Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 no dziołchy trzymać kciuki zaczynam sie uczyć robić "kocią łape"nadirowi :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):no dziołchy trzymać kciuki zaczynam sie uczyć robić "kocią łape"nadirowi :lol:biedny Nadir ,na kota go będą przerabiać :wink: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 wlasnie skonczylam nie wyszlo super hiper ale w miare ok, a z lap powyjmowalam rzepi, jakies zboza, kawalek druta :o a teraz kolej na grecie panienka idzie sie kapac :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):wlasnie skonczylam nie wyszlo super hiper ale w miare ok, a z lap powyjmowalam rzepi, jakies zboza, kawalek druta :o a teraz kolej na grecie panienka idzie sie kapac :lol:Grecia ewakuuj się :lol: topić będą :wink: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Grecia ewakuuj się :lol: topić będą :wink: co Ty Ala nie greta ona uwielbia kapanie sie i sama wlazi chetnie do wanny i z nia to szybciutko, chwila i wykapana, a tata wczoraj kapal na dzialce nadira, podobno histeria byla niesamowita gnoj tak nienawidzi sie kapac, z tym ze greta byla od malenkiego uczona kapania i ze ma sama wlazic do wanny, a poniewaz nadira wzielam wiekszego i to w zimie to nie bylo potrzeby zeby go kapac i tym samym nauczyc ze to nic strasznego , a teraz sa tego skutki, ze po ostatnim wkladaniu go do wanny myslalam ze kregoslup mi pek bo nie moglam sie wyprostowac, bo nadi to przecie 5 kg wazy i do wanny do wlozyc to nic trudnego :lol: o ale sie rozpisalam :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Skąd my to znamy :evil: nasze maleństwo /ok.32kg/kąpiemy we 2 .Jeden trzyma i zabawia a drugie szoruje .Też był ten sam błąd ze za pózno poszedł na 1 kąpiel ,bo nie było potrzeby i teraz mam :evil: a jak się wykąpie to maup chodzi do łazienki i zagląda do wanny :evilbat: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 grecia po kapieli gapi sie blagalnie w suszarke zeby jej wicher z czuprynki zrobic na mordce :D , a nadi jak slyszy "grecia do wanny" to nastepuje natychmiastowa ewakuacja na balkon :D jak skoncze ja suszyc, to jade na pola wiec bedzie troszke zdjatek :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):grecia po kapieli gapi sie blagalnie w suszarke zeby jej wicher z czuprynki zrobic na mordce :D , a nadi jak slyszy "grecia do wanny" to nastepuje natychmiastowa ewakuacja na balkon :D jak skoncze ja suszyc, to jade na pola wiec bedzie troszke zdjatek :lol:to zrób Greci fajną wichurę :lol: Quote
malawaszka Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 uulalaaa to takie przygotowania przed psacerkiem?? ale fajnie - czekam na duuużooo fottt :angel: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 no fot to bedzie co nie miala, hahaha tylko sesja samochodowa, bo nas taki deszcz przegobil ze zdazylam tylko z parkingu na pola dojsc i lunelo :D Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 nadus chwile przed deszczem:) greci sie wydawalo ze za czysto w samochodzie mam:) Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 zamyslony nadi grecia nosem jezdzila po szybie Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 ha plastik a moze by tak sprobowac czy dobre?? e lepiej opluc siedzenia Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 co ta olcia oglupla bagaznikiem nam kaze wychodzic?? same widzicie trzeci ruski by musial jezdzic w przyczepce:( Quote
pancelot Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Psiaki suuuper :D Fotki tez :D I jedna sugestia. Po zmianie rozdzielczosci podciagaj kontrast zdjecia... Zmiana wielkosci zdjecia wplywa na kontrast i nasycenie kolorow. Zdjecie staje sie plaskie i zamglone. Na przyklad... Twoje: po korekcji: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Pancelot :calus: dziekuje za rade, obiecuje kolejne zdjecia beda tak robione, haha widac jaki ze mnie fotograf specjalista Quote
pancelot Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Nie ma za co . :D polecam sie na przyszlosc. :D Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 wieczorkiem bedzie kolejna sesja spacerowa, bo na razie moje potworki padly i nawet lba z pod wiatraka nie podnosza, to zapraszam do oceny zdjec :D tylko ciekawi mnie czym one sie tak zmeczyly?? Quote
pancelot Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 i jak mozesz da mi na mail ta fotke: tylko orginal. przed zmniejszeniem Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 te byly akurat robione canonem c-480, parenascie stron wczesniej zdjecia byly robione Sony DSC-V3, ale niestety zginą smiercia tragiczna :( Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 [quote name='pancelot']i jak mozesz da mi na mail ta fotke: tylko orginal. przed zmniejszeniem oki zaraz poszukam o ile jeszcze mam w oryginalnym rozmiarze, ta fotka akurat byla robiona nikonem, ale nie pamietam juz jakim Quote
pancelot Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Widze ze masz aparatowy mlynek :D Bawilas sie FUJI S5500 ?? bo zastanawiam sie czy sie przesiac.... :D Quote
Recommended Posts