malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 :o no to jest WIELKI!!!! co za sterydy dostaje??? :o Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 malawaszka napisał(a)::o no to jest WIELKI!!!! co za sterydy dostaje??? :oOlcia go podkarmia karmą dla Ruskich :wink: Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a)::o no to jest WIELKI!!!! co za sterydy dostaje??? :oOlcia go podkarmia karmą dla Ruskich :wink: chyba tak bo cos co chwila mniej zarcia jest coraz mniej :lol: Quote
Teklunia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 rany Olcia, co ze wielkoludy :D jak sie wykapie taki i wypanieruje w piaseczku to... wole nie myslec :lol: Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Teklunia napisał(a):rany Olcia, co ze wielkoludy :D jak sie wykapie taki i wypanieruje w piaseczku to... wole nie myslec :lol: poczekamy zobaczymy jak Twoja piekosc obrosnie ile to bedziecie mieli blota i piachu w domciu, nawet jak bedzie sucho :lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a)::o no to jest WIELKI!!!! co za sterydy dostaje??? :oOlcia go podkarmia karmą dla Ruskich :wink: chyba tak bo cos co chwila mniej zarcia jest coraz mniej :lol: no jak żarcia jest mniej coraz mniej to podwójnie mniej więc na bank Kacperek jedzie na suchym :o Quote
Olcia Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a)::o no to jest WIELKI!!!! co za sterydy dostaje??? :oOlcia go podkarmia karmą dla Ruskich :wink: chyba tak bo cos co chwila mniej zarcia jest coraz mniej :lol: no jak żarcia jest mniej coraz mniej to podwójnie mniej więc na bank Kacperek jedzie na suchym :o no nie znowu sie mnie czepiaja :evil: :lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a)::o no to jest WIELKI!!!! co za sterydy dostaje??? :oOlcia go podkarmia karmą dla Ruskich :wink: chyba tak bo cos co chwila mniej zarcia jest coraz mniej :lol: no jak żarcia jest mniej coraz mniej to podwójnie mniej więc na bank Kacperek jedzie na suchym :o no nie znowu sie mnie czepiaja :evil: :lol: tam zaraz czepiaja :wink: a weź jaką czuprynę Kacper będzie miał :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='malawaszka']:o no to jest WIELKI!!!! co za sterydy dostaje??? :oOlcia go podkarmia karmą dla Ruskich :wink: chyba tak bo cos co chwila mniej zarcia jest coraz mniej :lol: no jak żarcia jest mniej coraz mniej to podwójnie mniej więc na bank Kacperek jedzie na suchym :o no nie znowu sie mnie czepiaja :evil: :lol: tam zaraz czepiaja :wink: a weź jaką czuprynę Kacper będzie miał :lol: :lol: no to bedzie nowa rasa żoliborski terier :lol: Quote
Maga100 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Olcia, ty się wybierasz może w sobotę na krajówkę na WAT? Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia, ty się wybierasz może w sobotę na krajówkę na WAT? Ja siem wybieram, ja siem wybieram :angel: :angel: Quote
Olcia Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia, ty się wybierasz może w sobotę na krajówkę na WAT? jak bede w warszawie to pewnie sie przyteleportuje, ale to bede dopiero wiedziec jutro Quote
asher Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Też sie wybieram, pod warunkiem, że bilet nie będzie kosztował 30 zeta :evil: Wie ktoś może ile wyniesie ta przyjemność :question: Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 asher napisał(a): Wie ktoś może ile wyniesie ta przyjemność :question: ZK jest czynne do 18,00 :evil: nie zdązyłam zadzwonić :roll: I prosze dzisiaj do mnie nie telefonowac na komórkę bo ja jestem w domu a komórka w pracy nadgodziny łapie :lol: Quote
Maga100 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 kurcze no, no to weźmy się jakoś spotkajmy, umówmy :-? Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Maga100 napisał(a):kurcze no, no to weźmy się jakoś spotkajmy, umówmy :-? Maga mnie od jakiejś 10-10,30 znajdziesz przy ringu dogów - ring nr I podobno Na pewno będzie też Korona 8) Quote
Maga100 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 PIKA napisał(a):Maga mnie od jakiejś 10-10,30 znajdziesz przy ringu dogów - ring nr I podobno Na pewno będzie też Korona 8) boszszsze, o takim świcie ja mam byc już na miejscu? :o nie wiem jak wygląda Korona :-? jak mam cię rozpoznać, skoro bedziesz bez zabandażowanej Piki :-? gdzie będzie konkretnie ta wystawa, WAT duzy jest :( ratunku! Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Maga100'] jak mam cię rozpoznać, skoro bedziesz bez zabandażowanej Piki :-? Sama siebie mam bandazowac ? :o [quote name='Maga100'] gdzie będzie konkretnie ta wystawa, WAT duzy jest :( ratunku! Ośrodek Szkoleniowo-Sportowy Wojskowej Akademii Technicznej, Warszawa, ul. Kartezjusza 1, czyli po prostu na Stadionie WAT-u Maga nie musisz być bladym świtem, ale od 10 zaczyna się wystawa i na tym ringu dogi wchodza jako pierwsze, więc ja jadę na 10 - 10,30 :wink: Quote
Maga100 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='PIKA'] jak mam cię rozpoznać, skoro bedziesz bez zabandażowanej Piki :-? Sama siebie mam bandazowac ? :o kurcze, nie piję więcej :lol: ofkors, miało być Saby jak mam cię rozpoznac, bedziesz jakaś charakterystyczna? Ośrodek Szkoleniowo-Sportowy Wojskowej Akademii Technicznej, Warszawa, ul. Kartezjusza 1, czyli po prostu na Stadionie WAT-u Maga nie musisz być bladym świtem, ale od 10 zaczyna się wystawa i na tym ringu dogi wchodza jako pierwsze, więc ja jadę na 10 - 10,30 :wink: ale potem jeszcze będziesz? Quote
PIKA Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Maga100'] [quote name='PIKA'] jak mam cię rozpoznać, skoro bedziesz bez zabandażowanej Piki :-? Sama siebie mam bandazowac ? :o kurcze, nie piję więcej :lol: ofkors, miało być Saby jak mam cię rozpoznac, bedziesz jakaś charakterystyczna? A podobno wiesz jak wyglądam :evilbat: Mialas mnie zza winkla obserwowac I faktycznie nie pij juz więcej, bo Ci nawet cytowanie nie wychodzi :lol: [quote name='Maga100']ale potem jeszcze będziesz? No na pewno :lol: zanim żólte wejdą to troszkę czasu minie :lol: I jescze musze zaliczyć naleśniki francuskie, więc na pewno pobędę :lol: A tak w ogóle to masz mój telefon i nie marudź 0691 666 805 Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 PIKA napisał(a): I faktycznie nie pij juz więcej, bo Ci nawet cytowanie nie wychodzi :lol: no i tu nie trafiłaś, bo akurat specjalnie tak zacytowała, żeby nie było za bardzo rozwlekle :P Oczywiscie, że obserwowałam cię zza winkla, ale nie wiem czy cię zauważę w kłębiącym się tłumie :lol: Ja postaram się zjechać na ok. 11.00 i jak cię nie znajdę tak po prostu, to bede wydzwaniać. Jeszcze miałam się z Justi od leonów umówić, ale gdzieś zniknęła :-? Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 ja bede z malym potworkiem zuzka, pewnie po 10 sie pojawimy, bo o 10 mam zuzke zabrac z zoliborza Quote
Maga100 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Olcia napisał(a):ja bede z malym potworkiem zuzka, pewnie po 10 sie pojawimy, bo o 10 mam zuzke zabrac z zoliborza chciałam się najpierw zapytać czy ją wystawiasz, ale potem coś mnie tknęło, że to chyba nie pies? :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):ja bede z malym potworkiem zuzka, pewnie po 10 sie pojawimy, bo o 10 mam zuzke zabrac z zoliborza chciałam się najpierw zapytać czy ją wystawiasz, ale potem coś mnie tknęło, że to chyba nie pies? :hmmmm: Maga , :lol: to nie ta wystawa :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a):ja bede z malym potworkiem zuzka, pewnie po 10 sie pojawimy, bo o 10 mam zuzke zabrac z zoliborza chciałam się najpierw zapytać czy ją wystawiasz, ale potem coś mnie tknęło, że to chyba nie pies? :hmmmm: haha tak wsyatwiam zuzke z niej dobra modelka jest wiec napewno by wygrala, bedziemy pewnie przy ringu 5 kolo 11.30, a pozniej pewnie bedziemy sie szwedac, bo zuzka bedzie napotkanym przechodniom opowiadac ktory to wujek nadusia, a ktora to ciocia greci, tak jak bylo w legionowie :lol: Quote
Recommended Posts