Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 a mnie właśnie wszystkie siły opuściły żeby dalej robić i poprostu zasypiam Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):a mnie właśnie wszystkie siły opuściły żeby dalej robić i poprostu zasypiam Ha ha ha... wiesz co, chyba jakiś niż idzie, bo ja także śpiąca... ja tyle zrobiłam, że pranie wstawiłam (na razie oczywiście) :oops: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 ja chyba na razie skończę i idę na godzinkę pospać Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 wstane to od razu szybciej mi się sprzątnie, radzę zrób to samo Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Na pewno masz rację 8) Ale najpierw coś sobie zjem... Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 ja się zapchałam kalafiorem i poprawiłam truskawkami :D Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 to jade do Ciebie bo po moim powoli zaczynam się już robić głodna :x Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No bo jak się napychasz samym kalafiorem to jak masz nie być głodna :roll: Ja jak zwykle zjadam resztki po gościach, to już chyba tradycja, ale kto zjada ostatki... :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 a taki widok znalazłam jak chciałam położyć się pospać :evil: Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Nie histeryzuj, dużo Ci jeszcze zostało miejsca :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 no bo akurat greta się przebudziła a teraz spi rozwalona po całej długości, chyba czas znou łóżko wymienić Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Mówię Ci, nie dramatyzuj, pod ścianą masz trochę miejsca :roll: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 mam je gdzieś idę do dużego pokoju zaraz troszkę poprzytulać się z morfeuszem :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ha ha, psy Olcię wysiudały z łóżka :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 i tak jest często że ja w dużym pokoju na sofie ląduje, bo te hrabioskie nasienia nie chcą się posunąć :evil: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 lezą, ale ja wtedy już jestem usadowiona i one się układają tam gdzie jest miejsce, a nie na odwrót :D , to se psy wychowałam Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Co Ty chcesz, bardzo dobrze wychowane psy :D Jakby tak przeczytał to jakiś miłośnik Fishera to miałabyś się z pyszna :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 w te wychowanie to już też przestałam wierzyć :D idę spać na godzinkę :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 a ja przy grecie wierzyłam bo ona bardzo posłuszna, ale nadi teraz zaczyna pokazywać rogi :D nawr parę dni temu mnie zdziwiło jak szłyśmy i psy się gryzły oczywiście greta wystartowała a ja zdążyłam powiedzieć "tylko idź to ci z doopci nogi powyrywam" , staneła jak wryta i nawet pół kroka nie zrobiła oczywiście jak to ona później pół drogi się żaliła :lol: i znowu zaczyna się akcja "lizanie uszu", ale pańcia wkroczyła do akcji i nie dała niestety jedno poszło obrażone spać Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 co by nie było że mam aniołki :D czarna mafia walczy o miejsce do spania, nie licząc się z tym że wróciły z dworu i mogły sobie inne miejsce do walki znaleść :evil: a oto wygrany: Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 A niech sobie walczą, byleby Ci łóżko na noc zwolniły :D Quote
Recommended Posts