Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):ja bede z malym potworkiem zuzka, pewnie po 10 sie pojawimy, bo o 10 mam zuzke zabrac z zoliborza chciałam się najpierw zapytać czy ją wystawiasz, ale potem coś mnie tknęło, że to chyba nie pies? :hmmmm: Maga , :lol: to nie ta wystawa :lol: :lol: :lol: Alus masz swieta racje to nie wystawa pt."kto zje ladniej loda" :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 a czy ktos wie czy bedzie Adda???? Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'] I faktycznie nie pij juz więcej, bo Ci nawet cytowanie nie wychodzi :lol: no i tu nie trafiłaś, bo akurat specjalnie tak zacytowałam, :evil: specjalnie włożyłas mi w usta coś czego nie powiedziałam :o [quote name='PIKA'] jak mam cię rozpoznać, skoro bedziesz bez zabandażowanej Piki :-? ja tego nie napisałam :-? [quote name='Olcia']a czy ktos wie czy bedzie Adda???? a czy ktoś wie co w ogóle z Addą? :-? Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 PIKA napisał(a): :evil: specjalnie włożyłas mi w usta coś czego nie powiedziałam :o tak, taka maupa ze mnie :cool3: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a): tak, taka maupa ze mnie :cool3: to w takim razie maupo :evilbat: gdzie bedziesz jutro??, gdzie Cie szukac? Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Olcia napisał(a): to w takim razie maupo :evilbat: gdzie bedziesz jutro??, gdzie Cie szukac? ogłoś przez megafon, ze mnie szukasz, a się znajdę :wink: nie mam pojęcia, o której się zwlokę z łóżka, ale jak tylko się zwlokę to lecę :lol: Zadzwonię do Piki jak bedę, więc znajdź Pikę i może bede już z nią 8) Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Pika tylko koniecznie sie zabandazuj bo inaczej Cie nie znajde :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Numerantki , już chce was widzieć jak się szukacie :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Numerantki , już chce was widzieć jak się szukacie :lol: :lol: :lol: no co, bardzo łatwo się znajdziemy Pika bedzie zabandażowana (najlepiej cała, żebym nie miała wątpliwości, możesz sobie otwór na oczy zostawić), a Olcia będzie przy megafonie :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Numerantki , już chce was widzieć jak się szukacie :lol: :lol: :lol: ciekawe kogo pierwszego wyrzuca z wystawy za darcie ryja :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Numerantki , już chce was widzieć jak się szukacie :lol: :lol: :lol: ciekawe kogo pierwszego wyrzuca z wystawy za darcie ryja :lol: jak was będą wyrzucać to macie największe szanse sie spotkać :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Numerantki , już chce was widzieć jak się szukacie :lol: :lol: :lol: no co, bardzo łatwo się znajdziemy Pika bedzie zabandażowana (najlepiej cała, żebym nie miała wątpliwości, możesz sobie otwór na oczy zostawić), a Olcia będzie przy megafonie :lol: mnie to napewno poznasz a raczej uslyszysz" zuzka zostan, zuzka wroc, zuzka stoj grzecznie, zuzka to nie nadir i nie wkladaj mu lap do mordy, zuzka choc tu do mnie bo cie oddam, zuzka czarownico zejdz z tego plotka, gadzie zeby zaraz wybijesz, dziecko czy ty musisz caly czas biegac nie mozesz raz isc normalnie" itd. :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Numerantki , już chce was widzieć jak się szukacie :lol: :lol: :lol: ciekawe kogo pierwszego wyrzuca z wystawy za darcie ryja :lol: jak was będą wyrzucać to macie największe szanse sie spotkać :wink: :lol: :lol: :lol: RACJA Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 a co to, na wystawach jakaś cisza obowiązuje? :o Olcia, to będę się rozglądać za osóbka wrzeszczącą na dziecko :wink: A mnie rozpoznacie po tym, że....hmmmm, sama nie wiem :hmmmm: , O! że nie będzie ze mną Leona :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):a co to, na wystawach jakaś cisza obowiązuje? :o Olcia, to będę się rozglądać za osóbka wrzeszczącą na dziecko :wink: A mnie rozpoznacie po tym, że....hmmmm, sama nie wiem :hmmmm: , O! że nie będzie ze mną Leona :lol: :lol: no to bedziesz szukac czarnego osobnika czyli mnie i malej chudej zabiedzonej blodyneczki z wielkimi oczyma :lol: tak wlasnie mi ostatnio pani w sklepie powiedziala ze zuzka to taka jakas zabiedzona jest :o Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Olcia napisał(a):Pika tylko koniecznie sie zabandazuj Ale ja na głowę nie upadłam :o Telefon ma? - Ma :roll: I mówiłam, przy ringu dogów niemieckich mnie szukac :evilbat: Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Olcia napisał(a): tak wlasnie mi ostatnio pani w sklepie powiedziala ze zuzka to taka jakas zabiedzona jest :o może jej zacznij karmę ruskich podawac :lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='PIKA'] Ale ja na głowę nie upadłam :o nie? :o A ja myslałam, ze (jak my tu wszyscy) nie raz :o Telefon ma? - Ma :roll: mamamamama! I mówiłam, przy ringu dogów niemieckich mnie szukac :evilbat: ale ty tam bedziesz bladym świtem :evil: Quote
PIKA Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'] Ale ja na głowę nie upadłam :o nie? :o A ja myslałam, ze (jak my tu wszyscy) nie raz :o : No, ale się nie poraniłam i bandażować se łaba nie musze :o [quote name='Maga100'] I mówiłam, przy ringu dogów niemieckich mnie szukac :evilbat: ale ty tam bedziesz bladym świtem :evil: Ale jak Ty przyjdziesz w godzinach nocnych to ja tam jeszcze będę :evilbat: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Olcia napisał(a):Maga100 napisał(a):a co to, na wystawach jakaś cisza obowiązuje? :o Olcia, to będę się rozglądać za osóbka wrzeszczącą na dziecko :wink: A mnie rozpoznacie po tym, że....hmmmm, sama nie wiem :hmmmm: , O! że nie będzie ze mną Leona :lol: :lol: no to bedziesz szukac czarnego osobnika czyli mnie i malej chudej zabiedzonej blodyneczki z wielkimi oczyma :lol: tak wlasnie mi ostatnio pani w sklepie powiedziala ze zuzka to taka jakas zabiedzona jest :o no i pewno będzie jeść loda :wink: :lol: :lol: Maga zrób transparent ,, Nie ma ze mną Leona '' napewno zauważa :wink: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga zrób transparent ,, Nie ma ze mną Leona '' napewno zauważa :wink: ale po co? przecież bedą widziały, że go nie ma ze mną :evilbat: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga zrób transparent ,, Nie ma ze mną Leona '' napewno zauważa :wink: ale po co? przecież bedą widziały, że go nie ma ze mną :evilbat: a jak wiecej ludzi będzie bez Leona :-? 8) :lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): a jak wiecej ludzi będzie bez Leona :-? 8) :lol: Alicja, nic nie rozumiesz :roll: Tylko ja będę bez Leona, inni bedą bez innych psów. Przecież to chyba jasne :-? Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): a jak wiecej ludzi będzie bez Leona :-? 8) :lol: Alicja, nic nie rozumiesz :roll: Tylko ja będę bez Leona, inni bedą bez innych psów. Przecież to chyba jasne :-? przy Was to nic nie jest jasne :lol: :lol: szczególnie w piątek wieczór :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):przy Was to nic nie jest jasne :lol: :lol: szczególnie w piątek wieczór :wink: :lol: a pijesz cosik? :wink: dzisiaj to cię chyba synuś nie wyrzuca , co? w koncu jutro nie idzie do szkoły :-? Quote
Recommended Posts