Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia , toż to totalna sielanka :roll: ale mnie się zachciało takiego łona natury na wyłączność :-?

a mi sie dzisiaj odechcialo bo przyszedl podatek do zaplacenia od nieruchomosci :o
e nie przejmuj się to tylko raz w roku :wink:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
Olcia , toż to totalna sielanka :roll: ale mnie się zachciało takiego łona natury na wyłączność :-?

a mi sie dzisiaj odechcialo bo przyszedl podatek do zaplacenia od nieruchomosci :o
e nie przejmuj się to tylko raz w roku :wink:

wiem wiem, ale i tak troche zabolalo :x

Posted

Olcia napisał(a):
male wyjasnienie napisalam "wyjscie z mojego pokoju", bo na dzialce moj pokoj ma osobne wejscie niz glowne do calego domku
O proszę, jak się alienuje :lol:

Olcia, jak się posiada te hektary to trza bulić :roll:

Posted

adda napisał(a):
Bo trzeba psy karmić, to nie będą kwiatków zżerały :D

Rzekła ta, która swoje roślinki zasiekami od psów odgradza :lol:

Posted

adda napisał(a):

punkt 19 codziennie zaczyna sie taniec godowy przy miskach :D , a one przecie takie male ze faktycznie moge czasami zapomniec :D

Posted

asher napisał(a):
adda napisał(a):

Adda co masz na swoja obrone?? :P

Posted

Olcia napisał(a):
asher napisał(a):
adda napisał(a):

Adda co masz na swoja obrone?? :P
Po pierwsze nie ja zasieki stawiam, po drugie zasieki są, żeby faceci na roślinki nie szczali :lol:

Posted

adda napisał(a):
Ale pewnie Nadir robi śliczne okrągłe, żółte plamki na trawie :lol:

ale chyba na zdjeciach widać jaką mam piekną angielską trawke na działce :D
wiecej mam piachu niż trawy :D

Posted

Olcia napisał(a):
Ja też :roll: Trochę dosiałam, ale nasionka musiałyby być baaardzo zdesperowane, żeby wykiełkować :lol:

Posted

u mnie jest wiecej piachu niż ziemi i to też jest powod że nie ma takiej trawy jakbyśmy chcieli, sasiad ma właśnie taki angielski trawnik(położony z rolek) i na weekend przyjedzzaja 2 laby jego dzieci i trawa wyglada fatalnie i strasznie brzydko to wygląda już wole swoje pobojowisko, przynajmniej naturalnie wygląda

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
Ja też :roll: Trochę dosiałam, ale nasionka musiałyby być baaardzo zdesperowane, żeby wykiełkować :lol:

Wczoraj byam w Radomiu i zatkało mnie na widok trawników :o Otóż w kilku miejscach były gęsto usiane wetknietymi weń patykami. Ojciec z duma poinforował mnie, że posiał w tym miejscu trawę, a patyki mają zabezpieczać ją przed psem :o Życzyłam mu powodzenia, ale biedak chyba zapomniał, jak bardzo Boogie lubi obgryzac patyki. Cóż, najwyżej się tato rozczaruje :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ojciec z duma poinforował mnie, że posiał w tym miejscu trawę, a patyki mają zabezpieczać ją przed psem :o
Hahahahahaha... parę ciekawostek z życia swojego tatusia już pisałaś :lol: :lol: :lol: Dawaj dalej :lol:

Posted

ja tak sobie czasami myśle że z tych pomysłow Tatusiow to by było można niezłą książke napisać

a pamietacie taki program "niedziela na działce" albo "zrob to sam" Pana Słodowego :lol:
co to były za czasy :lol:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
"zrob to sam" Pana Słodowego :lol:
To pamiętam, coś a la "Pomysłowy Dobromir" :lol:

a teraz moi Państwo z niczego zrobimy coś i Pan Słodowy i pudełka zapałek robił koszyk na grzyby :D

a ten drugi porgram leciał zawsze w niedziele o 6.30 na pierwszym programie :lol: