anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):jutro zdam relacje będziesz w stanie??? :o Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):jutro zdam relacje będziesz w stanie??? :o ciiiiiiiiiiii ale nie :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):jutro zdam relacje będziesz w stanie??? :o ciiiiiiiiiiii ale nie :lol: no właśnie bo mi się zdaje,że bedziesz pod wrażeniem... :wink: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):jutro zdam relacje będziesz w stanie??? :o ciiiiiiiiiiii ale nie :lol: no właśnie bo mi się zdaje,że bedziesz pod wrażeniem... :wink: tylkoe jeszcze ciekawa jestem czego wrazeniem, bo to bedzie pewnie niespodzianka i jak wzykle bardzo sie zdziwie :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 tylkoe jeszcze ciekawa jestem czego wrazeniem, bo to bedzie pewnie niespodzianka i jak wzykle bardzo sie zdziwie ooo to musisz być w stanie to ujawnić... :o Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 nie ma sprawy powiem wszystko przeciez procz nas nikto tego nie czyta :lol: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):nie ma sprawy powiem wszystko przeciez procz nas nikto tego nie czyta :lol: nie czyta,nie widzi,nie wnika... :wink: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :bigcool: :bigcool: :megagrin: hehe a po jakiemu ty piszesz??? :o Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 a byl w jakiejs kreskowce dla dzieci wlasnie taki tajnos agentos Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):a byl w jakiejs kreskowce dla dzieci wlasnie taki tajnos agentos a może to jakiś hiszpanos???? :evilbat: Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda']A może Killer? :ylsuper: Adda Olcia napisala,że to kreskówka dla dzieci :megagrin: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 to bylo albo w johnym bravo albo w blizniakach crump Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):to bylo albo w johnym bravo albo w blizniakach crump ale ja tego nie oglądam... :bigcry: i nie kumam :megagrin: ale to nieważne,czekam na wrażenia... :smokin: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Aniu polecam, bajki niby dla dzieci ale teksty niesamowite, i napewno niektore nie dla dzieci:) Quote
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):Aniu polecam, bajki niby dla dzieci ale teksty niesamowite, i napewno niektore nie dla dzieci:) sąsiad czasem ogląda i na imprezkach podsuwa jakieś teksty... :tard: jesssssu mariiia zlewka niezła... :o :wink: ale co ty tu jeszcze robisz????już po kręglach??? :evilbat: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 siedze przed kompem juz gotowa do wyjscia i czekam az przyjada po mnie, Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Olcia napisał(a):siedze przed kompem juz gotowa do wyjscia i czekam az przyjada po mnie, O mamo, a mi się właśnie oczy zamykają same... Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 to poczkaj chwile zaraz wrzuce zdjecia jak zdarze Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Też bym się wstydziła, jakby mnie tak ogolili :roll: Quote
Olcia Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 ale to greta jest na lyso:) nadi jest ladnie zrobiony Quote
Recommended Posts