Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , toż to totalna sielanka :roll: ale mnie się zachciało takiego łona natury na wyłączność :-? a mi sie dzisiaj odechcialo bo przyszedl podatek do zaplacenia od nieruchomosci :oe nie przejmuj się to tylko raz w roku :wink: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , toż to totalna sielanka :roll: ale mnie się zachciało takiego łona natury na wyłączność :-? a mi sie dzisiaj odechcialo bo przyszedl podatek do zaplacenia od nieruchomosci :oe nie przejmuj się to tylko raz w roku :wink: wiem wiem, ale i tak troche zabolalo :x Quote
adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Olcia napisał(a):male wyjasnienie napisalam "wyjscie z mojego pokoju", bo na dzialce moj pokoj ma osobne wejscie niz glowne do calego domku O proszę, jak się alienuje :lol: Olcia, jak się posiada te hektary to trza bulić :roll: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 smiejesz sie z mojego wielkiego ogrodka to patrz sobie on troszke wiekszy jest i komorole sa a co ja tez mam :D Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to trza znieczulić :drinking: eee ja jakiegos dola dzisiaj mam i nawewt na to nie mam ochoty Quote
adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No, Olcia, ogródek jest porażająco wielgachny :roll: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 nie bylo ruskich byl wielki ogrod kwiatowy, sa ruskie nie ma wielkiego ogrodu kwiatowego :lol: Quote
adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Bo trzeba psy karmić, to nie będą kwiatków zżerały :D Quote
asher Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Bo trzeba psy karmić, to nie będą kwiatków zżerały :D Rzekła ta, która swoje roślinki zasiekami od psów odgradza :lol: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Bo trzeba psy karmić, to nie będą kwiatków zżerały :D punkt 19 codziennie zaczyna sie taniec godowy przy miskach :D , a one przecie takie male ze faktycznie moge czasami zapomniec :D Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Bo trzeba psy karmić, to nie będą kwiatków zżerały :D Rzekła ta, która swoje roślinki zasiekami od psów odgradza :lol: Adda co masz na swoja obrone?? :P Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Olcia napisał(a):asher napisał(a):adda napisał(a):Bo trzeba psy karmić, to nie będą kwiatków zżerały :D Rzekła ta, która swoje roślinki zasiekami od psów odgradza :lol: Adda co masz na swoja obrone?? :P Po pierwsze nie ja zasieki stawiam, po drugie zasieki są, żeby faceci na roślinki nie szczali :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 św. pamieci baks, lał na wszystko , a nadi jak na razie żadko podnosi noge i chwała mu za to :D Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Ale pewnie Nadir robi śliczne okrągłe, żółte plamki na trawie :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 adda napisał(a):Ale pewnie Nadir robi śliczne okrągłe, żółte plamki na trawie :lol: ale chyba na zdjeciach widać jaką mam piekną angielską trawke na działce :D wiecej mam piachu niż trawy :D Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Olcia napisał(a):wiecej mam piachu niż trawy :D Ja też :roll: Trochę dosiałam, ale nasionka musiałyby być baaardzo zdesperowane, żeby wykiełkować :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 u mnie jest wiecej piachu niż ziemi i to też jest powod że nie ma takiej trawy jakbyśmy chcieli, sasiad ma właśnie taki angielski trawnik(położony z rolek) i na weekend przyjedzzaja 2 laby jego dzieci i trawa wyglada fatalnie i strasznie brzydko to wygląda już wole swoje pobojowisko, przynajmniej naturalnie wygląda Quote
asher Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):wiecej mam piachu niż trawy :D Ja też :roll: Trochę dosiałam, ale nasionka musiałyby być baaardzo zdesperowane, żeby wykiełkować :lol: Wczoraj byam w Radomiu i zatkało mnie na widok trawników :o Otóż w kilku miejscach były gęsto usiane wetknietymi weń patykami. Ojciec z duma poinforował mnie, że posiał w tym miejscu trawę, a patyki mają zabezpieczać ją przed psem :o Życzyłam mu powodzenia, ale biedak chyba zapomniał, jak bardzo Boogie lubi obgryzac patyki. Cóż, najwyżej się tato rozczaruje :lol: Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 asher napisał(a): Ojciec z duma poinforował mnie, że posiał w tym miejscu trawę, a patyki mają zabezpieczać ją przed psem :o Hahahahahaha... parę ciekawostek z życia swojego tatusia już pisałaś :lol: :lol: :lol: Dawaj dalej :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 brawa dla Taty moj już zrezygnował z takich pomysłow :D Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 ja tak sobie czasami myśle że z tych pomysłow Tatusiow to by było można niezłą książke napisać a pamietacie taki program "niedziela na działce" albo "zrob to sam" Pana Słodowego :lol: co to były za czasy :lol: Quote
adda Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Olcia napisał(a):"zrob to sam" Pana Słodowego :lol: To pamiętam, coś a la "Pomysłowy Dobromir" :lol: Quote
Olcia Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):"zrob to sam" Pana Słodowego :lol: To pamiętam, coś a la "Pomysłowy Dobromir" :lol: a teraz moi Państwo z niczego zrobimy coś i Pan Słodowy i pudełka zapałek robił koszyk na grzyby :D a ten drugi porgram leciał zawsze w niedziele o 6.30 na pierwszym programie :lol: Quote
Recommended Posts