adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Tak jak i na Ślunsk... nie jesteś całkiem normalna :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 adda napisał(a):... nie jesteś całkiem normalna :wink: :lol: :lol: :lol: nigdy w to nie wątpiłam ani nie zaprzeczałam :lol: Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Olcia napisał(a):nigdy w to nie wątpiłam ani nie zaprzeczałam :lol: Ale też się nie chwaliłaś :lol: Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 a dzisiaj byłam w odwiedzinach i oto efekt:) Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):nigdy w to nie wątpiłam ani nie zaprzeczałam :lol: Ale też się nie chwaliłaś :lol: :oops: Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 looo boziuuu jaka kruszyna :angel: :angel: :angel: Quote
asher Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Śliczne, dzieciątko, śliczne, ale ja bym jakieś fotki ruskiej mafii wolała 8) :wink: Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 asher napisał(a):Śliczne, dzieciątko, śliczne, ale ja bym jakieś fotki ruskiej mafii wolała 8) :wink: nima ruskiej mafii, przygotowuje się na wsi do ataków na Bródno jak w sobotę przyjedzie do domu :lol: Quote
adda Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='Olcia']a dzisiaj byłam w odwiedzinach i oto efekt:) O kurka, to lepiej do mnie nie przyjeżdżaj, skoro są takie efekty Twoich odwiedzin :o Quote
asher Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']a dzisiaj byłam w odwiedzinach i oto efekt:) O kurka, to lepiej do mnie nie przyjeżdżaj, skoro są takie efekty Twoich odwiedzin :o :roflt: :cunao: :roflt: Quote
adda Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='asher'][quote name='adda'][quote name='Olcia']a dzisiaj byłam w odwiedzinach i oto efekt:) O kurka, to lepiej do mnie nie przyjeżdżaj, skoro są takie efekty Twoich odwiedzin :o :roflt: :cunao: :roflt: A Ty co? :o Może Olcię do Ciebie na wizytę wysłać :evilbat: Quote
asher Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 adda napisał(a):A Ty co? :o Może Olcię do Ciebie na wizytę wysłać :evilbat: A bardzo chętnie :D Byleby bez tych skutków :roll: Quote
adda Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):A Ty co? :o Może Olcię do Ciebie na wizytę wysłać :evilbat: A bardzo chętnie :D Byleby bez tych skutków :roll: Kiedy właśnie o skutki mi chodziło :lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):adda napisał(a):A Ty co? :o Może Olcię do Ciebie na wizytę wysłać :evilbat: A bardzo chętnie :D Byleby bez tych skutków :roll: Kiedy właśnie o skutki mi chodziło :lol:no skutki wizyty dość nieoczekiwane i powiedzmy nie zawsze wskazane :oops: :lol: Quote
adda Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no skutki wizyty dość nieoczekiwane i powiedzmy nie zawsze wskazane :oops: :lol: Taaa... Olcia niebezpieczna jest :lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no skutki wizyty dość nieoczekiwane i powiedzmy nie zawsze wskazane :oops: :lol: Taaa... Olcia niebezpieczna jest :lol:no tak :jak nie mafią to przyrostem naturalnym straszy :evilbat: A Kacperek uroczy :D Quote
adda Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Może Ona tak musi straszyć :lol: Kacperek milutki i pyzowaty 8) Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 adda napisał(a):Może Ona tak musi straszyć :lol: Kacperek milutki i pyzowaty 8)myślisz , ten typ tak ma... :lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 adda napisał(a):Myślę - Olcia tak ma :lol:no ja o Olci myślałam ale do słów jakiegoś szlagra z TV :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Wiem, ale w końcu czyż Olcia nie jest telewizyjna? 8) A Ty się lepiej bój, bo za tego Ślunzaka to Ci jeszcze siakieś niemowle skołuje :o Quote
Alicja Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 adda napisał(a):Wiem, ale w końcu czyż Olcia nie jest telewizyjna? 8) A Ty się lepiej bój, bo za tego Ślunzaka to Ci jeszcze siakieś niemowle skołuje :oeeeeeeeeeee to juz nie ze mną te numery :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 Wy tu sobie gadu gadu , a lepiej poradźcie co mam zrobić , nadir dzisiaj podkopał się pare działek dalej i wszystkie kury sąsiadowi zadusił , facet się wściekł, podobno była niezła awantura, jutro jadę odkupić kury, ojcic w dzień przeszukał cała działkę i nie wiadomo ktrędy wylazł :o Quote
asher Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Olcia, może przeskoczył? :niewiem: BTW gdzie się w Warszawie kury kupuje? 8) Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 asher napisał(a):Olcia, może przeskoczył? :niewiem: BTW gdzie się w Warszawie kury kupuje? 8) w warszawie to nie wiem, ale napewno są na targu w legionowie i tam jadę, siatkę mam normalnej wysokości i to że kaukazy przechodzą przez siatkę jak koty to wiem bo sama widziałam , ale terier?? nie mam żadnego pomysłu , jutro będę na działce w dzień to sama obejrzę i trzeba coś wykombinować żeby drugi raz tego nie zrobił, bo ten od kur ma różne pomysły Quote
Recommended Posts