Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):ciekawa jestem co taki dzieciaczek sobie mysli :o Ala z niego sie potwor robi on juz wazy prawie 9 kg, nikt nie wierzy ze on wczesniak :lol:ło matyldo drżyjcie czarnuszki :roll: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):ciekawa jestem co taki dzieciaczek sobie mysli :o Ala z niego sie potwor robi on juz wazy prawie 9 kg, nikt nie wierzy ze on wczesniak :lol:ło matyldo drżyjcie czarnuszki :roll: greta dla kacpra jest ok, ale nadira trzeba trzymac dalej, bo koniecznie chce mu dac buzi i podac lape, co to pierwsze dalo by sie przezyc, to podanie lapy kacprowi, mogloby byc lekkim zagrozeniem :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):ciekawa jestem co taki dzieciaczek sobie mysli :o Ala z niego sie potwor robi on juz wazy prawie 9 kg, nikt nie wierzy ze on wczesniak :lol:ło matyldo drżyjcie czarnuszki :roll: greta dla kacpra jest ok, ale nadira trzeba trzymac dalej, bo koniecznie chce mu dac buzi i podac lape, co to pierwsze dalo by sie przezyc, to podanie lapy kacprowi, mogloby byc lekkim zagrozeniem :lol:a zagrożenie ze strony Kacpra :-? :lol: :lol: :lol: Olcia jak plecki :-? Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): zagrożenie ze strony Kacpra :-? :lol: :lol: :lol: Olcia jak plecki :-? poczekamy zobaczymy jak kacper odrosnie, gdzie greta bedzie sie chowac :lol: a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): zagrożenie ze strony Kacpra :-? :lol: :lol: :lol: Olcia jak plecki :-? poczekamy zobaczymy jak kacper odrosnie, gdzie greta bedzie sie chowac :lol: a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete najwyżej Kacper pójdzie do kojca :wink: oj bidne plecki , bidne / Kuba miał ostatnio podrapane bo Ozzy przez niego przeskakiwał i ostatni raz skoczył jak Kuba wstawał , fajnie wyglądał ale się wygoiło :lol: / Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): zagrożenie ze strony Kacpra :-? :lol: :lol: :lol: Olcia jak plecki :-? poczekamy zobaczymy jak kacper odrosnie, gdzie greta bedzie sie chowac :lol: a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete najwyżej Kacper pójdzie do kojca :wink: oj bidne plecki , bidne / Kuba miał ostatnio podrapane bo Ozzy przez niego przeskakiwał i ostatni raz skoczył jak Kuba wstawał , fajnie wyglądał ale się wygoiło :lol: / Ala ja juz wiem jak wygladaja plecki podrapane w podstawowce pobilysmy sie z dziewczyna z klasy, ja mialam cale plecy podrapane od jej pierwsionkow a moja psiapsiula agniecha pol wlosow z glowy wyrwane :lol: Quote
PIKA Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Kuba miał ostatnio podrapane bo Ozzy przez niego przeskakiwał i ostatni raz skoczył jak Kuba wstawał , fajnie wyglądał ale się wygoiło :lol: / A to na pewno ozzi mu podrapał? 8) Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): zagrożenie ze strony Kacpra :-? :lol: :lol: :lol: Olcia jak plecki :-? poczekamy zobaczymy jak kacper odrosnie, gdzie greta bedzie sie chowac :lol: a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete najwyżej Kacper pójdzie do kojca :wink: oj bidne plecki , bidne / Kuba miał ostatnio podrapane bo Ozzy przez niego przeskakiwał i ostatni raz skoczył jak Kuba wstawał , fajnie wyglądał ale się wygoiło :lol: / Ala ja juz wiem jak wygladaja plecki podrapane w podstawowce pobilysmy sie z dziewczyna z klasy, ja mialam cale plecy podrapane od jej pierwsionkow a moja psiapsiula agniecha pol wlosow z glowy wyrwane :lol: jasny gwint to ty ostra kobita jezdes / oj nie wiem czy zrobie tą fotkę bo się bojam o obiekt :wink: :lol: :lol: :lol: / Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Kuba miał ostatnio podrapane bo Ozzy przez niego przeskakiwał i ostatni raz skoczył jak Kuba wstawał , fajnie wyglądał ale się wygoiło :lol: / A to na pewno ozzi mu podrapał? 8) Pika dobrze gadasz, pewnie go jakas laseczka podrapala, tak bylo fajnie :oops: , a mamie wcisnal kit ze ozulec go podrapal :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): zagrożenie ze strony Kacpra :-? :lol: :lol: :lol: Olcia jak plecki :-? poczekamy zobaczymy jak kacper odrosnie, gdzie greta bedzie sie chowac :lol: a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete najwyżej Kacper pójdzie do kojca :wink: oj bidne plecki , bidne / Kuba miał ostatnio podrapane bo Ozzy przez niego przeskakiwał i ostatni raz skoczył jak Kuba wstawał , fajnie wyglądał ale się wygoiło :lol: / Ala ja juz wiem jak wygladaja plecki podrapane w podstawowce pobilysmy sie z dziewczyna z klasy, ja mialam cale plecy podrapane od jej pierwsionkow a moja psiapsiula agniecha pol wlosow z glowy wyrwane :lol: jasny gwint to ty ostra kobita jezdes / oj nie wiem czy zrobie tą fotkę bo się bojam o obiekt :wink: :lol: :lol: :lol: / Hmm to ON taki ostry jest podoba mi sie :wink: gdzie jest fota :evil: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'] zagrożenie ze strony Kacpra :-? :lol: :lol: :lol: Olcia jak plecki :-? poczekamy zobaczymy jak kacper odrosnie, gdzie greta bedzie sie chowac :lol: a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete najwyżej Kacper pójdzie do kojca :wink: oj bidne plecki , bidne / Kuba miał ostatnio podrapane bo Ozzy przez niego przeskakiwał i ostatni raz skoczył jak Kuba wstawał , fajnie wyglądał ale się wygoiło :lol: / Ala ja juz wiem jak wygladaja plecki podrapane w podstawowce pobilysmy sie z dziewczyna z klasy, ja mialam cale plecy podrapane od jej pierwsionkow a moja psiapsiula agniecha pol wlosow z glowy wyrwane :lol: jasny gwint to ty ostra kobita jezdes / oj nie wiem czy zrobie tą fotkę bo się bojam o obiekt :wink: :lol: :lol: :lol: / Hmm to ON taki ostry jest podoba mi sie :wink: gdzie jest fota :evil: nie ON a TY :lol: :lol: :lol: foty ni mom :oops: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete nie ON a TY :lol: :lol: :lol: foty ni mom :oops: Ala przecie ja juz z tesknoty usycham, ale poczekam jeszcze troche i bede usychac, bo troche kilio trza sie pozbyc :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'] a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete nie ON a TY :lol: :lol: :lol: foty ni mom :oops: Ala przecie ja juz z tesknoty usycham, ale poczekam jeszcze troche i bede usychac, bo troche kilio trza sie pozbyc :lol:no widzisz :wink: jeszcze mi za tą opieszałość podziękujesz jak na miss polonia startniesz 8) :wink: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'] a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete nie ON a TY :lol: :lol: :lol: foty ni mom :oops: Ala przecie ja juz z tesknoty usycham, ale poczekam jeszcze troche i bede usychac, bo troche kilio trza sie pozbyc :lol:no widzisz :wink: jeszcze mi za tą opieszałość podziękujesz jak na miss polonia startniesz 8) :wink: ha ha ha chyba na miss weteranow , bo ja juz zastara na miss polonia :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'] a plecki czyje sie jak po biczowaniu :evil: nie martw sie o Grete nie ON a TY :lol: :lol: :lol: foty ni mom :oops: Ala przecie ja juz z tesknoty usycham, ale poczekam jeszcze troche i bede usychac, bo troche kilio trza sie pozbyc :lol:no widzisz :wink: jeszcze mi za tą opieszałość podziękujesz jak na miss polonia startniesz 8) :wink: ha ha ha chyba na miss weteranow , bo ja juz zastara na miss polonia :lol: to sie metryke podrobi :wink: :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 juz Ty mi lepiej nic nie podrabiaj tylko foty dawaj :lol: Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):to sie metryke podrobi :wink: :lol: coś wam te cytaty nie wychodzą :-? a miss to chyba tylko nie może mieć dzieci i męża, co? więc byś się nadawała. No chyba że musi byc do tego dziewicą, ale tego to już nie wiem :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']to sie metryke podrobi :wink: :lol: coś wam te cytaty nie wychodzą :-? a miss to chyba tylko nie może mieć dzieci i męża, co? więc byś się nadawała. No chyba że musi byc do tego dziewicą, ale tego to już nie wiem :lol: :lol: :lol: haha jasne tez bym sie nadawala ale parenascie lat temu :lol: :lol: :lol: a dzieci to ja mam , z murzynem stworzone, bo jakies takie czarnawe wyszly :lol: Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Olcia napisał(a): a dzieci to ja mam , z murzynem stworzone, bo jakies takie czarnawe wyszly :lol: murzyn włochaty musiał być bardzo :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Olcia']no dobra za bardzo kocham pancie wracam ale mokra psina :lol: a Kacper niezła mina Quote
Camara Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Olcia'] :eek3: Olcia ty nie słyszałaś o dziurze ozonowej??? o konieczności używania kremów z filtrem UV ??? dopuścić, żeby tak się psy opaliły !!! na czarno !!! co za brak odpowiedzialności :evil: :cunao: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Camara napisał(a): :eek3: Olcia ty nie słyszałaś o dziurze ozonowej??? o konieczności używania kremów z filtrem UV ??? dopuścić, żeby tak się psy opaliły !!! na czarno !!! co za brak odpowiedzialności :evil: :cunao: przepraszam to sie wiecej nie powtorzy :oops: , ale za to dzisiaj tatus od rana oklada popalone pieski zsiadlym mlekiem :lol: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): a dzieci to ja mam , z murzynem stworzone, bo jakies takie czarnawe wyszly :lol: murzyn włochaty musiał być bardzo :lol: :lol: :lol: no geny przekazal odpowiednie :lol: , widzisz jak ja musialam sie poswiecic :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 jejjj piękne fotyu!!!!!! a Kacperek to kiedy się urodził bo zapomniAŁAM :oops: bo Oliwka 19 kwietnia i waży koło 6 kg :fadein: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 malawaszka napisał(a):jejjj piękne fotyu!!!!!! a Kacperek to kiedy się urodził bo zapomniAŁAM :oops: bo Oliwka 19 kwietnia i waży koło 6 kg :fadein: potworek urodzil sie 19 maja Quote
Recommended Posts