Alka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 adda, nie widziałam Majeczki na żywo, ale z tego co słyszałam i czytałam to super ułożona sunia. :kciuki: także możesz się nie obawiać... :D Quote
adda Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alka napisał(a):adda, nie widziałam Majeczki na żywo, ale z tego co słyszałam i czytałam to super ułożona sunia. :kciuki: także możesz się nie obawiać... :D Rozumiem, że będzie jadła na komendę :roll: Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alka napisał(a):qrcze , nie wiem o czym ta Alicja mówi? :o sama przyznaj ,że ostatnio było ok. :wink: Udało się przecież pstryknąć kilka fot. :D noooooooo zdążyłas bo Tuffi się zdecydował się ładnie pokazać się z kolegą na foto ,ale Tufficzek mi obiecał ze już nie będzie wpędzał Ozzinka w kompleksy Adda to nie Maja leonki a Leonki Maję / albo mi się juz poknociło :roll: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 adda napisał(a):Alka napisał(a):adda, nie widziałam Majeczki na żywo, ale z tego co słyszałam i czytałam to super ułożona sunia. :kciuki: także możesz się nie obawiać... :D Rozumiem, że będzie jadła na komendę :roll: Dokladnie :lol: Skoro sika na komende, to czemu ma nie zjadac leonkow gdy pancia prosi :lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):adda napisał(a):Alka napisał(a):adda, nie widziałam Majeczki na żywo, ale z tego co słyszałam i czytałam to super ułożona sunia. :kciuki: także możesz się nie obawiać... :D Rozumiem, że będzie jadła na komendę :roll: Dokladnie :lol: Skoro sika na komende, to czemu ma nie zjadac leonkow gdy pancia prosi :lol: a potem zrobi....eeekkm kłaczek...../Adda to znów cytat ze Shreka/ Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='adda']I myślisz, że Maja Wind zeżre mi leony? :o Jedzies zz nimi na zlot yorków? :o Myślisz, że ktos ci uwierzy, że to yorki, tylko tak dobrze odkarmione? :o Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Adda serio ,jedziesz na Zlot :o to uważaj na psiunki bo jak je maluchy napadna to będzie jak plaga kleszczy :x tylko jedno mnie zastanawia jak leonki będą wyglądały z kokardeczką :roll: Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):tylko jedno mnie zastanawia jak leonki będą wyglądały z kokardeczką :roll: :roflt: Oplułam monitor :lol: Na pewno bedzie im do pyska. Tylko pamiętaj adda o kubraczkach pod kolor! :lol: Wszystkich włascicieli yorków serdzecznie przepraszam, jeśli poczuli sie urażeni :wink: Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):tylko jedno mnie zastanawia jak leonki będą wyglądały z kokardeczką :roll: :roflt: Oplułam monitor :lol: to wytrzyj kochaniutka bo plamki zostana :roll: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):tylko jedno mnie zastanawia jak leonki będą wyglądały z kokardeczką :roll: :roflt: Oplułam monitor :lol: Na pewno bedzie im do pyska. Tylko pamiętaj adda o kubraczkach pod kolor! :lol: Wszystkich włascicieli yorków serdzecznie przepraszam, jeśli poczuli sie urażeni :wink: Tylko powiedz, gdzie adda takie kubraczki znajdzie? :hmmmm: O kokardkach nie wspomne. Toz to by musialy byc KOKARDY a nie kokardki :lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):tylko jedno mnie zastanawia jak leonki będą wyglądały z kokardeczką :roll: :roflt: Oplułam monitor :lol: Na pewno bedzie im do pyska. Tylko pamiętaj adda o kubraczkach pod kolor! :lol: Wszystkich włascicieli yorków serdzecznie przepraszam, jeśli poczuli sie urażeni :wink: Tylko powiedz, gdzie adda takie kubraczki znajdzie? :hmmmm: O kokardkach nie wspomne. Toz to by musialy byc KOKARDY a nie kokardki :lol: Kubraczki pół biedy kupi dla kuców ,no a kokardki ,parę metrów szyfonu i sie zmajstruje :wink: Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Wind napisał(a):Tylko powiedz, gdzie adda takie kubraczki znajdzie? :hmmmm: O kokardkach nie wspomne. Toz to by musialy byc KOKARDY a nie kokardki :lol: He he, zrezygnowałam w domu z zasłon i firanek, cosik się znajdzie :lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No to pozostało wam się tylko spakować i za tydzień w drogę :wink: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 ja powiem tylko jedno GDZIE SĄ DLA MNIE ZDJĘCIA :x Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):ja powiem tylko jedno GDZIE SĄ DLA MNIE ZDJĘCIA :x o zdjęcia ze zlotu Yorkofiołów ci chodzi ? będą za tydzień :lol: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):ja powiem tylko jedno GDZIE SĄ DLA MNIE ZDJĘCIA :x o zdjęcia ze zlotu Yorkofiołów ci chodzi ? będą za tydzień :lol: oj Ala nie draznij sie ze mna bo ja powoli do swiata zywych wracam :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):ja powiem tylko jedno GDZIE SĄ DLA MNIE ZDJĘCIA :x o zdjęcia ze zlotu Yorkofiołów ci chodzi ? będą za tydzień :lol: oj Ala nie draznij sie ze mna bo ja powoli do swiata zywych wracam :D no to cieszę się przeogromnie co po cmentarzach nie będę latać ino na dogo se posiedze :wink: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Ja też się pytam? :-? Adda chyba jako moj doradzca musisz chyba innych argumentów użyć, bo Ala wcale się nas nie boi i nie chcę dać zdjęc :evil: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 a ja dziewczynki byłam sobie dzisiaj poprawić humor wizytą u fryzjera i na sztucznym słoneczku :D , i mam prościutkie włoski :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):a ja dziewczynki byłam sobie dzisiaj poprawić humor wizytą u fryzjera i na sztucznym słoneczku :D , i mam prościutkie włoski :D Chwilowo :evilbat: Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):a ja dziewczynki byłam sobie dzisiaj poprawić humor wizytą u fryzjera i na sztucznym słoneczku :D , i mam prościutkie włoski :D no to wrzuć swoje nowe image :wink: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):a ja dziewczynki byłam sobie dzisiaj poprawić humor wizytą u fryzjera i na sztucznym słoneczku :D , i mam prościutkie włoski :D Chwilowo :evilbat: chwilowo a jak cieszy :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):chwilowo a jak cieszy :D Mówi się mała rzecz a cieszy :lol: Quote
Recommended Posts