIANCO :D :drink_2: no i po co ci taki wykształcony syn, po co? :-? tylko sie wymądrza :-? wysyłaj to bianco, byleby schłodzone 8) Ja pije piffo (w tym domu nic porządnego nie ma), a napiłabym się bailey`sa 8) na bailey'sa to musisz do mojego tatuska uderzyć u mnie tylko lodowate bianco / a ten ananasik pychotka ja tak namoknie :wink: / Maga no narazie mogę siedzieć ale nie mogę głosno plumkać klawiaturą :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):[na bailey'sa to musisz do mojego tatuska uderzyć u mnie tylko lodowate bianco / a ten ananasik pychotka ja tak namoknie :wink: / Maga no narazie mogę siedzieć ale nie mogę głosno plumkać klawiaturą :lol: :lol: :lol: to tak cichutko mów :lol: Wymienię mojego TZa na złoto :o Przywiózł mi bailey`sa! Własnie go pije i sama nie wierzę :o Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[na bailey'sa to musisz do mojego tatuska uderzyć u mnie tylko lodowate bianco / a ten ananasik pychotka ja tak namoknie :wink: / Maga no narazie mogę siedzieć ale nie mogę głosno plumkać klawiaturą :lol: :lol: :lol: to tak cichutko mów :lol: Wymienię mojego TZa na złoto :o Przywiózł mi bailey`sa! Własnie go pije i sama nie wierzę :ohmmm to dobry TZ :lol: Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a): Wymienię mojego TZa na złoto :o Przywiózł mi bailey`sa! Własnie go pije i sama nie wierzę :ohmmm to dobry TZ :lol: Eeeee raz dobry :roll: na pewno coś od niej chce :roll: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 PIKA napisał(a): Eeeee raz dobry :roll: na pewno coś od niej chce :roll: nic nie chce :-? no może żebym przestała narzekać :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): tak wlasnie mi ostatnio pani w sklepie powiedziala ze zuzka to taka jakas zabiedzona jest :o może jej zacznij karmę ruskich podawac :lol: no wariataka :evilbat: Pika przecie to ja bym musiala ze 4-5 worow taszczyc do domu :lol: Quote
Olcia Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 melduje sie ze wstalam i juz powoli zaczynam sie komunikowac z wychodzic ze swiata snow i jade na wystawke :lol: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Kurna a ja zaspałam :evil: Ale tez zaraz jadę :roll: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Ale sie poumawiały :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ale sie poumawiały :lol: :lol: :lol: hehehe ale sie spotkaly nawet Maga BEZ LEONA sie znalazla :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska']Ale sie poumawiały :lol: :lol: :lol: hehehe ale sie spotkaly nawet Maga BEZ LEONA sie znalazla :lol: no nie to znaczy że cuda się zdarzaja :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska']Ale sie poumawiały :lol: :lol: :lol: hehehe ale sie spotkaly nawet Maga BEZ LEONA sie znalazla :lol: no nie to znaczy że cuda się zdarzaja :lol: :lol: Pika z Maga pewnie jeszcze szaleje po stoiskach i zakupy robia, a ja wrocilam bo na dzialke do potworow jade Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska']Ale sie poumawiały :lol: :lol: :lol: hehehe ale sie spotkaly nawet Maga BEZ LEONA sie znalazla :lol: no nie to znaczy że cuda się zdarzaja :lol: :lol: Pika z Maga pewnie jeszcze szaleje po stoiskach i zakupy robia, a ja wrocilam bo na dzialke do potworow jade hmmm tylko ciekawe czy dla siebie te zakupy czy dla Leonka i Sabci :wink: Ucałuj czarnuchy i nie podkradaj karmy dla Kacpra :wink: Quote
Olcia Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska']Ale sie poumawiały :lol: :lol: :lol: hehehe ale sie spotkaly nawet Maga BEZ LEONA sie znalazla :lol: no nie to znaczy że cuda się zdarzaja :lol: :lol: Pika z Maga pewnie jeszcze szaleje po stoiskach i zakupy robia, a ja wrocilam bo na dzialke do potworow jade hmmm tylko ciekawe czy dla siebie te zakupy czy dla Leonka i Sabci :wink: Ucałuj czarnuchy i nie podkradaj karmy dla Kacpra :wink: kacpra karmilam kasza i mnie oplul :evil: jade do jutra wieczorkiem :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 no co za baby! :-? Pika najgłośniej krzyczała, że będzie rano i dojechała o której? O 12.45! A Olcia chadzała bez dziecka, więc też dopiero o tej godzinie się odnalazła. Tylko ja jednak byłam słowna i przyjechałam bez Leona :P I wydałam wszystkie pieniądze i jeszcze musiałam pożyczać :oops: :-? Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a): I wydałam wszystkie pieniądze Ty nie mów, mało wzięlaś a ja wydałam 150 zł :o w trzy godziny :o ale nalesniczki mniamniusne były :eating: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): I wydałam wszystkie pieniądze Ty nie mów, mało wzięlaś a ja wydałam 150 zł :o w trzy godziny :o ale nalesniczki mniamniusne były :eating: to co to była wystawa czy targi kulinarne :o :wink: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): to co to była wystawa czy targi kulinarne :o :wink: Wystawa, ale na każdą wystawę przyjeżdzają tacy państwo co to mają francuskie naleśniki i z owocami :eating: i na ostro I ja już sobie nie wyobrazam psiej wystawy, bez tych naleśników :oops: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 wg mnie wzięłam dużo :-? Pamietaj, że ja zaczełam wydawać, zanim ty przyszłaś 8) A naleśniczek z czekoladą był najlepszy z całej wystawy :lol: Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Maga100 napisał(a):wg mnie wzięłam dużo :-? Pamietaj, że ja zaczełam wydawać, zanim ty przyszłaś 8) Dlatego ja jutro kasy nie biorę :lol: Tyle co na bilet, cos do picia no i na........................ naleśniczka oczywiście 8) :lol: Quote
Recommended Posts