adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):adda napisał(a):No właśnie... Olcia, wrzuć czarnucha :Dto mi zalatuje rasizmem :-? :roll: :lol: Patrzaj Olcia, ja Alicji odpowiadałam :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):adda napisał(a):No właśnie... Olcia, wrzuć czarnucha :Dto mi zalatuje rasizmem :-? :roll: :lol: Patrzaj Olcia, ja Alicji odpowiadałam :lol:aaaaaaaaaaa mi no przecie czytam ,,wrzuć'' , ale mnie poszło o tego ,,czarnucha'' no nygra , no dobra miałam skojarzenie z Murzynem :evilbat: Quote
adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']aaaaaaaaaaa mi no przecie czytam ,,wrzuć'' , ale mnie poszło o tego ,,czarnucha'' no nygra , no dobra miałam skojarzenie z Murzynem :evilbat: Mnie też o to poszło, dlatego napisałam, że rasizmem byłoby go wyrzucić. A jak się go wrzuca to nie jest to chyba rasizm :roll: :D Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska']aaaaaaaaaaa mi no przecie czytam ,,wrzuć'' , ale mnie poszło o tego ,,czarnucha'' no nygra , no dobra miałam skojarzenie z Murzynem :evilbat: Mnie też o to poszło, dlatego napisałam, że rasizmem byłoby go wyrzucić. A jak się go wrzuca to nie jest to chyba rasizm :roll: :Dzależy gdzie się go wrzuca :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):zależy gdzie się go wrzuca :lol: :lol: :lol: :lol: To już od Olci zależy, gdzie go wrzuci :D Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):zależy gdzie się go wrzuca :lol: :lol: :lol: :lol: To już od Olci zależy, gdzie go wrzuci :Ddołki na działce ma pokopane :wink: Quote
adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 :o To byłaby dyskryminacja :evilbat: Ale Ona raczej na dogo wrzuci :D Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a)::o To byłaby dyskryminacja :evilbat: Ale Ona raczej na dogo wrzuci :DMurzyna :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Miał być czarnuch :roll:no dobra zobaczymy jak już wrzuci :roll: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 wrocilam zaraz pare fotek wrzuce, ale humorek nie taki to i fotki brzydkie Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Olcia napisał(a):wrocilam zaraz pare fotek wrzuce, ale humorek nie taki to i fotki brzydkieno patrzaj ino to o fotki ci chodziło a nie o czarnucha :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Olcia , ale mnie się ta twoja działka podoba :angel: Ruskie też :wink: Ale z Zuzki pańcia :lol: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 i znowu cholery zaczely szukac miejsca na nowa dziure :x a z misek do picia nadi przezucil sie na wieksze gabaryty wodopoju Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 no i zabieramy sie do kopania efekt za pare dni nie dali kopac wiec zabawiam sie czym innym nadiro Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Olcia']i znowu cholery zaczely szukac miejsca na nowa dziure :x a z misek do picia nadi przezucil sie na wieksze gabaryty wodopoju Olcia gdzie ty takie subtelne miseczki kupiłaś :o :o :lol: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 naduro ciąg dalszy szkolenia psow przez Zuźke :D Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Ha ha, to wypasioną miskę mają czarne :D nom tylko ja ciekawa jestem gdzie ja takie poidlo w domu upcham :o Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Olcia , ale mnie się ta twoja działka podoba :angel: Ruskie też :wink: Ale z Zuzki pańcia :lol: Ala specjalnie dla Ciebie dzisiejsze zdjecia z dzialki :lol: widok z tarasu na jarzebine: kwiatki w mini ogrodku, bo niestety tylko taki moze byc przy misiach :lol: a to przy wyjsciu z mojego pokoju Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Olcia , toż to totalna sielanka :roll: ale mnie się zachciało takiego łona natury na wyłączność :-? Quote
adda Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Olcia']kwiatki w mini ogrodku, bo niestety tylko taki moze byc przy misiach :lol: O lala, ogród pełną gębą :lol: :lol: :lol: a to przy wyjsciu z mojego pokoju Ładnie jest na Bródnie :lol: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 adda napisał(a): Ładnie jest na Bródnie :lol: male wyjasnienie napisalam "wyjscie z mojego pokoju", bo na dzialce moj pokoj ma osobne wejscie niz glowne do calego domku Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , toż to totalna sielanka :roll: ale mnie się zachciało takiego łona natury na wyłączność :-? a mi sie dzisiaj odechcialo bo przyszedl podatek do zaplacenia od nieruchomosci :o Quote
Recommended Posts