PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):Pika nie ma problemu zaraz pakuje manatki i wynosze sie na bielany szykuj wycieraczke dla cioci Oli :lol: A po co wycieraczka :D Ja mam jeden pokój wolny :lol: o to az taka dobra bedziesz ze pokoj mi odstapisz????? a czemu nie :lol: Nudzić nam się nie będzie na pewno :lol: szczególnie jak ruskie tez zamieszkają :roll: Quote
Maga100 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a): szczególnie jak ruskie tez zamieszkają :roll: hm, a co Saba na to? 8) Quote
PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): szczególnie jak ruskie tez zamieszkają :roll: hm, a co Saba na to? 8) No przeciez napisalam, :roll: Domyśl sie :evilbat: Nudzić nam się nie będzie na pewno szczególnie jak ruskie tez zamieszkają Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): szczególnie jak ruskie tez zamieszkają :roll: hm, a co Saba na to? 8) No przeciez napisalam, :roll: Domyśl sie :evilbat: Nudzić nam się nie będzie na pewno szczególnie jak ruskie tez zamieszkają no to będzie rozrywka w pełnym tego słowa znaczeniu :wink: :lol: Quote
Olcia Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 no co wy przecie na polach sie nie zjadly a widzialy sie pare razy :o Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Olcia napisał(a):no co wy przecie na polach sie nie zjadly a widzialy sie pare razy :o miałam na myśli rozrywane sprzęty :wink: :lol: Quote
PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Olcia napisał(a):no co wy przecie na polach sie nie zjadly a widzialy sie pare razy :o Bo Pola są wspólne a chaupa to prywatna jest :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a): miałam na myśli rozrywane sprzęty :wink: :lol: :o a Ty psa jako sprzęt traktujesz? :o Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):no co wy przecie na polach sie nie zjadly a widzialy sie pare razy :o Bo Pla są wspólne a chaupa to prywatna jest :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a): miałam na myśli rozrywane sprzęty :wink: :lol: :o a Ty psa jako sprzęt traktujesz? :o PIKA Twoje sprzęty domowe :evilbat: Olcia już sporo na straty spisała :wink: / nawet buciki :wink: / Quote
PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):no co wy przecie na polach sie nie zjadly a widzialy sie pare razy :o Bo Pla są wspólne a chaupa to prywatna jest :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a): miałam na myśli rozrywane sprzęty :wink: :lol: :o a Ty psa jako sprzęt traktujesz? :o PIKA Twoje sprzęty domowe :evilbat: Olcia już sporo na straty spisała :wink: / nawet buciki :wink: / Co Ty nic nie dotkną :lol: Moja im się ruszyć nie pzowoli :lol: jak w ogóle wejdą :lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):no co wy przecie na polach sie nie zjadly a widzialy sie pare razy :o Bo Pla są wspólne a chaupa to prywatna jest :evilbat: Alicjarydzewska napisał(a): miałam na myśli rozrywane sprzęty :wink: :lol: :o a Ty psa jako sprzęt traktujesz? :o PIKA Twoje sprzęty domowe :evilbat: Olcia już sporo na straty spisała :wink: / nawet buciki :wink: / Co Ty nic nie dotkną :lol: Moja im się ruszyć nie pzowoli :lol: jak w ogóle wejdą :lol: czyli Saba hołduje zasadzie ,, Gość w dom c... wie po co '' :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): czyli Saba hołduje zasadzie ,, Gość w dom c... wie po co '' :oops: :lol: :lol: :lol: dokladnie :lol: ale to się tyczy tylko gości czterołapnych :lol: Quote
Maga100 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 PIKA napisał(a): jak w ogóle wejdą :lol: to jak już je będziesz wprowadzać, to zadzwon po mnie :lol: Chciałabym to zobaczyć :lol: z daleka :roll: Alicjarydzewska napisał(a): ,, Gość w dom c... wie po co '' :oops: :lol: :lol: :lol: Alicja :o :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a): jak w ogóle wejdą :lol: to jak już je będziesz wprowadzać, to zadzwon po mnie :lol: Chciałabym to zobaczyć :lol: z daleka :roll: Alicjarydzewska napisał(a): ,, Gość w dom c... wie po co '' :oops: :lol: :lol: :lol: Alicja :o :lol: :lol: :lol: :lol: Maga co ci się stało z oczami :-? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga co ci się stało z oczami :-? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wylazły mi z orbit :-? chyba do Garncarza muszę 8) Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga co ci się stało z oczami :-? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wylazły mi z orbit :-? chyba do Garncarza muszę 8) :roflt: :roflt: :roflt: no to sie na dobre ubawiłam :lol: / a ja myślałam , że masz problemy z wytrzeszczem z powodu tarczycy :-? :wink: / Quote
Maga100 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 tarczyca mi obca 8) a tobie syn pozwolił o tej godzinie ? :o (no znowu wylazły :-? ) Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Maga100 napisał(a):tarczyca mi obca 8) a tobie syn pozwolił o tej godzinie ? :o (no znowu wylazły :-? ) :lol: :lol: :lol: Kuba sobie załatwił zapalenie oskrzeli :evilbat: i jeszcze mnie nie wygonił bo się teraz kąpie , no a jutro nie musi wcześnie wstawać :-? Quote
Olcia Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 a ja w dordze do mafii wstapilam na brodno wiec oto pare foteckow :lol: i poszla spac Quote
Olcia Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 chec pomocy babci przy obieraniu gruszek, nadi przyplacil przypalonym mosem od papierosa:) Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 :o no wiesz pozwalasz Nadusiowi palić papierosy :-? Quote
Olcia Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o no wiesz pozwalasz Nadusiowi palić papierosy :-? poszedl w babcie, dziadka i pancie :oops: Quote
Alicja Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o no wiesz pozwalasz Nadusiowi palić papierosy :-? poszedl w babcie, dziadka i pancie :oops: dobrze że chociaż Grecia porzadna :wink: :lol: Quote
Olcia Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o no wiesz pozwalasz Nadusiowi palić papierosy :-? poszedl w babcie, dziadka i pancie :oops: dobrze że chociaż Grecia porzadna :wink: :lol: ta bo ona dba o cere :lol: Quote
Recommended Posts