adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Olcia nie reaguje na sms-y i nie odbiera telefonu :( Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Kurde, zaraz w jakąs panikę wpadniemy :wink: Może na wakacje wyjechała, albo zabalowała, albo ma kupę roboty... Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Jakby jechała na wakacje, to by nam powiedziała :roll: Myślisz, że mogła zabalować tak na dłużej??? Ale telefon chyba nie rozładowany, bo jest ciągły sygnał, sekretarki nie ma :roll: Quote
malawaszka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 przestańcie tu uprawiać czarnowidztwo baby jedne :nono: Olcia po prostu może prze te dwa dni kiedy nie bło dogo odwykła od nas i ma nas w nosie :wink: albo jest u Taty - bo to w końcu z nogą w gipsie nie tak łatwo :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No dobra to czekamy cierpliwie na Olcię :roll: A może pomyślała, że została zbanowana? :lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 malawaszka napisał(a):przestańcie tu uprawiać czarnowidztwo baby jedne :nono: Olcia po prostu może prze te dwa dni kiedy nie bło dogo odwykła od nas i ma nas w nosie :wink: albo jest u Taty - bo to w końcu z nogą w gipsie nie tak łatwo :roll:malawaszka my się martwiwszy o Olcię :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Jak będzie chciała następnym razem balować, albo z innych powodów znikać z dogo to ma o tym zameldować :evil: I Wy panienki też :evilbat: Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):Jak będzie chciała następnym razem balować, albo z innych powodów znikać z dogo to ma o tym zameldować :evil: I Wy panienki też :evilbat:TAK JEST :D rany ja się tak wyrwawszy do tablicy a ja mężatka :oops: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):TAK JEST :D rany ja się tak wyrwawszy do tablicy a ja mężatka :oops: To nie ma znaczenia, mężatka alibo nie! Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 adda napisał(a):Nie odbiera :evil:ja wysłałam wiadomość naGG i do wfh85 emaila i tysz nic :( Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Możliwe, że komórkę i kable do internetu zeżarł Nadir :wink: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Oj asher, nie czyta się dokładnie :roll: [quote name='Olcia']ojciec w szpitalu wstydzil sie przyznac, ze wlasny pies by go zabil :lol: , ma zalozone takie cos ala gips tylko ze plastikowe, potulnie zaproponowalam ze zabiore na troche psy do domu zeby sobie od nich odpoczal, to tak samo grzecznie mi odpowiedzial ze teraz to moge sie w doopcie pocalowac :lol: , wic chyba zostana na dzialce :lol: Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Wiesz, może Nadir znowu coś nabroił i tata zmienił zdanie? :wink: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Nie wiem, czy często dzwonić do Olci, żeby jej telefona nie rozładować :-? Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Rany, aż mi głupio, bo to ja roztoczyłam katastroficzne wizje :oops: Adda, ja myślę, że na pewno nie stało sie nic złego. Może Olcia nie ma po prostu czasu na forum. Nie popadajmy w paranoję. A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? Wiesz, jakie to może byc rozpraszające? :wink: Quote
PIKA Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 asher napisał(a): . A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? : No to może dobrze, by było jednak ten telefon rozładować :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='asher'] A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? Wiesz, jakie to może byc rozpraszające? :wink: O rety! Olcia, baaardzo przepraszam :oops: :oops: :oops: Wybacz :oops: :oops: :oops: asher, tyle godzin? :o Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher'] A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? Wiesz, jakie to może byc rozpraszające? :wink: O rety! Olcia, baaardzo przepraszam :oops: :oops: :oops: Wybacz :oops: :oops: :oops: aher, tyle godzin? :o :o :o :o Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Dostałam sms-a od Olci!!!!!!!!!!! Jest bardzo zajęta, ale chyba nie tym co myśli asher, jak tylko będzie mogła to się odezwie :D :D :D Ależ mi ulżyło :sweetCyb: Quote
Recommended Posts