Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Olcia napisał(a): o matyldo ale pyszczydło :o :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Fotki OK Witamy wśród żywych :wink: cos Ty Ala, do swiata zywych to mi brakuje troche :evil: no tak wizyty w Rybniku 8) :wink: :oops: :oops: :oops: Quote
Olcia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a):O Olcia fajnie, ze jesteś :angel: :angel: Powiedz Ty mnie kobito, co mam zrobić, bo se herbatkę z soczkiem malinowym na klawiaturę wylałam :oops: i niektóre klawisze cięzko chodzą :oops: rozbierz klawiature i wyczysc klawisze i w sroku, a pozniej zlozyc spowrotem , tylko literek nie pomyl :lol: Quote
Olcia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a): o matyldo ale pyszczydło :o :lol: :lol: :lol: akurat leciala panci buzi dac :lol: Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a): o matyldo ale pyszczydło :o :lol: :lol: :lol: akurat leciala panci buzi dac :lol: a dała :roll: Quote
Olcia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a): o matyldo ale pyszczydło :o :lol: :lol: :lol: akurat leciala panci buzi dac :lol: a dała :roll: a pewnie ze dala, a pozniej do obiadu dodatek miala w formie piachu :lol: Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):O Olcia fajnie, ze jesteś :angel: :angel: Powiedz Ty mnie kobito, co mam zrobić, bo se herbatkę z soczkiem malinowym na klawiaturę wylałam :oops: i niektóre klawisze cięzko chodzą :oops: rozbierz klawiature i wyczysc klawisze i w sroku, a pozniej zlozyc spowrotem , tylko literek nie pomyl :lol: :o a jak to wyjme to nic nie polamie ? :o Olcia napisał(a): a pewnie ze dala, a pozniej do obiadu dodatek miala w formie piachu :lol: a to jakiś specjalny sposób na czyszczenie zabków? :lol: Quote
Olcia Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 tak to taka nowa metoda, malo znana jeszcze, ale podobno rewelacyjna :D Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):a teraz po nosku ależ morda rozanielona :D a jaka paszcza wielka :o Quote
agabass Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 ach te twoje słodkie ruski ja też mam jednego w domu ruskiego, ale nie pieroga tylko baska Dablionka Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 agabass napisał(a):ach te twoje słodkie ruski ja też mam jednego w domu ruskiego, ale nie pieroga tylko baska Dablionka pierogi to tylko w podwojnej porcji daja taka satysfakcje :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Camara napisał(a):Olcia napisał(a):a teraz po nosku ależ morda rozanielona :D a jaka paszcza wielka :o no cos Ty :o paszczulka malutka, taka do calowania :lol: Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):Camara napisał(a):Olcia napisał(a):a teraz po nosku ależ morda rozanielona :D a jaka paszcza wielka :o no cos Ty :o paszczulka malutka, taka do calowania :lol: że do całowania... nie przecze :P ale że malutka :hmmmm: a tak w ogóle to czyja ta paszczulka???? ja obstawiam, że Nadusia? zgadłam? Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Camara, a co ty się tak dziwisz ruskim paszczom? No nie powiesz mi, że twoje białe misie mniejsze mają :o :lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Camara napisał(a):Olcia napisał(a):Camara napisał(a):Olcia napisał(a):a teraz po nosku ależ morda rozanielona :D a jaka paszcza wielka :o no cos Ty :o paszczulka malutka, taka do calowania :lol: że do całowania... nie przecze :P ale że malutka :hmmmm: a tak w ogóle to czyja ta paszczulka???? ja obstawiam, że Nadusia? zgadłam? hmmm Grecia miała upiaszczoną 8) no to chyba na fakcie Nadus :wink: Quote
Camara Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):Camara, a co ty się tak dziwisz ruskim paszczom? No nie powiesz mi, że twoje białe misie mniejsze mają :o :lol: :stupid: czy ja wiem... ta ruska paszczula już wyglądaja jak otwarta paszcza hipopotama a do tego czarny (optycznie) wyszczupla czyli to co widze należy jeszcze urealnić i wychodzi mi.... :shock: Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A ja rozkręcilam klawiature i mi się rozsypała :o I teraz nie wiem, co do czego :o Dobrze, ze mam druga :roll: bo tamtą bede tydzień składac :roll: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PIKA napisał(a):A ja rozkręcilam klawiature i mi się rozsypała :o I teraz nie wiem, co do czego :o Dobrze, ze mam druga :roll: bo tamtą bede tydzień składac :roll: to poukładaj wg tej drugiej 8) Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PIKA, ty sie ciesz!!! Ja mam laptopa. Ciekawe co by było, jakbym wpadła na pomysł, żeby go rozkręcić :o Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asher napisał(a):PIKA, ty sie ciesz!!! Ja mam laptopa. Ciekawe co by było, jakbym wpadła na pomysł, żeby go rozkręcić :o :smhair2: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):A ja rozkręcilam klawiature i mi się rozsypała :o I teraz nie wiem, co do czego :o Dobrze, ze mam druga :roll: bo tamtą bede tydzień składac :roll: to poukładaj wg tej drugiej 8) a jak ? :o Ta klawiatura jest "z klawiszami do bajerów" i mi jeden taki klawisz gdzies wsiunkł :evil: i latam na czworakach z nosem w dywanie i go od 30 minut zmaleźć nie mogę :evil: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):A ja rozkręcilam klawiature i mi się rozsypała :o I teraz nie wiem, co do czego :o Dobrze, ze mam druga :roll: bo tamtą bede tydzień składac :roll: to poukładaj wg tej drugiej 8) a jak ? :o Ta klawiatura jest "z klawiszami do bajerów" i mi jeden taki klawisz gdzies wsiunkł :evil: i latam na czworakach z nosem w dywanie i go od 30 minut zmaleźć nie mogę :evil: no to jak podesłać szkiełka :roll: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):A ja rozkręcilam klawiature i mi się rozsypała :o I teraz nie wiem, co do czego :o Dobrze, ze mam druga :roll: bo tamtą bede tydzień składac :roll: to poukładaj wg tej drugiej 8) a jak ? :o Ta klawiatura jest "z klawiszami do bajerów" i mi jeden taki klawisz gdzies wsiunkł :evil: i latam na czworakach z nosem w dywanie i go od 30 minut zmaleźć nie mogę :evil: a zapomnialam Ci pwiedziec zebys wszystkie guziki najlepiej do miski wrzucila to sie nie pogubia :oops: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 a ta malutenka paszczulka to nadusia :lol: Quote
Recommended Posts