Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby jechała na wakacje, to by nam powiedziała :roll:
Myślisz, że mogła zabalować tak na dłużej???
Ale telefon chyba nie rozładowany, bo jest ciągły sygnał, sekretarki nie ma :roll:

Posted

przestańcie tu uprawiać czarnowidztwo baby jedne :nono: Olcia po prostu może prze te dwa dni kiedy nie bło dogo odwykła od nas i ma nas w nosie :wink: albo jest u Taty - bo to w końcu z nogą w gipsie nie tak łatwo :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
przestańcie tu uprawiać czarnowidztwo baby jedne :nono: Olcia po prostu może prze te dwa dni kiedy nie bło dogo odwykła od nas i ma nas w nosie :wink: albo jest u Taty - bo to w końcu z nogą w gipsie nie tak łatwo :roll:
malawaszka my się martwiwszy o Olcię :roll:

Posted

Jak będzie chciała następnym razem balować, albo z innych powodów znikać z dogo to ma o tym zameldować :evil:
I Wy panienki też :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
Jak będzie chciała następnym razem balować, albo z innych powodów znikać z dogo to ma o tym zameldować :evil:
I Wy panienki też :evilbat:
TAK JEST :D
rany ja się tak wyrwawszy do tablicy a ja mężatka :oops:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
TAK JEST :D
rany ja się tak wyrwawszy do tablicy a ja mężatka :oops:

To nie ma znaczenia, mężatka alibo nie!

Posted

Oj asher, nie czyta się dokładnie :roll:

[quote name='Olcia']ojciec w szpitalu wstydzil sie przyznac, ze wlasny pies by go zabil :lol: , ma zalozone takie cos ala gips tylko ze plastikowe, potulnie zaproponowalam ze zabiore na troche psy do domu zeby sobie od nich odpoczal, to tak samo grzecznie mi odpowiedzial ze teraz to moge sie w doopcie pocalowac :lol: , wic chyba zostana na dzialce :lol:

Posted

Rany, aż mi głupio, bo to ja roztoczyłam katastroficzne wizje :oops:

Adda, ja myślę, że na pewno nie stało sie nic złego. Może Olcia nie ma po prostu czasu na forum. Nie popadajmy w paranoję. A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? Wiesz, jakie to może byc rozpraszające? :wink:

Posted

asher napisał(a):
. A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? :

No to może dobrze, by było jednak ten telefon rozładować :roll:

Posted

[quote name='asher'] A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? Wiesz, jakie to może byc rozpraszające? :wink: O rety! Olcia, baaardzo przepraszam :oops: :oops: :oops: Wybacz :oops: :oops: :oops:
asher, tyle godzin? :o

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher'] A może dzwonek telefonu przeszkadza Olci w robieniu czegoś... ważnego? Wiesz, jakie to może byc rozpraszające? :wink: O rety! Olcia, baaardzo przepraszam :oops: :oops: :oops: Wybacz :oops: :oops: :oops:
aher, tyle godzin? :o :o :o :o

Posted

Dostałam sms-a od Olci!!!!!!!!!!! Jest bardzo zajęta, ale chyba nie tym co myśli asher, jak tylko będzie mogła to się odezwie :D :D :D
Ależ mi ulżyło :sweetCyb: