Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 burak jeden i tyle :lol: :lol: :lol: ale za to grecia i nadis od wujka dostaly nowe reczniczki :lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Olcia napisał(a):burak jeden i tyle :lol: :lol: :lol: ale za to grecia i nadis od wujka dostaly nowe reczniczki :lol:dobry wujek :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 i jeszcze jedno :lol: czołg dowodny :lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Olcia napisał(a): Maga to wlasnie jest takie miejsce ze nie duzo osob bylo, z czego ja sie cieszylam, wieczorem nikt do namiotu nie podszedl :lol: , nadus tylko raz pana w wody wyciagnal za reke, na co moi znajomi prawie hurem krzykneli zeby sie nie bal, bo to specjalnie szkolony pies do ratowania ludzi z wody i facet juz sie za bardzo nie pienil :lol: hahahaha, rusek ratownik, pomyślałby kto :lol: :lol: czy ta rzeka to może Wkra? Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Olcia']i jeszcze jedno :lol: czołg dowodny :lol: ruska amfibia 8) :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): Maga to wlasnie jest takie miejsce ze nie duzo osob bylo, z czego ja sie cieszylam, wieczorem nikt do namiotu nie podszedl :lol: , nadus tylko raz pana w wody wyciagnal za reke, na co moi znajomi prawie hurem krzykneli zeby sie nie bal, bo to specjalnie szkolony pies do ratowania ludzi z wody i facet juz sie za bardzo nie pienil :lol: hahahaha, rusek ratownik, pomyślałby kto :lol: :lol: czy ta rzeka to może Wkra? no no przecie w tworzeniu ruska , niufek, tez mial udzial :) a rzeka to narew Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']i jeszcze jedno :lol: czołg dowodny :lol: ruska amfibia 8) :lol: :lol: :lol: :lol: rany a ja mam tyle piachu w gaciach jeszcze ze nie wiem czy uda mi sie wszystko wytrzepac :o Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']i jeszcze jedno :lol: czołg dowodny :lol: ruska amfibia 8) :lol: :lol: :lol: :lol: rany a ja mam tyle piachu w gaciach jeszcze ze nie wiem czy uda mi sie wszystko wytrzepac :o czyli historia lubi się powtarzać :lol: :lol: bo coś juz kiedys było o piasku w gaciach / :wink: 8) / Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A bo w okolivcach Pomiechówka jest też Wkra i też podobnie wygląda, ale nad nią zawsze dzikie wrzaskliwe tłumy. a gacie trzeba zmienic 8) Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):A bo w okolivcach Pomiechówka jest też Wkra i też podobnie wygląda, ale nad nią zawsze dzikie wrzaskliwe tłumy. a gacie trzeba zmienic 8) e tam dobrze się wytrzepie to się wykruszy 8) :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Olcia napisał(a): nadir chyba poszedl w ciotke sabe, bo w wodzie normalnie schizy dostawal A to dobrze :D ,Olcia napisał(a): raz mi juz stracha narobil ze sie utopil, bo cos za dlugo jak dla mnie ten pusty leb pod woda trzymal:) :lol: to już nie pusty ... pełen wody :lol: Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 jesli bedzie pogoda za tydzien tez pewnie pojedziemy ale musze gdzies znalesc takie wkretaki w ziemie, jak dla krow, bo na tych dla psow byly przywiozane, to razem ze smycza i wkretakami w wodzie siedzialy i nadus stwierdzil ze akurat w tym momencie trzeba sie do panci przytulic a najlepiej na plecy wlesc, ciekawe jak dlugo bede miala slady :o Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Olcia, bo te psie wkrętaki, krowie zresztą też, wbite w piach g... dają :lol: Do nich musi być twarde podłoże :lol: A po co je przywiązujesz? Niech pływają z Tobą :roll: Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 [quote name='PIKA']Olcia, bo te psie wkrętaki, krowie zresztą też, wbite w piach g... dają :lol: Do nich musi być twarde podłoże :lol: A po co je przywiązujesz? Niech pływają z Tobą :roll: Pika plecow nie czuje, bo nadir mial najlepsza zabawe na plecy wlazic, a mino ze w wodzie sie ciezaru nie czuje,a plecy podrapane mam jakby mi conajmniej kota ktos na plecy rzucil:), , a po drugie z nim poplywac nie moge bo za reke na brzeg wyciaga :evil: Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 To, że drapie to normalne, psy jak pływają rozcapirzają palce, wiem coś o tym :roll: Olcia napisał(a): , a po drugie z nim poplywac nie moge bo za reke na brzeg wyciaga :evil: :o niufa masz? :o Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 PIKA napisał(a):To, że drapie to normalne, psy jak pływają rozcapirzają palce, wiem coś o tym :roll: Olcia napisał(a): , a po drugie z nim poplywac nie moge bo za reke na brzeg wyciaga :evil: :o niufa masz? :o ja od poczatku mowilam ze nadi to taki jakis inny jest :D ja chyba zaraz odszukam jego papiery i zobacze co za potwora mi wcisneli :D sw. pamieci baksio tez nie dal nikomu sie spokojnie pokapac nadi pierwszy raz dopiero plywal ze mna mam nadzieje ze sie przyzwyczai do tego ze zobaczy ze nic sie nie dzieje zlego, greta tez miala takie odruchy jak byla mlodziutka, ale po przeplynieciu 3 dlugosci jeziora dala sobie spokoj i poszla spac na brzeg :D Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Mów mu że nie wolno, fe czy coś tam Ja mialam to samo z Sabą, a co gorsza gwiazda próbowała tez ratowac obcych :o a ten jej chwyt zębami boli, oj boli :-? Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Leon też uwielbia mnie i innym kapiącym wskakiwać na plecy :lol: , jak płyniemy razem, to musze go odsuwać jedna reką i w efekcie wygląda to tak, jakbyśmy się razem kotłowali w wodzie i bardzo męczyli :lol: Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 PIKA napisał(a):Mów mu że nie wolno, fe czy coś tam Ja mialam to samo z Sabą, a co gorsza gwiazda próbowała tez ratowac obcych :o a ten jej chwyt zębami boli, oj boli :-? no wlasnie nadir ratowal jakiegos faceta, i zanim ja sie zorientowalam o co chodzi , to slyszalam tylko pan sie go nie boi on tresowany do ratowania ludzi :lol: wczoraj to byla tragedia, jak sama poszlam do wody, wyl jakby go ze skory obrywali, a dzisiaj juz lepiej siedzial tylko i sie nerwowo patrzyl co sie dzieje Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Maga100 napisał(a):Leon też uwielbia mnie i innym kapiącym wskakiwać na plecy :lol: wskakiwanie na plecy to pryszcz, poczekaj jak Cię za reke zębami złapie :-? :lol: Olcia napisał(a): no wlasnie nadir ratowal jakiegos faceta, i zanim ja sie zorientowalam o co chodzi , to slyszalam tylko pan sie go nie boi on tresowany do ratowania ludzi :lol: :lol: :lol: a kto taki pomysłowy? :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):Leon też uwielbia mnie i innym kapiącym wskakiwać na plecy :lol: wskakiwanie na plecy to pryszcz, poczekaj jak Cię za reke zębami złapie :-? :lol: Olcia napisał(a): no wlasnie nadir ratowal jakiegos faceta, i zanim ja sie zorientowalam o co chodzi , to slyszalam tylko pan sie go nie boi on tresowany do ratowania ludzi :lol: :lol: :lol: a kto taki pomysłowy? :lol: :lol: glownym pomyslowawca cos mi sie zdaje ze tzw. wspolwlasciciel nadira byl :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 a taka mine zrobil Kacper jak zobaczyl grecie :lol: ciekawa jestem czy on juz cos rozumie, bo jak ja widzi to najpierw robi glupie miny a pozniej sie do niej caly czas cieszy :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Olcia']a taka mine zrobil Kacper jak zobaczyl grecie :lol: ciekawa jestem czy on juz cos rozumie, bo jak ja widzi to najpierw robi glupie miny a pozniej sie do niej caly czas cieszy :lol:o ranyśku ale Kacprowaty urósł :o Kiedy leonek dla bratanka :-? :wink: Quote
PIKA Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Olcia']a taka mine zrobil Kacper jak zobaczyl grecie :lol: ciekawa jestem czy on juz cos rozumie, bo jak ja widzi to najpierw robi glupie miny a pozniej sie do niej caly czas cieszy :lol: Nie wiem, czy rozumie, ale na pewno się cieszy, ze ma takiego fajnego, żywego pluszka, którym się pobawić może :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 ciekawa jestem co taki dzieciaczek sobie mysli :o Ala z niego sie potwor robi on juz wazy prawie 9 kg, nikt nie wierzy ze on wczesniak :lol: Quote
Recommended Posts