Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dupa dupa nie spać tylko nie mam kompa w domu bo kur...... matrycę szlak trafił:(:(, a myślałam że limit strat w komputerach wyczerpałam i jeśli mój kochany brat czegoś nie wymyśli to zostaje bez kompa do nie wiem kiedy:(

Posted

jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia może coś będę już miała, dobrze że mam chociaż neta w pracy, ale powiem jedno w domu wcale kompa mi nie brakuje i mam więcej czasu na wszystko.
Muszę się Wam pochwalić:) wczoraj kupiliśmy pierwsze prawdziwe buty, bo Alan już chodzi i cwaniak trzyma się tylko za jedną rękę, wrażenia niesamowite, ale za to grecie odwaliło i warczy na Alana

Posted

[quote name='Olcia']jak dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia może coś będę już miała, dobrze że mam chociaż neta w pracy, ale powiem jedno w domu wcale kompa mi nie brakuje i mam więcej czasu na wszystko.
Muszę się Wam pochwalić:) wczoraj kupiliśmy pierwsze prawdziwe buty, bo Alan już chodzi i cwaniak trzyma się tylko za jedną rękę, wrażenia niesamowite, ale za to grecie odwaliło i warczy na Alana

ale masz wesoło ...to teraz kręgosłup zrobi pac;) od prowadzania Alana

fe ...niedobra Greta

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Olcia']ech na razie póki nie odzyskam kompa zdjęć nie będzie bo w pracy mam poblokowane wejścia usb:(

toż to mobbing hahaha

Posted

Olcia napisał(a):
a piątkowy wieczór spędzam w pracy:):)
i nie mam gg:( też zakaz od wczoraj jakaś paranoja:)

ja już mówiłam co to jest :P

Posted

a wiecie co odkąd nie mam gg, mam wszystko zrobione na czas:) i nic mi zostaje do zrobienia na drugi dzień :)
a pracy nie zmienię bo kto by Wam zabierał kasę z konta jak płacicie kartami:):):)

Posted

Olcia napisał(a):
a wiecie co odkąd nie mam gg, mam wszystko zrobione na czas:) i nic mi zostaje do zrobienia na drugi dzień :)
a pracy nie zmienię bo kto by Wam zabierał kasę z konta jak płacicie kartami:):):)

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo to TY TY TY możesz oszczędzić moją kartę BŁAGAM

Posted

[quote name='Olcia']a wiecie co odkąd nie mam gg, mam wszystko zrobione na czas:) i nic mi zostaje do zrobienia na drugi dzień :)

mogłabyś po znajomości nie ściągać kasy z mojego konta :roll:

Posted

a ne możesz mojej karty chociaż raz na jakis czas omijać tak wiesz nie zauwazać niby..............................żeb ci było latwiej karta niebieska za kazdym razem jęczy jak z niej korzystam hahaha taka wychudzona hahhaa

Posted

dbsst napisał(a):
a ne możesz mojej karty chociaż raz na jakis czas omijać tak wiesz nie zauwazać niby..............................żeb ci było latwiej karta niebieska za kazdym razem jęczy jak z niej korzystam hahaha taka wychudzona hahhaa

:roflt::roflt: