dbsst Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='Olcia']dwie kochane istotki:) :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: aaaaak oczywiscie to moa wina z aparatem tak ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 oj ale się Olcia rozhulała z fotkami :o a Zuzka chyba podrosła przez ten miesiąc :wink: Quote
PIKA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Olcia']wybacznie ale nie moglam sie powstrzymac, komentzarz mojego przyjaciela byl tylko jeden" jak ona teraz je tak lody" to ja na nia zaczekam az bedzie starsza i sie z nia ozenie" :lol: :lol: :lol: Był pokaz jak się je lody a teraz pokaz czym się je? Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Olcia']wybacznie ale nie moglam sie powstrzymac, komentzarz mojego przyjaciela byl tylko jeden" jak ona teraz je tak lody" to ja na nia zaczekam az bedzie starsza i sie z nia ozenie" :lol: :lol: :lol: Był pokaz jak się je lody a teraz pokaz czym się je? :lol: :lol: reklama dzwignią handlu :wink: Quote
agabass Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 no piękności i psiaki i zmutowane warzywa no i cudne dwie laleczki które prezentują swe jęzorki Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Olcia']wybacznie ale nie moglam sie powstrzymac, komentzarz mojego przyjaciela byl tylko jeden" jak ona teraz je tak lody" to ja na nia zaczekam az bedzie starsza i sie z nia ozenie" :lol: :lol: :lol: Buahahahahahahahahah :lol: buuuuhahahahahhahahaha ;) :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Olcia napisał(a):haha widac kto uczy mala Zuzke :lol:przyznaj , uczeń pokonał Mistrza :wink: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):haha widac kto uczy mala Zuzke :lol:przyznaj , uczeń pokonał Mistrza :wink: :lol: :lol: ło matko jakie zboki :o Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a):małopowiedziane zboczylasy hihihihiwow janiołki się odezwały :angel: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):małopowiedziane zboczylasy hihihihiwow janiołki się odezwały :angel: my jestesmy takie aniiolki ze ho ho ho nigdy nie swintuszymy :fadein: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):małopowiedziane zboczylasy hihihihiwow janiołki się odezwały :angel: my jestesmy takie aniiolki ze ho ho ho nigdy nie swintuszymy :fadein: :lol: :lol: :lol: :evil: Quote
Olcia Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 jeszcze nie przerosla, ale za pare lat napewno :D ta a Wy aniolki to jestescie jak spicie i to same :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Olcia napisał(a):jeszcze nie przerosla, ale za pare lat napewno :D ta a Wy aniolki to jestescie jak spicie i to same :lol: :lol: ło kogo przywialo zboczka 8) :lol: ja jestem non stop :angel: Quote
PIKA Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Olcia napisał(a): ta a Wy aniolki to jestescie jak spicie i to same :lol: :lol: Pod warunkiem że żadnych snów nie mają :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): ta a Wy aniolki to jestescie jak spicie i to same :lol: :lol: Pod warunkiem że żadnych snów nie mają :lol: hahahah ale to sie nie liczy to nie zalezne od woli :oops: 8) :lol: Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :angel: :oops: aniołki i do tego wstydliwe a czy zawsze grzeczne to my tylko wiemy :diabloti: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 agabass napisał(a)::angel: :oops: aniołki i do tego wstydliwe a czy zawsze grzeczne to my tylko wiemy :diabloti: ale to juz jest nasza anielska tajemnica Quote
Olcia Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 zboczek Olunia(aniolek), ma teraz tyle roboty ze nie ma czasu nawet do ruseczkow do galeryjki zajrzec :evil: :cry: Quote
dbsst Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Olcia napisał(a):zboczek Olunia(aniolek), ma teraz tyle roboty ze nie ma czasu nawet do ruseczkow do galeryjki zajrzec :evil: :cry: a coz robi ten zboczeka takiego ze najwazniejszej czynnosci na swiecie nie moze zrobic 8) Quote
Olcia Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 stara sie zarobic na dalsza czesc naprawy samochodziku :( a zgadnijcie kogo mam w domciu na 2 tyg :lol: :lol: Quote
PIKA Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Olcia napisał(a): a zgadnijcie kogo mam w domciu na 2 tyg :lol: :lol: Ludek Ci psiaka "sprzedał" ? :lol: Quote
Recommended Posts