Alicja Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 o rany u mnie psychiatryk tutaj sterydy i nasienie :o , co z tym dogo się dzieje :-? Quote
paula_!99o Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Olcia juz jutro zobaczysz swoje potworki :D czekamy na fotoski :lol: Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 jaaaaaaaaaaaa wlasnie odebralam mojego zoltego synka prawie miesiac go nie widzialam :lol: :lol: za moej kochanie zeby sie juz nie psulo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: a zdjecia beda w niedziele, bo jutro jade do przyglupow i wroce dopiero w niedziele, z naudrusiem pod pacha :lol: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a):jaaaaaaaaaaaa wlasnie odebralam mojego zoltego synka Ktoś ci w zemście czarnucha przefarbował??? :o Quote
Maga100 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a): a zdjecia beda w niedziele, bo jutro jade do przyglupow i wroce dopiero w niedziele, z naudrusiem pod pacha :lol: a potem będzie narzekac, że ma zaległości na dogo... :-? Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 [quote name='asher'][quote name='Olcia']jaaaaaaaaaaaa wlasnie odebralam mojego zoltego synka Ktoś ci w zemście czarnucha przefarbował??? :o Asher mojego kochanego synka odebralam dzisiaj po miesiecznym niewidzeniu :cry: i teraz stoi i grzecznie czeka na mnie przed klatka , bo niedlugo sobie juz nareszcie razem pojedziemy do pracki :lol: a dzisiaj rano pierwsze co wstalam to wszystkie bilety autobusowe wyrzucilam :lol: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Aaaaa!!! Ja myślaam, że ty o Nadirze piszesz :cunao: Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 to zeby nie bylo ze niedobra jestem bo zwierzaki z domu powyrzucalam na dzialke zostal mi jeszcze jeden potwor w domciu :lol: o przyszla mi jesc w koncu dac ] bo jak wyjde to cie pogryze Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 asher napisał(a):Aaaaa!!! Ja myślaam, że ty o Nadirze piszesz :cunao: hahaha nadura zabieram w neidziele :lol: Quote
PIKA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a): a dzisiaj rano pierwsze co wstalam to wszystkie bilety autobusowe wyrzucilam :lol: skasowane mam nadzieję były ? :icon_roc: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a dzisiaj rano pierwsze co wstalam to wszystkie bilety autobusowe wyrzucilam :lol: skasowane mam nadzieję były ? :icon_roc:oj PIKA jaka ty wnikliwa jesteś :lol: :lol: :lol: Olcia jak wy się we 3 mieścicie w Atosiku :o Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 malawaszka napisał(a):no przecież są 3 siedzenia :lol: :wink: ruskie jadą a Olcia pcha 8) Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 skladam z tylu siedzenia i pozornie maly tyl robi sie duzy :lol: i tak sobie jedziemy :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a):skladam z tylu siedzenia i pozornie maly tyl robi sie duzy :lol: i tak sobie jedziemy :lol:szczwaniara :wink: Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 no tylko mam probelm jak akurat w danym momencie obydwa chca obsliniac to samo okno, a niestety juz lby im sie w jedym oknie nie mieszcza i wtedy trza sie zatrzymac i lby wepchac do srodka :lol: Quote
Camara Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a):no tylko mam probelm jak akurat w danym momencie obydwa chca obsliniac to samo okno, a niestety juz lby im sie w jedym oknie nie mieszcza i wtedy trza sie zatrzymac i lby wepchac do srodka :lol: wepchnąć łby do środka :o ufff, jak dobrze, że nie mają uszu jak spaniele bo z takimi ucholami to te łby już by się nie zmieściły w autecku :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a):no tylko mam probelm jak akurat w danym momencie obydwa chca obsliniac to samo okno, a niestety juz lby im sie w jedym oknie nie mieszcza i wtedy trza sie zatrzymac i lby wepchac do srodka :lol:kurcze i znów zadziałał mój zmysł obrazowania sobie dzikich opowiesci i mnie sie monitor zmoczył :evilbat: Quote
PIKA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a dzisiaj rano pierwsze co wstalam to wszystkie bilety autobusowe wyrzucilam :lol: skasowane mam nadzieję były ? :icon_roc:oj PIKA jaka ty wnikliwa jesteś :lol: :lol: :lol: Bo od poniedzialku przez 2 tygodnie do pracki komuniakcja miejską jeżdzę :cry: Te bilety by się mi przydały :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a dzisiaj rano pierwsze co wstalam to wszystkie bilety autobusowe wyrzucilam :lol: skasowane mam nadzieję były ? :icon_roc:oj PIKA jaka ty wnikliwa jesteś :lol: :lol: :lol: Bo od poniedzialku przez 2 tygodnie do pracki komuniakcja miejską jeżdzę :cry: Te bilety by się mi przydały :lol:no patrz a Olcia nie odpowiedziała jakie były te bilety :-? Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a dzisiaj rano pierwsze co wstalam to wszystkie bilety autobusowe wyrzucilam :lol: skasowane mam nadzieję były ? :icon_roc:oj PIKA jaka ty wnikliwa jesteś :lol: :lol: :lol: Bo od poniedzialku przez 2 tygodnie do pracki komuniakcja miejską jeżdzę :cry: Te bilety by się mi przydały :lol: oj Pika to bylo tak gadac od razu bym Ci bilety podrzucila bardzo chetnie w koncu od dzisiaj mam czym znowu jezdzic :lol: Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):quote]kurcze i znów zadziałał mój zmysł obrazowania sobie dzikich opowiesci i mnie sie monitor zmoczył :evilbat: ta a pozniej zwala na magika komputerowego ze komp nie dziala, Ala na kom nie mozna pluc bo Cie w koncu pokopie :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a): oj Pika to bylo tak gadac od razu bym Ci bilety podrzucila bardzo chetnie w koncu od dzisiaj mam czym znowu jezdzic :lol:znaczy wywaliłaś nie skasowane? :o Quote
Olcia Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no tylko mam probelm jak akurat w danym momencie obydwa chca obsliniac to samo okno, a niestety juz lby im sie w jedym oknie nie mieszcza i wtedy trza sie zatrzymac i lby wepchac do srodka :lol:kurcze i znów zadziałał mój zmysł obrazowania sobie dzikich opowiesci i mnie sie monitor zmoczył :evilbat: Alus opowiedz , bo wczoraj bylam bardzo ciekawa jak sobie wyobrazilas tego BANANA, ale juz musialam wychodzic i nie zdazylam sie spytac :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):quote]kurcze i znów zadziałał mój zmysł obrazowania sobie dzikich opowiesci i mnie sie monitor zmoczył :evilbat: ta a pozniej zwala na magika komputerowego ze komp nie dziala, Ala na kom nie mozna pluc bo Cie w koncu pokopie :lol: :lol: :lol:uziemiony 8) ale już wytarłam :) Quote
Recommended Posts