Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Agga napisał(a):
A psy sie w domu kapie :lol:

:o a od kiedy? :o

Olcia, gdzie się tak pluskaliście? :D
Super :klacz:

bylismy miedzy pomoechowkiem a jachranka, na takim niby polu namiotowym, super miejsce

Posted

Olcia napisał(a):
bylismy miedzy pomoechowkiem a jachranka, na takim niby polu namiotowym, super miejsce

a my bylismy dzisiaj na takim jeziorkiem za Łomiankami i nawet był jakieś rusek :o , ale Saba bardziej zajęta była wodą i moczeniem tyłka, więc go chyba nawet nie zauważyła :o

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
BO TEN TYP 'ZA PŁOTKIEM' JUŻ TAK MA!!!NO NIE POGADASZ ZA NIC :D

nadir w koncu tylko raz zrobil "chał" i kolega z za siatki uciekl :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):

a my bylismy dzisiaj na takim jeziorkiem za Łomiankami i nawet był jakieś rusek :o , ale Saba bardziej zajęta była wodą i moczeniem tyłka, więc go chyba nawet nie zauważyła :o

nadir chyba poszedl w ciotke sabe, bo w wodzie normalnie schizy dostawal sila go dzisiaj do samochodu zapakowalam jak wyjezdzalismy, raz mi juz stracha narobil ze sie utopil, bo cos za dlugo jak dla mnie ten pusty leb pod woda trzymal:)

Posted

Czy jak weszliście na tą plażę to ludzie w popłochu uciekli? Bo ja pierwsze widzę, zeby w okolicach Warszawy nad wodą w weekend nie było kłębiącego się tłumu z bachorami, grillami, parasolami, wrzaskami :-?

Posted

Olcia , a piasek z gaci wytrzepałas :lol: :lol: :lol:
Ruska mafia szczęśliwa że mamcia zabrała nad rzeczkę 8) a Sebie to się dziwię ze nie chiał psiakom dać buzi :evil: :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
Czy jak weszliście na tą plażę to ludzie w popłochu uciekli? Bo ja pierwsze widzę, zeby w okolicach Warszawy nad wodą w weekend nie było kłębiącego się tłumu z bachorami, grillami, parasolami, wrzaskami :-?

Maga to wlasnie jest takie miejsce ze nie duzo osob bylo, z czego ja sie cieszylam, wieczorem nikt do namiotu nie podszedl :lol: , nadus tylko raz pana w wody wyciagnal za reke, na co moi znajomi prawie hurem krzykneli zeby sie nie bal, bo to specjalnie szkolony pies do ratowania ludzi z wody i facet juz sie za bardzo nie pienil :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ruska mafia szczęśliwa że mamcia zabrała nad rzeczkę 8) a Sebie to się dziwię ze nie chiał psiakom dać buzi :evil: :wink:

daj spokoj nawet nie pytaj jaka awantura byla ze do samochodu Seba ich nie wezmie :lol: , bo one takie czyste

Posted

Olcia napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):

daj spokoj nawet nie pytaj jaka awantura byla ze do samochodu Seba ich nie wezmie :lol: , bo one takie czyste
to nie mógł Seba piechotą isć a nie jeszcze do piachu pianę trzepie :lol: :lol: :lol: